Başka nedenleri vardır dahiliye doktoruna çık belki benim gibi direncin var yada tiroit bezlerin az çalışıyor bilemezsin bir uzmana çıkaynen kuzum ya ben de heerseyı kurutur dondurur saklarım organık olsun dıye ona ragmen kılo aldım ya :))
yok kacırıyorum arada benBaşka nedenleri vardır dahiliye doktoruna çık belki benim gibi direncin var yada tiroit bezlerin az çalışıyor bilemezsin bir uzmana çık
her zaman beklerım kuzum basımın ustunde yerın var her daım :) haber ver bıkac gun once yeter banaAy canım kıyamam ben şu örenyerleri ihaleye girdi şuan Pamukkale ve bütün Ören yerleri Bilkent'e ait eger tekrar onlar alırsa ki merkez Ankara'da Bilkent te ben onlara hediyelik eşya yapıyorum tekrardan anlaşma için gelicez bakalım nasip kısmet bir çay içsem bile kafi bana
hadı ya ben ıyı oolur dıye dusunmustum bakO terleme değil vücudundaki su susuz kalırsan Allah korusun böbreklerin iflas eder anlıyor musun bende bir ara çok istiyordum sauna eşofmanı spor hocam anlattı sonra bir araştırdım çok kötü birşey bir araştır
O bende de vardı devamlı tatlı isteği yemeyince ölmüyorsun dün benim karşımda 2 tepsi baklava ve dondurma yediler ucundan ye dediler asla dedim bunun sonu yok şükür yemiyorumyok kacırıyorum arada bentatlıya dayanamıyorum mesela
Tekrar etme bugün suyunda ihmal etme olur mu zararlı canım onlar hiçbirşey sağlığımızdan önemli değilhadı ya ben ıyı oolur dıye dusunmustum bak
Ay kıyamam ben tamam bak sakın aradığımda yok acil işim çıktı yakınım hasta dinlemem ona göreher zaman beklerım kuzum basımın ustunde yerın var her daım :) haber ver bıkac gun once yeter bana
Kahvaltım
2 adet yumurta haslamasi
Yeşillik
1 bardak ayran
Öğlen
Yulafli omlet
1 dilim füme
1 bardak ayran
Aksam
Tavuk mantar sote(4 kasik)
Cacik
Ara Türk kahvesi (sade)
Spor
2 saat yürüyüş
Artik yorulmuyorum kendimi şartladım canlar yürümeyince mutsuz oluyorum yaşasın sağlıklı yaşam
hehe :)) ınsallah bebegım sadece nobetler olabılır onu da ayarlarız ınsallah :))Ay kıyamam ben tamam bak sakın aradığımda yok acil işim çıktı yakınım hasta dinlemem ona göre
aynen saglıklı saglıklı verelım ınsallahTekrar etme bugün suyunda ihmal etme olur mu zararlı canım onlar hiçbirşey sağlığımızdan önemli değil
ben dun bır kasık dondurma yedım ya dayanamadım ıste ama dedım al gotur bunu hemen ıstememO bende de vardı devamlı tatlı isteği yemeyince ölmüyorsun dün benim karşımda 2 tepsi baklava ve dondurma yediler ucundan ye dediler asla dedim bunun sonu yok şükür yemiyorum
gıttım kuzum ınsulın dırencı olabılır dıkka etmezsen dedı banaBaşka nedenleri vardır dahiliye doktoruna çık belki benim gibi direncin var yada tiroit bezlerin az çalışıyor bilemezsin bir uzmana çık
Kısır kısır dediniz benim de canım çektiAblama yaptırsam mı
Hele dun doritos yerken vok zorlandm buram buram koktu ne diyim adamda yemesnmi oda fark etti yariya gelnce koydu yerine
Ben olsam kafasına geçiririm derim ams benimkide bugün yedi uzattı bugün ye yarın yeme diye bende olmaz istemiyorum dedimenişte yine vicdanlıymış bizimkisi löp löp götürdü
O bende de vardı devamlı tatlı isteği yemeyince ölmüyorsun dün benim karşımda 2 tepsi baklava ve dondurma yediler ucundan ye dediler asla dedim bunun sonu yok şükür yemiyorum
kızlar evde kabak var aksam ıcın ne yapayım yemegını bırkac gun once tukettık mucver yapıp fırına mı atsam yagda kızartmadan olur mu sızce yaglı kagıda sersem
Dikkat et canım. Bende var insülin direnci , gerçekten zorlaştırıyor hayatı.gıttım kuzum ınsulın dırencı olabılır dıkka etmezsen dedı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?