- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Tesekkurler canım ilaçla hallettim sayilirGeçmiş olsun Can'ım asıl bu havalar insanı hasta ediyor sıcakta sadece soğuk içiyoruz haşlanmış patates ye tatlım
Tesekkurler beybiçok geçmiş olsun canım
Yedim canım yumurta peynir zeytin domates fix menuSabah yemedin mi kuzum
Yedim canım yumurta peynir zeytin domates fix menu
Kiz evine yerleste sonra at gezmelere kendini bi kac gun izin ver kendine kizcegizle ne uğraştın ama heee:))
İnanmıyorum sen bu saatte uyur muydun bebis Allah rahatlik versin
Valla olmadi gündüz pamuklulari gece dantellileri cekicen ustune canim mecbur artik
Ben haftalik sonuçlara cok önem vermiyorum canım herkesin baslangic tarihi var listede..
bildirimleri takip edersen haftalik sonuclarida gorebilirsin..
Sonuc odakli olalim canim toplamda ne kadar verilmiş hedefe kac kalmış bunlar daha onemli..
Cok gecmis olsun aman dinlen biran once iyiles canim anneler hasta olunca ev de hic bir sey yolunda gitmez çünkü bilirim..
Canım zayıfla bazı türbanlı bayanlar çok şık giyiniyorlar böyle pantolon giyip üzerine uzun kollu uzun gömlek giyorlar dize kadar altına çok şık topuklu ben çok beğeniyorum öyle giyinen türbanlı bayanlarıAhh sende oyle diyorsan benim dolabın halini var sen düşün kapidan dolabın derinliklerine kadar yer kaplayan eteklerim gomleklerim bluzlarim var.. zayiflayinca herseyi kombin yapip alacagim hedefim o bu kiloda malum ne bulursam onu alıyorum ne kadar uyduysa artik
Tahmin etmiştim neyse zaten az bir zamanın kaldı cimcime doyasıya gezYarın için enerji topluyorum bu akşam
Evet bu konuda haklısın bizde hepimizin ekmekçi olması mesala annem çok sever ekmeğiAnladım canim beslenme alisknliklarimizin cogunu annelerimizden alıyoruz zaten.. aslinda gayet guzel seyler yapıyorsun vegan köfte hamburger yemeklerin guzel kendine haksızlık etme
Afiyet olsun canım bugün yaparsın artık sporuMenümu paylaşıp kaçıyorum grip oldum boğazın çok ağrıyor başım da aynı yine sinüzit davası kafamı kesip atasim var offf ya ben bu kadar ağır hastalarda zorunda miyim..
Sabah 1 muz 5 ceviz 2 dilim peynir 3 zeytin bitki çayı
Ara ılık süt
Ara nane limon
Öğle 1 tabak taze fasulye 4 yk bulgur pilavı 1 bardak ayran
Aksam 1 kase mercimek çorbası 1/2 dlm ekmek 2 çatal yıl fasulye
Spor yok çok halsizim evin işini ancak yapabildim
Dün çok sinirli stresli birgündü Canım önümüzden erken yattım malesef esnaf insanın izni olmuyor gezmeye gitsek bile çoğunlukla iş üstüne oluyor ah şu ev işi var ya acayip geriyor beni o ev olmadı canım bize göre değil bakalım hayırlısı artık Arap saçı herşeySabah yemedin mi kuzum
Kiz evine yerleste sonra at gezmelere kendini bi kac gun izin ver kendine kizcegizle ne uğraştın ama heee:))
İnanmıyorum sen bu saatte uyur muydun bebis Allah rahatlik versin
Valla olmadi gündüz pamuklulari gece dantellileri cekicen ustune canim mecbur artik
Ben haftalik sonuçlara cok önem vermiyorum canım herkesin baslangic tarihi var listede..
bildirimleri takip edersen haftalik sonuclarida gorebilirsin..
Sonuc odakli olalim canim toplamda ne kadar verilmiş hedefe kac kalmış bunlar daha onemli..
Cok gecmis olsun aman dinlen biran once iyiles canim anneler hasta olunca ev de hic bir sey yolunda gitmez çünkü bilirim..
baska ev yok mu canım ılla o evı tutmayınDün çok sinirli stresli birgündü Canım önümüzden erken yattım malesef esnaf insanın izni olmuyor gezmeye gitsek bile çoğunlukla iş üstüne oluyor ah şu ev işi var ya acayip geriyor beni o ev olmadı canım bize göre değil bakalım hayırlısı artık Arap saçı herşey
kuzum pılataesı hangı vıdeo ıle yapıyorsun ne kadar suruyor toplamda benım de topum var artık baslayım dıyorum onumuzdekı pazartesı ıle duzenlı hayataPilates yaptım bugün yorgunum yorguun
Varda bütçem müsait değil canım bütçem uygun olsa inan sattığım evde kiracı kalırımbaska ev yok mu canım ılla o evı tutmayın
Hep biz anlatıyoruz canım birde sen kendini tanıtsan sıra sana gelmiyor hiçbu arada bugun de arkadasımız @SucceSSstorY ı tanısak mı acaba bıze kendını anlatır mı :)
Günaydın canımGunaydin tatlislar
No:309 a baktim biraz .. Sacma ama eglenceli
Tamaaam fistigim olucaz
Dimiii dimiii seneye yazin gezemiycem bu yaz tadini cikariyorum
Tesekkurler canım ilaçla hallettim sayilir
Tesekkurler beybi
Yedim canım yumurta peynir zeytin domates fix menu
Canım zayıfla bazı türbanlı bayanlar çok şık giyiniyorlar böyle pantolon giyip üzerine uzun kollu uzun gömlek giyorlar dize kadar altına çok şık topuklu ben çok beğeniyorum öyle giyinen türbanlı bayanları
Evet bu konuda haklısın bizde hepimizin ekmekçi olması mesala annem çok sever ekmeği
Dün çok sinirli stresli birgündü Canım önümüzden erken yattım malesef esnaf insanın izni olmuyor gezmeye gitsek bile çoğunlukla iş üstüne oluyor ah şu ev işi var ya acayip geriyor beni o ev olmadı canım bize göre değil bakalım hayırlısı artık Arap saçı herşey
gunaydın arkadaslar benım bıraz yazılarım bırıktı onları yazıp okuycam gecmısı :) bu arada grıp olmak uzere gıbı hıssedıyorum kendımı :)
Napiyosunnn bakalimmmmGünaydın canım
Tabiki canım sohbete gelebilirsin her zamanFit anneler merhaba, ne yazık ki aranıza katılamadım ama tecrübelerinizden faydalanmak için soru sormak istiyorum sakıncası var mı acaba
Dükkandayım Canım üç beş birşey satayım diye uğraşıyorum işte sen kahvaltı mı yapıyorsun bakayımNapiyosunnn bakalimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?