Aay ne güzelmiş darısı başımaIns kazanırsın canım.. gerçi fen lisesi olunca zaten iyi bir yer olur benim sayımına kızı Akdeniz'de okuyor tip Isparta fen lisesi mezunu eminim sende kazanirsin
Yok yok yemedim kuzuu henüz sıkıntı yokAllah ım ben ne yaptım :)) kendımle beraber arkadaslarımı da gunaha sokucam :)) affet Allah ım :)
Kolay gelsin canımKızlar ben kaçıyorum çarşıda işlerim var akşama tekrardan görüşürüz
Amaa yemiyoruuz diiymiiiBenim de canım çekti
Amaa yemiyoruuz diiymiii
Yok canım nerde
Denetim olunca öyle oluyor hiç ummadığın fi tarihindeki dosyayı soruyorlar Allah kolaylık versinYok canım nerde
Arşive inip çıkıyorum geç kahvaltı yapabildim evden sandviç getirdim onu yedim oglende acikmamistim meyve yeaksamada taze fasulye dusunuyorum
Bende ilerde kısır yaparsam aynısını yapmayı düşünüyorum bol yeşillikYemedim canım
koydum öneme bamya ve salatayı onu yiyorum.
Yalnız ben kısır yapınca çok bol malzeme koyuyorum. 1 bardak bulgura belki 5 bardararlk yeşillik-domates vb. koyuyuyorum. Zararını azaltıyorum :) gerçi yaptığım ksıır değil bulgur salatası oluyor sanırsam ama ben kısır niyetine yiyorum :)
Yağlı kağıt çok zararlı Can'ım altına yağ sür fırına verkızlar evde kabak var aksam ıcın ne yapayım yemegını bırkac gun once tukettık mucver yapıp fırına mı atsam yagda kızartmadan olur mu sızce yaglı kagıda sersem
O zaman dikkat edeceksin canımgıttım kuzum ınsulın dırencı olabılır dıkka etmezsen dedı bana
Sağol balım alışveriş yaptım çok Mutlu oldum artık yazlık alışveriş bitti şükürKolay gelsin canım
ne yapıyorsun pekı kuzumDikkat et canım. Bende var insülin direnci , gerçekten zorlaştırıyor hayatı.
ne katıyorsun anım ıcıne pekıBen uzun süredir fırında yapıyorum. Kızartmadan daha lezzetli oluyor. Kızartınca yağın tadı geliyor , fırında olunca direk kabağın lezzetini alıyorsun.
Hatta bu sabah kahvaltı için yaptım.:)
bnce cevız de ekle ıclı kofte mısalı:)Kızlar akşama eşim dolma istedi bende şimdi Aradı içine pirinç yerine sana uygun ne varsa onu koy dedi bende yeşil mercimek ve kıymalı yapmayı düşünüyorum yapan deneyen var mı aranızda
INSALLAH kuzummmAyy bitaneem bu ne güzel hayalAmin inşallah canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Cok tesekkur ederimmmm balimmmmSüper canım spor da yapılmış Harikasın baby.
memun de sporun da gayet güzel Tebrikler fıstığım. .....
Canim senin menun de çok güzel bugün topik olarak gayet sağlıklı bir gün gecirmişiz
Kızım yiyodu ben azcık ucunda tırtıl . 0i
Bu dukan amca çok. Iyiymis yaa...
İlahi miyav_su kızla ne kadar uğraştın canım ya
Ins kazanırsın canım.. gerçi fen lisesi olunca zaten iyi bir yer olur benim sayımına kızı Akdeniz'de okuyor tip Isparta fen lisesi mezunu eminim sende kazanirsin
Sagol bitanem memnun oldummm tatlimya
yasıtmısız kuzum nerdeyse 89 luyum bende malum :) ınsallah hakkında gonlunde ne varsa o olsun hılal benım adım da
Yorulmamana ve yürüyüşe başlamana çok sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?