Yakında hepiniziYapyap :) haha sende eklenirsen o cildirir artik :)
Her yulaf yien dukanmi yapiyor cnmYine mi başladın beyin yıkama işine yulaflarla allahım kurtulamayacağım ben şu dukancılardan ne günah işledim ben yarrabim
Yandan dukancısın sen olsun yeter bıktım şu yulaf ve kısırdan bugün herkes anlaştı mı ne yaptı yaHer yulaf yien dukanmi yapiyor cnm
Yandan dukancısın sen olsun yeter bıktım şu yulaf ve kısırdan bugün herkes anlaştı mı ne yaptı ya
Niye el kada diyosun kiz@ParteMoralll şu el kadar bebeyi @blackswannina94 de yanına çektin ya şu yulaflar pes doğrusu zaten biliyordum ajan olduğunu kendine yulaflardan Ordu kuruyorsun ama ben bozarım bu Ordu'yu görürsünüz yarın ben neler yapıcam hepinize
Anam o zaten dünden razıymış O yola girmeye şaşırmamak lazım da @blackswannina94 şaşırttı beni zaten gecen pide lafını duydu ne planı demeye başladıNiye el kada diyosun kiz
Valla hic ugrasmiorm hahahahahahah sadece_Masalim_ bu yola soktum okdr gunahm yok
Artik @blackswannina94 bizdennnnAnam o zaten dünden razıymış O yola girmeye şaşırmamak lazım da @blackswannina94 şaşırttı beni zaten gecen pide lafını duydu ne planı demeye başladı
Karnibahardan yapiyolarmis kuuzum ondan yiyeblrsnYarın lütfen ama lütfen kısır yemeyin kızlar yoksa ben yoldan çıkacağım ona göre niyeti bozdum
Bir göbek atmadığın kaldı bari Onuda atArtik @blackswannina94 bizdennnn
Biliyorum canım karataycılar pek yapar fakat mevsimi değil karnıbaharınKarnibahardan yapiyolarmis kuuzum ondan yiyeblrsn
Afiyet olsun menüşünMenüşüm:
Sabah :bol domates salatalık penir zeytin 2 yumurta
Öğlen:incecik lavaşta ev yapımı tantuni 1 adet
Akşam :mercimek çorbası 2 küçük az pirinçli biber dolması aZ cacık aZ salata
40 dk yürüyüş
Afiyet olsun kuşum spor evet birde ağırlık yapsan varya yeme içme gibi arıyorsun inan çok iyi artık tempoyu artır ve ağırlık çalışmaya başlaKahvaltım
2 adet yumurta haslamasi
Yeşillik
1 bardak ayran
Öğlen
Yulafli omlet
1 dilim füme
1 bardak ayran
Aksam
Tavuk mantar sote(4 kasik)
Cacik
Ara Türk kahvesi (sade)
Spor
2 saat yürüyüş
Artik yorulmuyorum kendimi şartladım canlar yürümeyince mutsuz oluyorum yaşasın sağlıklı yaşam
2018 yaz ayından itibaren planım bu kısmet olursaaynen sonra da korumaya geçippp kas yapacağızşöyle hafif güzel karın kaslarım olsa ya keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?