- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Ben guru cay iciyormBoşver zararlı o yeme ay kız canım çekti şöyle sıcacık üstüne tereyağı sürücen peynir duble çay ama çayı şekersiz iç kilo yapar
Öyledir canım ya doğrudur şaka yapıyorum kuşum ah ah bende severim bakma bana misafir ağırlamayı gitmeyi işte çalışınca sadece kışları oluyor bizde yazın imkansız rabbim bozmasınKuzuu siz 1 -2 kere gidersiniz 3.ye muhakkak çağırmanız gerekir misafir prensipleriBizim evden misafir eksik olmaz canım merak etme
Seneye mi inşallah baksana pideler tatlılar havalarda uçuşuyor bence diger topikler gibi olucazKiz catlak evde degl dukan tariflerinden bahsediyoruz ama evdede var hepsinden gel yapamda ye hahahaah
kiz seneyeeeeee inceck olucazzzzz
Haklısın kuzum Allah yardımcınız olsun tüm gün dükkanda haftada 7 gün çok zor bir de bu sıcaklardaÖyledir canım ya doğrudur şaka yapıyorum kuşum ah ah bende severim bakma bana misafir ağırlamayı gitmeyi işte çalışınca sadece kışları oluyor bizde yazın imkansız rabbim bozmasın
He yaaa kuzu kiyamamm cok acimasizimAna kız esahdan inandı mı ay yazık surat ifadesi gözümün önüne geldi gızanam benimki hayatta inanmaz kurt gibi enişte yazık saf
Anam kıyamam bende şimdi sade Türk kahvesi yapıcam ama olmaz pidenin üstüne bu yakışmıyorBen guru cay iciyorm
Aynenn kizz ben dyetteyken yemek tarflerkne bakiom cok tatmin ediyo
Onlari saf protein gunleri yemiyosun dimi kuzum?Manti bile yapmstm ama cop begenmedm. Hersy var pudng helva vsvsvs
Kesinlikle pidenin hec kalorisi yokta caya sakın seker atmaBoşver zararlı o yeme ay kız canım çekti şöyle sıcacık üstüne tereyağı sürücen peynir duble çay ama çayı şekersiz iç kilo yapar
Yok canım kendi işimiz gecen sene 5 gün diye kaçtık Çeşmeye Sağolsun eleman rusdu ucuz uçak bileti buldum ben gidiyorum akşam saat 5 de Nasıl geldik anlatamam iş için gidiyor dönüyoruz günü birlik tatlım sakın turizm seçme güzel bir meslek seçHaklısın kuzum Allah yardımcınız olsun tüm gün dükkanda haftada 7 gün çok zor bir de bu sıcaklardaTatiliniz falan var mı bari 1-2 hafta sahil kenarına mola falan
Anladım canım kolay gelsin, hayırlı kazançlarınız olsunYok canım kendi işimiz gecen sene 5 gün diye kaçtık Çeşmeye Sağolsun eleman rusdu ucuz uçak bileti buldum ben gidiyorum akşam saat 5 de Nasıl geldik anlatamam iş için gidiyor dönüyoruz günü birlik tatlım sakın turizm seçme güzel bir meslek seç
Tabi canım şeker zararlıKesinlikle pidenin hec kalorisi yokta caya sakın seker atma
Nyee kizzzSeneye mi inşallah baksana pideler tatlılar havalarda uçuşuyor bence diger topikler gibi olucaz
Guru cay iyidir bosver panpsAnam kıyamam bende şimdi sade Türk kahvesi yapıcam ama olmaz pidenin üstüne bu yakışmıyor
ben yemiyorm cnm sana ornek verdmOnlari saf protein gunleri yemiyosun dimi kuzum?
Sağol canım tıpta zor bizim gibi gece gündüz tatil yok hizmet sektörü rabbim gönlüne göre versinAnladım canım kolay gelsin, hayırlı kazançlarınız olsunBen tıp istiyorum inşallah
Amiin canım bakalım artıkSağol canım tıpta zor bizim gibi gece gündüz tatil yok hizmet sektörü rabbim gönlüne göre versin
Dimiii yaaa ikimiz kaldık bakKimse kalmadıkoza16 sen ve ben kaldık bu sefer şunlara bak insan biyi geceler diye söyler @ParteMoralll ve _Masalim_ hiç yakıştırmadım size
İyi geceler birtanem
Yok kuzum ben bilmedigim.için soruyorum saf protein gunleri.yeniliyor mu bende ona gore yicemNyee kizzz
Guru cay iyidir bosver panps
ben yemiyorm cnm sana ornek verdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?