Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Süper canım spor da yapılmış Harikasın baby.
memun de sporun da gayet güzel Tebrikler fıstığım. .....

Canim senin menun de çok güzel bugün topik olarak gayet sağlıklı bir gün gecirmişiz
Hele dun doritos yerken vok zorlandm buram buram koktu ne diyim adamda yemesnmi oda fark etti yariya gelnce koydu yerine
Kızım yiyodu ben azcık ucunda tırtıl . 0i
Manti bile yapmstm ama cop begenmedm. Hersy var pudng helva vsvsvs
Bu dukan amca çok. Iyiymis yaa...
Hayret size misafir gelir miydi ilginç ne bileyim sanki siz insanlar size gelmesin diye baskın basanındır yapıyormuşsunuz gibi geldi kesin 1 kere gelmişlerdir sonra siz usandırıyıncaya kadar gitmişsinizdir kesin
İlahi miyav_su kızla ne kadar uğraştın canım ya
Anladım canım kolay gelsin, hayırlı kazançlarınız olsun Ben tıp istiyorum inşallah
Ins kazanırsın canım.. gerçi fen lisesi olunca zaten iyi bir yer olur benim sayımına kızı Akdeniz'de okuyor tip Isparta fen lisesi mezunu eminim sende kazanirsin

Gece msj lari cevaplardan uyuya kalmışım menu de kalmış hemen yazayım unutmadan
Dünkü menü
Sabah 1 yumurta 1 tane muz 3 zeytin 2 dilim peynir (nane limon)
3 gibi et haşlama yoğurt
5 gibi 1 minnak pişi 1 dilim peynir
Ara da 1 elma 1 yk irmik helvasi
Regl im başladı dün eltim de helva istedi yapınca da dayanamadim azcık aldim

Afiyet olsun yediklerini neyse yürüyüş ile yakmışsın

Allah bereket versin canım esnaflık çok zor bilirim eşimde esnaf çöktüm valla
Sorma hele turizm bu sene bitti zaten 3-4 yıl kendine gelmez artık şimdi ören yerleri ihaleye çıktı bakalım hangi firma alacak ve girişler ne kadar olucak Allah sonumuzu hayır etsin

ya bılmıyordum ben hıc sebze dıye hafıf olur dedım kıymalı pısırdım :) pısırmekle kalmadım yedım dun:)

ya
KUMKUM06 tanitmami istemissin kuzum adim seda Muhasebeciyim ama calismiyorum ev hanimcigimmm ama is arıyorum 26 yasindayim 1 yıllık evliyim yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
yasıtmısız kuzum nerdeyse 89 luyum bende malum :) ınsallah hakkında gonlunde ne varsa o olsun hılal benım adım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…