Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hele dun doritos yerken vok zorlandm buram buram koktu ne diyim adamda yemesnmi oda fark etti yariya gelnce koydu yerine
Ben olsam kafasına geçiririm derim ams benimkide bugün yedi uzattı bugün ye yarın yeme diye bende olmaz istemiyorum dedim enişte yine vicdanlıymış bizimkisi löp löp götürdü

Yaa zaten ben sosyal bir insanım öyle bir eş bulmalıyım Ben bulmuyorum annemlerin çevre geniş Aile dostumuza geldik

Kuzu ya doritosta nefis kokar yaaaa
Kuzu ben evde zarsrli herseyi imha ediyorum
Evt yaaaaaaaa koktu vallaa bitane yesemmi dedm yemedm.... bende dolabi bosaltmistm misafr gelnce doldu tasti ama beni ilgilendrmezzz
Ben olsam kafasına geçiririm derim ams benimkide bugün yedi uzattı bugün ye yarın yeme diye bende olmaz istemiyorum dedim enişte yine vicdanlıymış bizimkisi löp löp götürdü
napalm yiyip yiyip sismeseydk. Dondurma koyuyodu yiceksin dmi dio yoo dedm ama cnnm cekmiyy ben zayiflicam

Süpersin bende gecen enerji içeceği buldum lavaboya döktüm içim hiç acımadı beter olsun
Iyi yapmissin kuzumm
gecen cips almis cipsi çöpe attim sonra bi zaman gecmis dolablari karstriyor ne ariyosun dedim cips vardi dedi aa gecen yedin ya dedim inandi

Cipse dayanamiyorum.napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…