Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kuzuu siz 1 -2 kere gidersiniz 3.ye muhakkak çağırmanız gerekir misafir prensipleri Bizim evden misafir eksik olmaz canım merak etme
Öyledir canım ya doğrudur şaka yapıyorum kuşum ah ah bende severim bakma bana misafir ağırlamayı gitmeyi işte çalışınca sadece kışları oluyor bizde yazın imkansız rabbim bozmasın

Öyledir canım ya doğrudur şaka yapıyorum kuşum ah ah bende severim bakma bana misafir ağırlamayı gitmeyi işte çalışınca sadece kışları oluyor bizde yazın imkansız rabbim bozmasın
Haklısın kuzum Allah yardımcınız olsun tüm gün dükkanda haftada 7 gün çok zor bir de bu sıcaklarda Tatiliniz falan var mı bari 1-2 hafta sahil kenarına mola falan

Haklısın kuzum Allah yardımcınız olsun tüm gün dükkanda haftada 7 gün çok zor bir de bu sıcaklarda Tatiliniz falan var mı bari 1-2 hafta sahil kenarına mola falan
Yok canım kendi işimiz gecen sene 5 gün diye kaçtık Çeşmeye Sağolsun eleman rusdu ucuz uçak bileti buldum ben gidiyorum akşam saat 5 de Nasıl geldik anlatamam iş için gidiyor dönüyoruz günü birlik tatlım sakın turizm seçme güzel bir meslek seç

Anladım canım kolay gelsin, hayırlı kazançlarınız olsun Ben tıp istiyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…