INSALLAH balim cok sagolAnladım fıstığım inşallah bulursun canım
Aman Allah korusun evimin yolunu bilmesin kız başıma bela mı lazım baksanakoza yarin sana geliyomus kuzum
Kuzum bakicam uyumadan sanada sabah danisirimHadi İnşallah olur you tubedr var tatlım bir bak istersen takıldığın yerde yardım ederim
Anladım canım iyi yapmışsın o Zaman afiyet olsunSağol canım. Korkmaltan değil doymuşken abartmak istemedim
Bozulmasn hepimizin azmi cnmmm yazn hepimizz fit olucaaaaazzzzAzmine hayranim bebegim
Kiz gülmekten öldüm burdaAman Allah korusun evimin yolunu bilmesin kız başıma bela mı lazım baksana
EheheCimcime yok ben sizden korktum ailecek ne biçim hayat maşallah sabahlar olmasın tarzında anam size evde yokuzda denmez pat gelirsiniz siz
Yoook ben kavurmali kasarli seviyormBende ama sade olucak Ramazan pidesi
Dukan amcada kekler bile var aslinda kuzu tatmin edici bi diyetBozulmasn hepimizin azmi cnmmm yazn hepimizz fit olucaaaaazzzz
Manti bile yapmstm ama cop begenmedm. Hersy var pudng helva vsvsvsDukan amcada kekler bile var aslinda kuzu tatmin edici bi diyet
Aman Allah korusun evimin yolunu bilmesin kız başıma bela mı lazım baksana
Ana kız esahdan inandı mı ay yazık surat ifadesi gözümün önüne geldi gızIyi yapmissin kuzumm
gecen cips almis cipsi çöpe attim sonra bi zaman gecmis dolablari karstriyor ne ariyosun dedim cips vardi dedi aa gecen yedin ya dedim inandi
Cipse dayanamiyorum.napiyim
Aman aman ben tatlılı şeyleri zaten sevmem seni seven alsın 2 metre öteye gitBenim gibi tatlış misafiri zor bulursun
Manti bile yapmstm ama cop begenmedm. Hersy var pudng helva vsvsvs
Yaz mı kaldı kızım sonbahara giriyoruz sendeBozulmasn hepimizin azmi cnmmm yazn hepimizz fit olucaaaaazzzz
Kiz catlak evde degl dukan tariflerinden bahsediyoruz ama evdede var hepsinden gel yapamda ye hahahaahAçık büfe olmuş sizin ev
kiz seneyeeeeee inceck olucazzzzzYaz mı kaldı kızım sonbahara giriyoruz sende
Hayret size misafir gelir miydi ilginç ne bileyim sanki siz insanlar size gelmesin diye baskın basanındır yapıyormuşsunuz gibi geldiEheheBize çok misafir gelir canım küçüklüğümden beri haliyle biz de gidiyoruz Çok şükür eşimiz dostumuz çok o yüzden böyle oluyo azıcık Bak sana da gelirim
Kuzuu siz 1 -2 kere gidersiniz 3.ye muhakkak çağırmanız gerekir misafir prensipleriHayret size misafir gelir miydi ilginç ne bileyim sanki siz insanlar size gelmesin diye baskın basanındır yapıyormuşsunuz gibi geldikesin 1 kere gelmişlerdir sonra siz usandırıyıncaya kadar gitmişsinizdir kesin
Boşver zararlı o yeme ay kız canım çekti şöyle sıcacık üstüne tereyağı sürücen peynir duble çay ama çayı şekersiz iç kilo yaparYoooo
Yoook ben kavurmali kasarli seviyorm
O da olucaaakAman aman ben tatlılı şeyleri zaten sevmem seni seven alsın 2 metre öteye git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?