Hangimiz tombiş değiliz ki:)) anlatayım kuzum kendımı 27 yasındayım tombısım :) 2 yıllık evlıyım yengec burcuyum konusmayı sohbet etmeyı dertlesmeyı cok severım cok aktıf bırıyımdır . pozitif dusunurum hep ankaralıyım ankarada yasıyorum . beledıye de memurum . oyle ıste :))
Hangimiz tombiş değiliz kihele ben aman allahım memnun oldum Canım daha tazecik gelinsin
Bence emziriyorsun ya protein ve doğal karbonhidrat olarak beslen hem sütün azalmaz Canım:) yok cnm estağfirullah ne demek. bi bardak süt içip yapayım o zman. ben 1,62 cm boyundayım. 61 kg ile hamile kaldım 76yla doğurdum. sonrasında 64 flndım ama acayip iştahlandım süt olcak die evde yedim durdum. epeydir tartılmıyorum 64 ün ne kadar üstündeyim bilmiyorum. dün tartılacaktım pili bitmiş tartınınsıkı bir diyet yerine porsiyon azaltıp tatlı fln yemeyim diyorum ama vucut ona da alışıp veremez miyim diyorum. hedefim 55. o zman ben yoğurdu yapıyım ya zararı olacak bişey değil. gerçi kızım sabah emiyor acaba pul biber zararlı olur mu
Son bölümü ben bir yerde okudum vilma ile Bety evleniyorlar ve sahile yerleşiyorlar YouTube bununla ilgili bir video var izle
Ben daha yeni obezlikten çıktımBen degilim kuzum ben obezim:))
Anam hep ben karıştırdım ortalığı bende bir yerde okudum sonra YouTube'de Hakkı'nda konuşuyorlardı öyle ögrendimÇocukluğumunda en sevdiğim çizgi film olunca taktım bu konuya
Dün bütün gün videoyu aradım. Bu şekilde bitti diyenler var ama video yoktu.
Bende orjinalini araştırdım. 6 sezon 166 bölüm yayınlanmış. 166. bölümü bulup seyrettim. Gayet normal bildiğimiz taşdevriydi :)
Hala en sevdiğim çizgi film olmaya devame edebilir
Bu sayede akşam 6 bölüm taş devri seyrettim. Keyifli geçti akşam :)
Sanırım arkasına bile bakmadan kaçtı ikimizde ters düştük araştırır artık
Ben daha yeni obezlikten çıktımen kısa zamanda sende o grubdan çıkacaksın Canım birşey diyeceğim sakın gülme sabah eşim dediki sanki senin boyun uzadı Allah allah dedim neyse ölçtü bu boyum aynı sanırım kilo olunca boyda kısa gözüküyor galiba
Evet kilo gerçekten boyumuzuda etkilediğini anladımAynen öyle benim kucuk eltim bir 1.64 ben yillardir 1.68 diye biliyorum ama kendisine 1.70 diyenlerle ayniyiz tam bilmiyorum aslinda.
Gecen farkettim eltim zayif oldugu icin benden boylu görünüyor yanyana geldigimizde isin asli anlasiliyor tabi ama kizi yalniz gördüğümde benden uzunmus gibi gelir bana hep..
sen zayıfla gerekirse burada beraber seçeriz
Uzun süredir bu hissi yaşamadım. Çok güzel bir his olmalı. Darısı başıma :)değil mi kıyafetlerin bol gelmesi kadar güzel bir şey yokeskiden dapdar gelen şeylerin arkasını çengelli iğne ile tutturuyorum şimdi
Ah ah o duygunun tarifi yok balım ekimde o 56 beden siyah elbisemi giymeyi düşünüyorum
Afiyet olsun Canım neden Antep fıstığı 7 tane ben günlük doğal yağ ihtiyacım olarak daha doğrusu omega 3 olarak bir çay bardağı olarak tüketiyorum ama ceviz ama badem yada antepfıstığı ve de fındık sende böyle yap olur mu özellikle sabah tüket olmazsa öğünlerine böl birde çiğ olsun lütfen kavrulmuş ve pakete girenlerden uzak dur sağlığına kavuşmak için kefir işi ne oldu yaptın mıDün menüm ;
Sabah : 2 kk peynir , 1 yumurta (haşlama) , 3 dlm ekmek , domates
Öğle : 3 kaşık bulgur pilavı, salata
Ara: Şeftali
çok ufak bir parça kıymalı börek (arkadaş ikram etti dayanamadım malesef)
Akşam: Kabak çorbası , bamya yemeği
Saat sekizde 7 tane antep fıstığı
Şuan bu kilo ile Zaten 38 giyiyorum ben sadece göbek kısmım var benim tabiki neden olmasın dur özelden atayım sanaİçinde kaybolursun
Ekim de 36 beden olursun. Büyük fark, maşallah
Fotoğraf isteriz :)
Menümu paylaşıp kaçıyorum grip oldum boğazın çok ağrıyor başım da aynı yine sinüzit davası kafamı kesip atasim var offf ya ben bu kadar ağır hastalarda zorunda miyim..
Sabah 1 muz 5 ceviz 2 dilim peynir 3 zeytin bitki çayı
Ara ılık süt
Ara nane limon
Öğle 1 tabak taze fasulye 4 yk bulgur pilavı 1 bardak ayran
Aksam 1 kase mercimek çorbası 1/2 dlm ekmek 2 çatal yıl fasulye
Spor yok çok halsizim evin işini ancak yapabildim
Merhaba alımlar bitti Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?