Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Cimcime yok ben sizden korktum ailecek ne biçim hayat maşallah sabahlar olmasın tarzında anam size evde yokuzda denmez pat gelirsiniz siz
Ehehe Bize çok misafir gelir canım küçüklüğümden beri haliyle biz de gidiyoruz Çok şükür eşimiz dostumuz çok o yüzden böyle oluyo azıcık Bak sana da gelirim

Iyi yapmissin kuzumm
gecen cips almis cipsi çöpe attim sonra bi zaman gecmis dolablari karstriyor ne ariyosun dedim cips vardi dedi aa gecen yedin ya dedim inandi

Cipse dayanamiyorum.napiyim
Ana kız esahdan inandı mı ay yazık surat ifadesi gözümün önüne geldi gız anam benimki hayatta inanmaz kurt gibi enişte yazık saf

Ehehe Bize çok misafir gelir canım küçüklüğümden beri haliyle biz de gidiyoruz Çok şükür eşimiz dostumuz çok o yüzden böyle oluyo azıcık Bak sana da gelirim
Hayret size misafir gelir miydi ilginç ne bileyim sanki siz insanlar size gelmesin diye baskın basanındır yapıyormuşsunuz gibi geldi kesin 1 kere gelmişlerdir sonra siz usandırıyıncaya kadar gitmişsinizdir kesin

Hayret size misafir gelir miydi ilginç ne bileyim sanki siz insanlar size gelmesin diye baskın basanındır yapıyormuşsunuz gibi geldi kesin 1 kere gelmişlerdir sonra siz usandırıyıncaya kadar gitmişsinizdir kesin
Kuzuu siz 1 -2 kere gidersiniz 3.ye muhakkak çağırmanız gerekir misafir prensipleri Bizim evden misafir eksik olmaz canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…