Süper canım spor da yapılmış Harikasın baby.Bugünki menüm kahvaltıda 1 muz ,domates,salatalık,zeytin ,1 çay bardağı çiğ badem ,peynir ,semizotu ve acı taze biber şekersiz çay ögle yemeğinde kızartılmış patlıcandan şakşuka ve pilav vardı yemedim onun yerine zaten 45 derece dışarda çalıştığım için yarım kavun yedim oh buz gibi akşam ise zeytinyağlı taze fasulye,cacık ve taze acı biber yedim 5 lt yakın su ,1 saat Kardio ve 1 saat ağırlık çalıştım
memun de sporun da gayet güzel Tebrikler fıstığım. .....Kahvaltım
2 adet yumurta haslamasi
Yeşillik
1 bardak ayran
Öğlen
Yulafli omlet
1 dilim füme
1 bardak ayran
Aksam
Tavuk mantar sote(4 kasik)
Cacik
Ara Türk kahvesi (sade)
Spor
2 saat yürüyüş
Artik yorulmuyorum kendimi şartladım canlar yürümeyince mutsuz oluyorum yaşasın sağlıklı yaşam
Canim senin menun de çok güzel bugün topik olarak gayet sağlıklı bir gün gecirmişizMenüşüm:
Sabah :bol domates salatalık penir zeytin 2 yumurta
Öğlen:incecik lavaşta ev yapımı tantuni 1 adet
Akşam :mercimek çorbası 2 küçük az pirinçli biber dolması aZ cacık aZ salata
40 dk yürüyüş
Kızım yiyodu ben azcık ucunda tırtıl . 0iHele dun doritos yerken vok zorlandm buram buram koktu ne diyim adamda yemesnmi oda fark etti yariya gelnce koydu yerine
Bu dukan amca çok. Iyiymis yaa...Manti bile yapmstm ama cop begenmedm. Hersy var pudng helva vsvsvs
İlahi miyav_su kızla ne kadar uğraştın canım yaHayret size misafir gelir miydi ilginç ne bileyim sanki siz insanlar size gelmesin diye baskın basanındır yapıyormuşsunuz gibi geldikesin 1 kere gelmişlerdir sonra siz usandırıyıncaya kadar gitmişsinizdir kesin
Ins kazanırsın canım.. gerçi fen lisesi olunca zaten iyi bir yer olur benim sayımına kızı Akdeniz'de okuyor tip Isparta fen lisesi mezunu eminim sende kazanirsinAnladım canım kolay gelsin, hayırlı kazançlarınız olsunBen tıp istiyorum inşallah
Günaydın canimGünaydın kızlar
Süpersin canım olursun merak etme hemde daha fazla verirsinDün 40 dk tempolu yürüyüş ve reglinin sayesinde bugün -900 gr 66.3 çarşambaya 65 olurum ya benMiyav_su dimi canım
Afiyet olsun yediklerini neyse yürüyüş ile yakmışsınGece msj lari cevaplardan uyuya kalmışım menu de kalmış hemen yazayım unutmadan
Dünkü menü
Sabah 1 yumurta 1 tane muz 3 zeytin 2 dilim peynir (nane limon)
3 gibi et haşlama yoğurt
5 gibi 1 minnak pişi 1 dilim peynir
Ara da 1 elma 1 yk irmik helvasi
Regl im başladı dün eltim de helva istedi yapınca da dayanamadim azcık aldim
Sorma hele turizm bu sene bitti zaten 3-4 yıl kendine gelmez artık şimdi ören yerleri ihaleye çıktı bakalım hangi firma alacak ve girişler ne kadar olucak Allah sonumuzu hayır etsinAllah bereket versin canım esnaflık çok zor bilirim eşimde esnaf çöktüm valla
Aman iyiki kaçmışım baksana yulafcı sohbeti yapmışsınızBurdaym kizzzz suc atma
Ins canım ilk hedef 65.0 bi goreydimSüpersin canım olursun merak etme hemde daha fazla verirsin
Görürsün merak etme Canım sporuna devam etIns canım ilk hedef 65.0 bi goreydim
ya bılmıyordum ben hıc sebze dıye hafıf olur dedım kıymalı pısırdım :) pısırmekle kalmadım yedım dun:)ısırgan oyunu böreği harika oluyor kaç yıldır da yiyemedim neyse seneye bahar da annem den isteyeceğim
Kuzum gitmelisin sn uzun saatler spor yapan biriydin bu ara çok bosladin
Tatlım bezelyeyerken dikkatli ol olur mu çünkü onun kalorisi diğer sebzelerden yüksek. .
Bende en çok bunu istiyorum
Canim sen nerde yasiyordun çünkü ben bayadir almadım çok da severim ıspanak ama artık pazarda satilmiyo
Tatilin nasıl gidiyor canım....porsiyonlarinin küçük olması önemli çünkü
porsiyonlarini küçük tuttugun sürece kilo almazsin bu şekilde kilonu korumuş olursun
Günlük tartilma canım ya hafta da 1 yada 2 tatil çünkü tartı hergün farklı gosteriyo menüne gelince evet biraz saçma olmuş ama bunun farkindasin yarın senden daha iyi bir menü bekliyorum
:))) kuzum ya kıyamam sana ınsallah bıgun denk gelır de beraber yapar yerız kısırımızı tabıkı zayıflamıs sekılde :)Sende mi ya anlaştınız mı ne yaptınızKUMKUM06 allahım kısır dendi akan sular durur afiyet olsun bence menemen ye
yasıtmısız kuzum nerdeyse 89 luyum bende malum :) ınsallah hakkında gonlunde ne varsa o olsun hılal benım adım daKUMKUM06 tanitmami istemissin kuzum adim seda Muhasebeciyim ama calismiyorum ev hanimcigimmm ama is arıyorum 26 yasindayim 1 yıllık evliyim yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
aynen ya aksamdan cıkarıp hazırlar dograrım bazen ertesı gun gelınce hemen pısırırım zor ya hem calıs hem evŞaka dedim aynen bende öyle bir gün öncesinden yapmaya çalışıyorum işte
dun yedım bende oncekı gunden kalmıs bıraz guzelgıttı sarımsaklı yogurt ıleonu biliyorum canım ama denemedim en kısa zamanda deneyeceğim
tamm soz yemıycem :))Yarın lütfen ama lütfen kısır yemeyin kızlar yoksa ben yoldan çıkacağım ona göre niyeti bozdum
Allah ım ben ne yaptım :)) kendımle beraber arkadaslarımı da gunaha sokucam :)) affet Allah ım :)Kısır kısır dediniz benim de canım çektiAblama yaptırsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?