Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Çok teşekkür ederim kızlar. benim 9 aylık bebeğim var sabah 6,30 da uyanıyoruz. hazırlan onu babaanneye bırak işe gel 8 oluyo. işte bişeyler yemem 8,30 'u buluyor. şimdiye kadar kek puaca fln yiyordum. arkık kepekli ekmekten tost yada sandviç yapıyorum.spor yapacak vaktim yok ne yazıkki ama şunu düşündüm sabah 6 da kalkıp evde basit hareketler fln yapsam. yapmadan önce bişeyler atıştırmalı mıyım? neler olabilir? internette yoğurt limon pul biberi karıştırıp yatmadan yarım saat önce yemek faydalı die okudum. aranızda yapan ve fayda gören var mı acaba?

Ne uyumasi gülo dunyanin isini yaptım ayy artik erken uyanıyorum uyusuklugum gecti sabahin havasi gunun hic bir saatinde yok
Kesinlikle katılıyorum sabahın havası oh mis gibi oluyor oh ellerine sağlık eşim yarın Antalya ya gidiyor alacaklı olduğumuz firmalara ctesi -pazar bende evde temizlik yapıcam oh mis gibi çünkü salı günü arkadaşlarım gelicek okul arkadaşlarım amanın hepsinin 2 şer çocuğu var ne yapıcam onlara bilmiyorum eve malzeme alıcam eşimde hazır al uğraşma boşuna diyor kararsız kaldım

Bebeğini sağlıcakla büyüt ilk soruna gelince kesinlikle aç karnına spor yapma birşeyler yedikten 20 dk sonra yap sporu bu yoğurtlu karışımı hiç yemedim ben böyle şeylere inanmam örnek vereyim sen akşam makarna ,kızartma ye sonra yatarken bınu yapıcan ve kilon gidecek olmaz imkansız

Yogurt kurunden başlayalım faydasini gören cok kisi var ama kilodan ziyade gobek yağları icin etkili ilerde bende yapacagim simdi benim yag katmanlarima 3 kilo yogurt yesem islemez :))
Sabah evden cikmadan 30 dakikalik bir egzersiz yapip sonra yemek yiyebilirsin aslinda profosyonel sporcularin bir cogu acken ve sabah spor yapmayi oneriyor akşam yapilan sporun hormonel sakincalari oluyor
Ben bir aksam spor yaptım sabaha kadar uyuyamadim Miyav_su soyleyince anladım meseleyi arastirdim en gec öğlene kadar spor yapilmasi tavsiye ediliyor aksama doğru uyumak icin inise gecen hormonlari aksam spor yaparak tekrar tirmandirmis oluyoruz böylece uykudan almamiz gereken faydayi saglayamiyoruz
Sabah yapilan spor ise butun gun yag yakiminin devam etmesine ve aksamda saglikli bir uykuya gecisi sağlıyor
Yani Velhasıl ı kelam sabah ac karnına spor yapman faydalıdır zararli değildir. Bu kadar uzun anlatip soruyu sorduğuna pisman ettim mi seni :)

Anlat bakalım dinliyorum seni
:)) anlatayım kuzum kendımı 27 yasındayım tombısım :) 2 yıllık evlıyım yengec burcuyum konusmayı sohbet etmeyı dertlesmeyı cok severım cok aktıf bırıyımdır . pozitif dusunurum hep ankaralıyım ankarada yasıyorum . beledıye de memurum . oyle ıste :))

teşekkür ederim cnm. sanırım sabah spor işim yaş katılıyorum sana herşeyi ye sonra yoğurt ye bi faydası olmaz ama dikkat edip onu da yesem bi zararı da olmaz heralde.

:) yok cnm estağfirullah ne demek. bi bardak süt içip yapayım o zman. ben 1,62 cm boyundayım. 61 kg ile hamile kaldım 76yla doğurdum. sonrasında 64 flndım ama acayip iştahlandım süt olcak die evde yedim durdum. epeydir tartılmıyorum 64 ün ne kadar üstündeyim bilmiyorum. dün tartılacaktım pili bitmiş tartının sıkı bir diyet yerine porsiyon azaltıp tatlı fln yemeyim diyorum ama vucut ona da alışıp veremez miyim diyorum. hedefim 55. o zman ben yoğurdu yapıyım ya zararı olacak bişey değil. gerçi kızım sabah emiyor acaba pul biber zararlı olur mu

Bencede hazir al ugrasma canim evini temizle diger enerjinde sana kalsin bol bol eglen helede cocuklarda varsa enerjiye cok ihtiyacin olacak :)

Ne kadar zit cevap vermisiz kaynimin spor hocasi sabah ac karnina spor yaparsan yag yakarsin yemekten sonra spor yaparsan sadece yemegi eritirsin demişti
Birde o gun seninle konuştuktan sonra arastirdim sabahin ilk saatlerinde vucut tamamen uyandiktan sonra yapilan sporun daha faydali oldugu söyleniyor.. yemek yense bile 1.5 2 saat beklenmesi lazım rahat spor yapmak icin

Selam
benim de gaza gelmem lazım..
benim de 5 kg kadar vermem lazım. :)

Bizim kontenjan doldu canim.. 5 kiloyu 1 ay dişini sikarsan rahatca verebileceğini düşünüyorum umarim en kisa zamanda verirsin

teşekkür ederim cnm. sanırım sabah spor işim yaş katılıyorum sana herşeyi ye sonra yoğurt ye bi faydası olmaz ama dikkat edip onu da yesem bi zararı da olmaz heralde.
Zararı olur mu bence olur neden biliyor musun artık bütün doktorlar bu konuda hem fikir yemek yedikten sonra çiğneme yapmazsan en az 4 saat leptinin hormonu devreye giriyor ki bu hormon zayıflama hormonu o yüzden yatmadan önce dişlerinizi fırçalayın diyorlar leptinin hormonu için bir araştır leptinin hormonunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…