Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Tamam kuzucum ogrendigim iyi oldu haklisin 1+1 yapiyorum ozmn oyle yaparım peki o yaptgmz yulafcik ekmkler saf proteinde yeniliyormuu
Tabikiiiii sen yulaf hakkini seyirde iki kasik yulaf uc kasik yulaf karisimini istedigin gbi kullan. Ben baslarda 9yk karisimla ekmek yapiodm firinda uce boluodm ucgunlk yiodm sende oyle yapablrsn cnm

Tabikiiiii sen yulaf hakkini seyirde iki kasik yulaf uc kasik yulaf karisimini istedigin gbi kullan. Ben baslarda 9yk karisimla ekmek yapiodm firinda uce boluodm ucgunlk yiodm sende oyle yapablrsn cnm
Tamam bebegim bende yulaf kepegi var 2 kasikla.yapayım yarin ozaman hep.omlet yedim skldim.birazda ekmek.yapayım

Tamam bebegim bende yulaf kepegi var 2 kasikla.yapayım yarin ozaman hep.omlet yedim skldim.birazda ekmek.yapayım
Karisim alsana o daha guzel ben kepegi sevmiorm pek. Ekmek falan karisimla daha guzel oluyo kek borek istedigini yap.mucver yapablrsin mesela ps gununde koftelerinin icine katablrsn kepegini ekmek yerine boylr seyler dene cnm

Isirgan var mendik otu varrrr ciriş varrr cağ varrr adini tam bilemedigim bir iki tane daha var temizlerken zordu ama yemesi çok guzel oluyor
ısırgan oyunu böreği harika oluyor kaç yıldır da yiyemedim neyse seneye bahar da annem den isteyeceğim

Bugün spor var ama hiç gidesim yok malesef kızlar
Kuzum gitmelisin sn uzun saatler spor yapan biriydin bu ara çok bosladin
bende bezelye yapayım kolayından dedım :))
Tatlım bezelyeyerken dikkatli ol olur mu çünkü onun kalorisi diğer sebzelerden yüksek. .
aynen sonra da korumaya geçippp kas yapacağız şöyle hafif güzel karın kaslarım olsa ya keşke
Bende en çok bunu istiyorum
Sabah
Bir haslanmis yumurta
Domates,zeytin ,peynir,salatalik, pastirma
Cay
Aksam
Yumurtali ispanak yemegi
Yulafciklarim
Biraz sebze attm firina onuda yogurtladm yidim
Canim sen nerde yasiyordun çünkü ben bayadir almadım çok da severim ıspanak ama artık pazarda satilmiyo
Tatilin nasıl gidiyor canım....porsiyonlarinin küçük olması önemli çünkü
porsiyonlarini küçük tuttugun sürece kilo almazsin bu şekilde kilonu korumuş olursun
Günlük tartilma canım ya hafta da 1 yada 2 tatil çünkü tartı hergün farklı gosteriyo menüne gelince evet biraz saçma olmuş ama bunun farkindasin yarın senden daha iyi bir menü bekliyorum

Istanbulda cnm. Var marketlerde hatta gecende borege katmistm.

Karisim alsana o daha guzel ben kepegi sevmiorm pek. Ekmek falan karisimla daha guzel oluyo kek borek istedigini yap.mucver yapablrsin mesela ps gununde koftelerinin icine katablrsn kepegini ekmek yerine boylr seyler dene cnm
Kuzum karisimi bugun migrosta bulamadim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…