Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Anladım canim beslenme alisknliklarimizin cogunu annelerimizden alıyoruz zaten.. aslinda gayet guzel seyler yapıyorsun vegan köfte hamburger yemeklerin guzel kendine haksızlık etme

Menümu paylaşıp kaçıyorum grip oldum boğazın çok ağrıyor başım da aynı yine sinüzit davası kafamı kesip atasim var offf ya ben bu kadar ağır hastalarda zorunda miyim..
Sabah 1 muz 5 ceviz 2 dilim peynir 3 zeytin bitki çayı
Ara ılık süt
Ara nane limon
Öğle 1 tabak taze fasulye 4 yk bulgur pilavı 1 bardak ayran
Aksam 1 kase mercimek çorbası 1/2 dlm ekmek 2 çatal yıl fasulye
Spor yok çok halsizim evin işini ancak yapabildim

Ahh sende oyle diyorsan benim dolabın halini var sen düşün kapidan dolabın derinliklerine kadar yer kaplayan eteklerim gomleklerim bluzlarim var.. zayiflayinca herseyi kombin yapip alacagim hedefim o bu kiloda malum ne bulursam onu alıyorum ne kadar uyduysa artik

bir de tuzlaya tuzlaya yediğime göre yine tutmuşumdur ödem.
kalorisine baktım canım evet korktuğum kadar değilmiş neyse ki

Ondan olabilir belki tuza dikkat etsen 1.5 kg gidebilirdi..
bu hafta bi dikkat et tuzu azalt bakalim nasil olacak canım

Anladım canim beslenme alisknliklarimizin cogunu annelerimizden alıyoruz zaten.. aslinda gayet guzel seyler yapıyorsun vegan köfte hamburger yemeklerin guzel kendine haksızlık etme
daha da iyisini yapacağım canım inşallah sağlıklı beslenmeye başlayalı 2 ay oldu,alışıyorum ben de,teşekkür ederim
aynen ben de hiç tarzım olmayan şeylerim var hep sadece bedeni olsun,kilomu örtbas etsin yeter diyorum şu an

gayet sağlıklı bir menü canım tebrik ederim
ayrıca çok geçmiş olsun

Sabah yemedin mi kuzum
Gezersen gecer çünkü senin vücudun gezmeye alışkın şekerim lütfen vücudu böyle Şok'a sokma

Kiz evine yerleste sonra at gezmelere kendini bi kac gun izin ver kendine kizcegizle ne uğraştın ama heee:))
Evet ben kaçıyorum yemeği yedim ağırlık çöktü kızlar herkese iyi geceler

İnanmıyorum sen bu saatte uyur muydun bebis Allah rahatlik versin

Valla olmadi gündüz pamuklulari gece dantellileri cekicen ustune canim mecbur artik
burda bazıları 5-7 kilo falan vermiş anlamadım ben onlarda haftada bir olarak bildirmiyor mu?

Ben haftalik sonuçlara cok önem vermiyorum canım herkesin baslangic tarihi var listede..
bildirimleri takip edersen haftalik sonuclarida gorebilirsin..
Sonuc odakli olalim canim toplamda ne kadar verilmiş hedefe kac kalmış bunlar daha onemli..

Cok gecmis olsun aman dinlen biran once iyiles canim anneler hasta olunca ev de hic bir sey yolunda gitmez çünkü bilirim..

Ondan olabilir belki tuza dikkat etsen 1.5 kg gidebilirdi..
bu hafta bi dikkat et tuzu azalt bakalim nasil olacak canım
ay onu yapamam her şeyi keserim ama tuzu biraz zor
ama zaten ödemim yok bence olsa anlardım sanki bir ödem tutmasın diye çaylar falan içiyorum ama bilemedim

ay onu yapamam her şeyi keserim ama tuzu biraz zor
ama zaten ödemim yok bence olsa anlardım sanki bir ödem tutmasın diye çaylar falan içiyorum ama bilemedim

Pul biber sever misin fazla ekle biraz uygun yemeklere biraz limon sık daha az tuzla damagin doyuma ulaşır fazla ihtiyac duymazsin tamamen kesme azalt canim bakalim ne kadar fark edecek sağlığın icinde olumlu olur.. merak ettim kız ne olur dene 2 kg gidermis birde

Canim kotondakiler hem rahar hem de guzel Bir bakabilirsin

Dimiii dimiii seneye yazin gezemiycem bu yaz tadini cikariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…