Hadi bakalım canımSadece bugünlük menü sağlıksız oldu ama yarın asla böyle olmıcak :)
canım hangi diziyi izliyorsunAyy yok çok yorgunum dizi izliyip uyuyucaam
bugün dinlen canım bence de,sinirlerin bozuldu zaten.uyumak iyi gelir,hatta ılık bir duş alsan önce keşke.Vazgeçtim ya bugün çok halsizim bilmiyorum neden eşim yürüyüş deri olmaz dedim şimdi eve geldim yemek hazırlıyorum yemek yiyip uyumak istiyorum
önce sen,arkandan ben tamam mı36 beden de gelicek inşallah sonra bakarsın 34
Ye yarasın domateste özellikle organik domateste likopen var ki cilt için çok sağlıklı bir madde fıstıktamam canım
artık koli koli yiyebilirim
Niye gülüyorsun fıstık anlat da bizde gülelim
ahahahahİlk defa duydum canım bunuÇeri de olsa domates yapsa yapsa kan yapar kız
ben de çıkartacağım ama üşeniyorumBen de son zamanlarda iç çamaşırı bile olmuyor
çok geçmiş olsun canımYok canım kaçamak bugün üşütmüşüm bu sicakta nasil becerdiysem bağırsaklarım fena bişey yiyemedim zaten
O dedikleri domates hormonlu Can'ım ona demişlerdir serada yetişen kışın yiyor ya millet ben hayatta yemem o domatesi herşey mevsiminde güzelahahahah
ya bir yerde domatesin de kilo yapacağı söyleniyordu fazla yenilince.hani herkesin menüsünde 1-2 domates olur ya,ben tabak tabak çerez gibi götürüyorum ondan acaba mı dedim.artık kim tutar beni
oley o zaman çok severimYe yarasın domateste özellikle organik domateste likopen var ki cilt için çok sağlıklı bir madde fıstık
canım ben de kışın asla domates yemem,hazır mevsimi iken rahat rahat yiyorumO dedikleri domates hormonlu Can'ım ona demişlerdir serada yetişen kışın yiyor ya millet ben hayatta yemem o domatesi herşey mevsiminde güzel
canım sen sağlıktan yanasın eşin de görüntüden sağ olsun. bence giy görsün sonra pamuklularına geçersin,artık değiştir bilemeyeceğimİç çamaşırı dediniz ya kızlar sormayın bende de aynı sorun var of eşim çok kızıyor at diye bende pamuklu seviyorum o böyle çiçekli dantelli istiyor Adamda haklı millet benim donla çatıdan Atlasa onunla paraşüt niyetine kullanır ne yapıcam bilmiyorum
İşte sorunda orda sabah yine söyleniyordu çöpe Atıcam diyecanım sen sağlıktan yanasın eşin de görüntüden sağ olsun. bence giy görsün sonra pamuklularına geçersin,artık değiştir bilemeyeceğim
İşte o en güzeli bende senin gibiyim o yüzden bol bol tüketcanım ben de kışın asla domates yemem,hazır mevsimi iken rahat rahat yiyorum
şimdi miyav adam da haklıİşte sorunda orda sabah yine söyleniyordu çöpe Atıcam diye
şimdi miyav adam da haklıbence orta yolu bulmalısınız[/QUOTE doğruyu söylüyorsun bakalım artık
tamam canımİşte o en güzeli bende senin gibiyim o yüzden bol bol tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?