Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hangimiz tombiş değiliz ki hele ben aman allahım memnun oldum Canım daha tazecik gelinsin

Bence emziriyorsun ya protein ve doğal karbonhidrat olarak beslen hem sütün azalmaz Canım

Son bölümü ben bir yerde okudum vilma ile Bety evleniyorlar ve sahile yerleşiyorlar YouTube bununla ilgili bir video var izle

Çocukluğumunda en sevdiğim çizgi film olunca taktım bu konuya
Dün bütün gün videoyu aradım. Bu şekilde bitti diyenler var ama video yoktu.

Bende orjinalini araştırdım. 6 sezon 166 bölüm yayınlanmış. 166. bölümü bulup seyrettim. Gayet normal bildiğimiz taşdevriydi :)

Hala en sevdiğim çizgi film olmaya devame edebilir

Bu sayede akşam 6 bölüm taş devri seyrettim. Keyifli geçti akşam :)

Ben degilim kuzum ben obezim:))
Ben daha yeni obezlikten çıktım en kısa zamanda sende o grubdan çıkacaksın Canım birşey diyeceğim sakın gülme sabah eşim dediki sanki senin boyun uzadı Allah allah dedim neyse ölçtü bu boyum aynı sanırım kilo olunca boyda kısa gözüküyor galiba

Anam hep ben karıştırdım ortalığı bende bir yerde okudum sonra YouTube'de Hakkı'nda konuşuyorlardı öyle ögrendim ne güzel aptal Türk dizileri izlememişsin sevindim bende ara sıra heidı bakarım burada abimiz var eski eşi Alman ayrılmışlar kızı var heidi ilk söyledi şaka sandım sonra evet dedi

Aynen öyle benim kucuk eltim bir 1.64 ben yillardir 1.68 diye biliyorum ama kendisine 1.70 diyenlerle ayniyiz tam bilmiyorum aslinda.
Gecen farkettim eltim zayif oldugu icin benden boylu görünüyor yanyana geldigimizde isin asli anlasiliyor tabi ama kizi yalniz gördüğümde benden uzunmus gibi gelir bana hep..

Evet kilo gerçekten boyumuzuda etkilediğini anladım

Afiyet olsun Canım neden Antep fıstığı 7 tane ben günlük doğal yağ ihtiyacım olarak daha doğrusu omega 3 olarak bir çay bardağı olarak tüketiyorum ama ceviz ama badem yada antepfıstığı ve de fındık sende böyle yap olur mu özellikle sabah tüket olmazsa öğünlerine böl birde çiğ olsun lütfen kavrulmuş ve pakete girenlerden uzak dur sağlığına kavuşmak için kefir işi ne oldu yaptın mı

Geçmiş olsun ...

Merhaba alımlar bitti Canım

listeye girmek gibi bir isteğim yoktu canım yine de teşekkürler..
ben öyle arada girip bakıyorum kk'ya. oda anneler grupları oluyor..

puantiyeli_kelebek dediğin gibi sıkarsam gider ama sıkacak adam lazım oda ben değilim :)
bana ver yiyeyim..

aman çocuk doğurdum ben deyip arkasına sığınıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…