Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Geçmiş olsun Can'ım asıl bu havalar insanı hasta ediyor sıcakta sadece soğuk içiyoruz haşlanmış patates ye tatlım
Tesekkurler canım ilaçla hallettim sayilir
çok geçmiş olsun canım
Tesekkurler beybi
Yedim canım yumurta peynir zeytin domates fix menu

Canım zayıfla bazı türbanlı bayanlar çok şık giyiniyorlar böyle pantolon giyip üzerine uzun kollu uzun gömlek giyorlar dize kadar altına çok şık topuklu ben çok beğeniyorum öyle giyinen türbanlı bayanları

Anladım canim beslenme alisknliklarimizin cogunu annelerimizden alıyoruz zaten.. aslinda gayet guzel seyler yapıyorsun vegan köfte hamburger yemeklerin guzel kendine haksızlık etme
Evet bu konuda haklısın bizde hepimizin ekmekçi olması mesala annem çok sever ekmeği

Afiyet olsun canım bugün yaparsın artık sporu

Dün çok sinirli stresli birgündü Canım önümüzden erken yattım malesef esnaf insanın izni olmuyor gezmeye gitsek bile çoğunlukla iş üstüne oluyor ah şu ev işi var ya acayip geriyor beni o ev olmadı canım bize göre değil bakalım hayırlısı artık Arap saçı herşey

baska ev yok mu canım ılla o evı tutmayın

No:309 a baktim biraz .. Sacma ama eglenceli
Tamaaam fistigim olucaz

Bende onu izledim yasli basli kadınım neler izliyorum dimi baska bisey yok tv de mecbur

Dimiii dimiii seneye yazin gezemiycem bu yaz tadini cikariyorum

Iyi yapıyorsun tatlim tadini çıkar. Evde pinekleyip napican sürekli odalarinda takilan bunalimli tiplerden olmadigin icin şükürediyodur ailen bence
İyi geceler Yine ben kapatiyorum grubuu yarin Miyav_su açar

Valla Harikasınız hakikaten sen kapatiyorsun Miyav_su acıyor

Tesekkurler canım ilaçla hallettim sayilir

Tesekkurler beybi

Yedim canım yumurta peynir zeytin domates fix menu

Afiyet olsun kuzu iyice oturdu kahvaltı düzenin

Dışarısı icin sadece hayran kalip alamadigim pardesu modellerini alabilirim canim.. ama evde ve ev oturmalarinda dedigin gibi bende pantolon üstü tunik ve begendigim tek parca elbiseleri tasarliyorum simdiden.. olur mu acaba bir yanindan yagim fışkırır mi diye dusunmeden begendigimi almak istiyorum

Evet bu konuda haklısın bizde hepimizin ekmekçi olması mesala annem çok sever ekmeği

Diger konularda hep haksizsin mi diyon kiz

20 gunden fazla zamanin var kuzum olmadi bir aya uzatirsiniz nasil olsa 40 gune kadar kalma hakkiniz var size göre muhiti guzel ici ferah butcesi uygun bir ev bulunur inşallah hic birsey sagligindan daha önemli değil bunu unutma bitanem
gunaydın arkadaslar benım bıraz yazılarım bırıktı onları yazıp okuycam gecmısı :) bu arada grıp olmak uzere gıbı hıssedıyorum kendımı :)

Gecmis olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…