Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

dun yedım bende oncekı gunden kalmıs bıraz guzelgıttı sarımsaklı yogurt ıle
Hım birde sarımsaklı yoğurt yedin bayılırım akşama sarımsaklı yoğurt yapıcam yediğin sarımsağın yerli olmasına özen göster olur mu canım ben Pazar'dan alırım asla marketten almam çünkü marketteki ithal yani Çin sarımsağı yapay yollar ile yetiştiriyorlar kızlar bilginize

KUMKUM06 canım sen neyi kıymalı yaptın ki et kötü birşey değil bunu aklından sil kötü olan varsa oda unlu gıdalar ,hazır dondurulmuş gıdalar kötü lütfen onlardan uzak dur

aynen kuzum ya bıde o cıktı cınlıler bunu da yaptı sonunda :)) pazardan aldım bu sefer normalde bı bahceden falan alırım hep tanıdıklardan denk gelmedı bu kez

gel kuzum gel konya yolu uzerınde ev zaten beklerım her zaman :)
Konya mı dedin benim babam Konyalı Ankara'ya gelince iş için genelde ostim ve Bilkent için geliyorum oradan direk Konya'ya halalarım kuzenlerim hepsi orada ayvayı yedin bulurum ben seni sen nezaket söyledin ama pişman olucaksın

dostlar gunaydın gecmısı okuyup dondum :) dun aksam bı cılgınlık yaptım aslında aksam gırecektım ama tel cok yavasladı gıremedım :) dun yuruyuse cıktım ya ben ev tasırken naklıye sırketı strec bıraktı bana kocaman esıme dedım kı sar benı :)) nasıl yanı dıyo ya dedım esyaları sardılar ya sar benı ıste gogusumu sırtımı karnımı :) cocuk doladı benı ama koptu bı geldım sular akıyor benden :))

aynen kuzum ya bıde o cıktı cınlıler bunu da yaptı sonunda :)) pazardan aldım bu sefer normalde bı bahceden falan alırım hep tanıdıklardan denk gelmedı bu kez
En güzeli canım adamlar neler yetiştiriyor burada Uygur Türk'ü arkadaşlar var neler neler anlattılar ağzımız açık kaldı aferin sana bilinçli bir insansın böyle devam et hatta turizm fuarı oluyor eşim bizde gidelim diyor asla gitmek istemediğim bir ülke

Kız sen ne yaptın bir daha yapma canım beni dinle çok zararlı yaptığın

aynen kuzum ya ben de heerseyı kurutur dondurur saklarım organık olsun dıye ona ragmen kılo aldım ya :))

ay yapmam canım bu surecte bı daha zayıflayınca yaparım
Eşini mahrum etme pişir o yesin sende başka birşey yap yanına benimde eşim bugün dolma istedi Antalya gidecekti birlikte gidelim dedi dükkan için birisini bulamadık şuan o dükkana gitti ona dolma kendime başka bir alternatif yapıcam

kız yok gel valla beklerım golbasından gecersın gıderken golbasındayım ben :)))))

evet
evet canım mecburen aynen oyle olacak artık

kız yok gel valla beklerım golbasından gecersın gıderken golbasındayım ben :)))))
Ay canım kıyamam ben şu örenyerleri ihaleye girdi şuan Pamukkale ve bütün Ören yerleri Bilkent'e ait eger tekrar onlar alırsa ki merkez Ankara'da Bilkent te ben onlara hediyelik eşya yapıyorum tekrardan anlaşma için gelicez bakalım nasip kısmet bir çay içsem bile kafi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…