Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kısır kısır dediniz benim de canım çekti Ablama yaptırsam mı
Allahım gelmiş havuz maceran bitmiş bakıyorumda yarın ne yapıcan piknik mi bir de sen söyle tam olsun neyse ben zaten etkilenmem no problem iradem güçlüdür bugün önümde 2 tepsi baklava yedi elemanlar asitli içecekler dondurdurmalar asla dönüp bakmadım şükür irademe güveniyorum hergün önümde çeşitli dondurmalar satılıyor

Bitti bitti ama hala eve gidemedim Süpersin kuzu zaten sen iradene maşallah baklava benim için kutsal bir yiyecek Şuan önümde benim de tatlılar ama yemiyorum

Bitti bitti ama hala eve gidemedim Süpersin kuzu zaten sen iradene maşallah baklava benim için kutsal bir yiyecek Şuan önümde benim de tatlılar ama yemiyorum
Ne ne ........Nasıl halen daha eve gidemedin hangi kapı buldun yine valla senden korkulur evlenince kocanı düşenemiyorum hoş onunda işine gelir paranız cebinizde kalırsferin sana sakın yeme gelip geçici ağzımızda tadı ya vücudumuzda boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…