Sohbete gel Canım istediğini sorabilirsinFit anneler merhaba, ne yazık ki aranıza katılamadım ama tecrübelerinizden faydalanmak için soru sormak istiyorum sakıncası var mı acaba
kızlar daha uyuyor musunuz
Kesinlikle katılıyorum sabahın havası oh mis gibi oluyor oh ellerine sağlık eşim yarın Antalya ya gidiyor alacaklı olduğumuz firmalara ctesi -pazar bende evde temizlik yapıcam oh mis gibi çünkü salı günü arkadaşlarım gelicek okul arkadaşlarım amanın hepsinin 2 şer çocuğu varNe uyumasi gülo dunyanin isini yaptım ayy artik erken uyanıyorum uyusuklugum gectisabahin havasi gunun hic bir saatinde yok
Bebeğini sağlıcakla büyüt ilk soruna gelince kesinlikle aç karnına spor yapma birşeyler yedikten 20 dk sonra yap sporu bu yoğurtlu karışımı hiç yemedim ben böyle şeylere inanmam örnek vereyim sen akşam makarna ,kızartma ye sonra yatarken bınu yapıcan ve kilon gidecek olmaz imkansızÇok teşekkür ederim kızlar. benim 9 aylık bebeğim var sabah 6,30 da uyanıyoruz. hazırlan onu babaanneye bırak işe gel 8 oluyo. işte bişeyler yemem 8,30 'u buluyor. şimdiye kadar kek puaca fln yiyordum. arkık kepekli ekmekten tost yada sandviç yapıyorum.spor yapacak vaktim yok ne yazıkki ama şunu düşündüm sabah 6 da kalkıp evde basit hareketler fln yapsam. yapmadan önce bişeyler atıştırmalı mıyım? neler olabilir? internette yoğurt limon pul biberi karıştırıp yatmadan yarım saat önce yemek faydalı die okudum. aranızda yapan ve fayda gören var mı acaba?
hehe anlatırım kuzum tabıkı de ben ve benım gıbı yenı olanlar ıcın daha ıyı olur kaynasırız dıye dusundum :)Hep biz anlatıyoruz canım birde sen kendini tanıtsan sıra sana gelmiyor hiç
dogru o konudada haklısın kuzum ne kadara tuttun pekı bu evı bız 700 e oturuyoruz o kadar cok gelıyır kıVarda bütçem müsait değil canım bütçem uygun olsa inan sattığım evde kiracı kalırım
Anlat bakalım dinliyorum senihehe anlatırım kuzum tabıkı de ben ve benım gıbı yenı olanlar ıcın daha ıyı olur kaynasırız dıye dusundum :)
Tutmadık daha canım herşey o kadar karışık ki artık kafam şiştidogru o konudada haklısın kuzum ne kadara tuttun pekı bu evı bız 700 e oturuyoruz o kadar cok gelıyır kı
ıste bı bak bakalım canım ıyıce belkı o foyata daha ıyı ev bulursun nsıp daha da 40 gunun var mademTutmadık daha canım herşey o kadar karışık ki artık kafam şişti
Çok teşekkür ederim kızlar. benim 9 aylık bebeğim var sabah 6,30 da uyanıyoruz. hazırlan onu babaanneye bırak işe gel 8 oluyo. işte bişeyler yemem 8,30 'u buluyor. şimdiye kadar kek puaca fln yiyordum. arkık kepekli ekmekten tost yada sandviç yapıyorum.spor yapacak vaktim yok ne yazıkki ama şunu düşündüm sabah 6 da kalkıp evde basit hareketler fln yapsam. yapmadan önce bişeyler atıştırmalı mıyım? neler olabilir? internette yoğurt limon pul biberi karıştırıp yatmadan yarım saat önce yemek faydalı die okudum. aranızda yapan ve fayda gören var mı acaba?
:)) anlatayım kuzum kendımı 27 yasındayım tombısım :) 2 yıllık evlıyım yengec burcuyum konusmayı sohbet etmeyı dertlesmeyı cok severım cok aktıf bırıyımdır . pozitif dusunurum hep ankaralıyım ankarada yasıyorum . beledıye de memurum . oyle ıste :))Anlat bakalım dinliyorum seni
Bebeğini sağlıcakla büyüt ilk soruna gelince kesinlikle aç karnına spor yapma birşeyler yedikten 20 dk sonra yap sporu bu yoğurtlu karışımı hiç yemedim ben böyle şeylere inanmam örnek vereyim sen akşam makarna ,kızartma ye sonra yatarken bınu yapıcan ve kilon gidecek olmaz imkansız
Merhaba alımlar bitti CanımSelam
benim de gaza gelmem lazım..
benim de 5 kg kadar vermem lazım. :)
Yok cnmm kizimi yedirmistm evi supurdum topladm erkenden bitsin diyeDükkandayım Canım üç beş birşey satayım diye uğraşıyorum işte sen kahvaltı mı yapıyorsun bakayım
Yogurt kurunden başlayalım faydasini gören cok kisi var ama kilodan ziyade gobek yağları icin etkili ilerde bende yapacagim simdi benim yag katmanlarima 3 kilo yogurt yesem islemez :))
Sabah evden cikmadan 30 dakikalik bir egzersiz yapip sonra yemek yiyebilirsin aslinda profosyonel sporcularin bir cogu acken ve sabah spor yapmayi oneriyor akşam yapilan sporun hormonel sakincalari oluyor
Ben bir aksam spor yaptım sabaha kadar uyuyamadimMiyav_su soyleyince anladım meseleyi arastirdim en gec öğlene kadar spor yapilmasi tavsiye ediliyor aksama doğru uyumak icin inise gecen hormonlari aksam spor yaparak tekrar tirmandirmis oluyoruz böylece uykudan almamiz gereken faydayi saglayamiyoruz
Sabah yapilan spor ise butun gun yag yakiminin devam etmesine ve aksamda saglikli bir uykuya gecisi sağlıyor
Yani Velhasıl ı kelam sabah ac karnına spor yapman faydalıdır zararli değildir. Bu kadar uzun anlatip soruyu sorduğuna pisman ettim mi seni :)
Kesinlikle katılıyorum sabahın havası oh mis gibi oluyor oh ellerine sağlık eşim yarın Antalya ya gidiyor alacaklı olduğumuz firmalara ctesi -pazar bende evde temizlik yapıcam oh mis gibi çünkü salı günü arkadaşlarım gelicek okul arkadaşlarım amanın hepsinin 2 şer çocuğu varne yapıcam onlara bilmiyorum eve malzeme alıcam eşimde hazır al uğraşma boşuna diyor kararsız kaldım
Bebeğini sağlıcakla büyüt ilk soruna gelince kesinlikle aç karnına spor yapma birşeyler yedikten 20 dk sonra yap sporu bu yoğurtlu karışımı hiç yemedim ben böyle şeylere inanmam örnek vereyim sen akşam makarna ,kızartma ye sonra yatarken bınu yapıcan ve kilon gidecek olmaz imkansız
Selam
benim de gaza gelmem lazım..
benim de 5 kg kadar vermem lazım. :)
Zararı olur mu bence olur neden biliyor musun artık bütün doktorlar bu konuda hem fikir yemek yedikten sonra çiğneme yapmazsan en az 4 saat leptinin hormonu devreye giriyor ki bu hormon zayıflama hormonu o yüzden yatmadan önce dişlerinizi fırçalayın diyorlar leptinin hormonu için bir araştır leptinin hormonunuteşekkür ederim cnm. sanırım sabah spor işim yaşkatılıyorum sana herşeyi ye sonra yoğurt ye bi faydası olmaz ama dikkat edip onu da yesem bi zararı da olmaz heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?