Kısır kısır dediniz benim de canım çektiYarın lütfen ama lütfen kısır yemeyin kızlar yoksa ben yoldan çıkacağım ona göre niyeti bozdum
Allahım gelmiş havuz maceran bitmiş bakıyorumda yarın ne yapıcan piknik mi bir de sen söyle tam olsun neyse ben zaten etkilenmem no problem iradem güçlüdür bugün önümde 2 tepsi baklava yedi elemanlar asitli içecekler dondurdurmalar asla dönüp bakmadımKısır kısır dediniz benim de canım çektiAblama yaptırsam mı
Bitti bitti ama hala eve gidemedimAllahım gelmiş havuz maceran bitmiş bakıyorumda yarın ne yapıcan piknik mi bir de sen söyle tam olsun neyse ben zaten etkilenmem no problem iradem güçlüdür bugün önümde 2 tepsi baklava yedi elemanlar asitli içecekler dondurdurmalar asla dönüp bakmadımşükür irademe güveniyorum hergün önümde çeşitli dondurmalar satılıyor
Kuzum ya hic çalışmadığım icin ne yapicagimi bilmiyorum
Bitti bitti ama hala eve gidemedimSüpersin kuzu zaten sen iradene maşallah baklava benim için kutsal bir yiyecek Şuan önümde benim de tatlılar ama yemiyorum
Nee pidemiAnam o zaten dünden razıymış O yola girmeye şaşırmamak lazım da @blackswannina94 şaşırttı beni zaten gecen pide lafını duydu ne planı demeye başladı
Nee pidemiAnam o zaten dünden razıymış O yola girmeye şaşırmamak lazım da @blackswannina94 şaşırttı beni zaten gecen pide lafını duydu ne planı demeye başladı
Hic sevmemNee pidemicokk siverm yaaa
Esim karsimda dondurma,findik,fistik yerken ben
Ne ne ........Nasıl halen daha eve gidemedin hangi kapı buldun yineBitti bitti ama hala eve gidemedimSüpersin kuzu zaten sen iradene maşallah baklava benim için kutsal bir yiyecek Şuan önümde benim de tatlılar ama yemiyorum
Canım içinde var motive istesen yapamazsın istediğin için yapıyorsunMotivem artti ya yeniden ya sizinle başardım
Kuzum yaaa yaz geldi geçiyor tempo artirmam lazimCanım içinde var motive istesen yapamazsın istediğin için yapıyorsun
Hele dun doritos yerken vok zorlandm buram buram koktu ne diyim adamda yemesnmi oda fark etti yariya gelnce koydu yerineçok zor ya
Hayırdır işe mi başlıyorsun canım hayırlı olsun herkes ilk kez çalısmaya başlayınca heyecan yapar merak etmeKuzum ya hic çalışmadığım icin ne yapicagimi bilmiyorum
Bende onu diyorum sadece Kardio olmaz videoyu izledin mi ağırlıkta çok önemli sarkma olmaması içinKuzum yaaa yaz geldi geçiyor tempo artirmam lazim
Dimii yaa ikili olduk vallahii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?