Ceviz aklıma gelmedi sağol Canım Onuda ekleyeyim o Zaman umarım kırılmış ceviz vardır evde eşim kırıyor kabuklarınıda ben kıramıyorumbnce cevız de ekle ıclı kofte mısalı:)
canım ben dişime kanal tedavisi yaptırmaya gittim ondan giremedim,şimdi geldim@puantiyeli_kelebek ,fitblack , _Masalim_ ,@ParteMoralll kızlar nerdesiniz sabahdan bu yana yazmadınız hiç
yine berbat bir menü ile karşınızda olacağımısırgan oyunu böreği harika oluyor kaç yıldır da yiyemedim neyse seneye bahar da annem den isteyeceğim
Kuzum gitmelisin sn uzun saatler spor yapan biriydin bu ara çok bosladin
Tatlım bezelyeyerken dikkatli ol olur mu çünkü onun kalorisi diğer sebzelerden yüksek. .
Bende en çok bunu istiyorum
Canim sen nerde yasiyordun çünkü ben bayadir almadım çok da severim ıspanak ama artık pazarda satilmiyo
Tatilin nasıl gidiyor canım....porsiyonlarinin küçük olması önemli çünkü
porsiyonlarini küçük tuttugun sürece kilo almazsin bu şekilde kilonu korumuş olursun
Günlük tartilma canım ya hafta da 1 yada 2 tatil çünkü tartı hergün farklı gosteriyo menüne gelince evet biraz saçma olmuş ama bunun farkindasin yarın senden daha iyi bir menü bekliyorum
ay inşallah canım ben de pilatese başlamayı düşünüyorum kesinlikle2018 yaz ayından itibaren planım bu kısmet olursaAletli pilates ve fitness yapmak istiyorum düzenli üni de
ne yapıyorsun pekı kuzum
ne katıyorsun anım ıcıne pekı
canım ben dişime kanal tedavisi yaptırmaya gittim ondan giremedim,şimdi geldim
Sagl cnnm yoksa gtmez bu kilolarrr:)Tebrik ediyorum , karşında biri yerken dayanmak çok zor canım
cnm slm ben sabah erkenden arkadasla kahvaltiya gitmistimm simdi girdim eve coook sicak hemen duss..@puantiyeli_kelebek ,fitblack , _Masalim_ ,@ParteMoralll kızlar nerdesiniz sabahdan bu yana yazmadınız hiç
Ay kıyamam geçmiş olsun canım @puantiyeli_kelebek misafirleri varmış o yüzden yarına kadar giremeyebilir kızlarcanım ben dişime kanal tedavisi yaptırmaya gittim ondan giremedim,şimdi geldim
Gecmis olsun kuzumcanım ben dişime kanal tedavisi yaptırmaya gittim ondan giremedim,şimdi geldim
Nasıl geçti kahvaltı canım zaten kaçamak yapmsmışsındır bilirimSagl cnnm yoksa gtmez bu kilolarrr:)
cnm slm ben sabah erkenden arkadasla kahvaltiya gitmistimm simdi girdim eve coook sicak hemen duss..
Canım sıcak soğuk yeme içme ılık ye iç olur mu bugün seni es geçiyorum tatlımyine berbat bir menü ile karşınızda olacağım
çünkü kanal tedavisi oldum ve hala bir şey yiyemiyorum,açım bayağı.saldırmam inşallah yemeklere
Halen daha başlamayı mı düşünüyorsun bence direk başla canımay inşallah canım ben de pilatese başlamayı düşünüyorum kesinlikle
bu arada sana mesaj atmıştım canım gördün mü_?
Kesinlikle yürüyüş ben günde 4 saat yürüyüş ile kırdım sende yapabilirsin CanımAslında ilaç kullanmam gerekiyor. Ancak karaciğer enzimlerim tehlikeli seviyede yüksek olduğu için kullanamıyorum.
Insülin direncini yok etmek için diğer bir yol kilo vermek ve bol yürüyüş
Afiyet olsun canımBugün yediklerim :)
Sabah : kabak mücveri - haşlanmış yumurta - 1kk peynir
Ara: Fındık
Öğle: Salata - bamya - 4 kaşık bulgur pilavı
Ara: Badem ( miyav_su önerdiğin gibi Gün içinde toplam bir fincan yemiş oldum :) )
Akşam ne yiyeceğim bilemiyorum, planlayamadım. Arkadaşlarla dışarı çıkacağız. Umarım kaçırmam sağlıklı yerim.
bileğim için kontrol amaçlı Doktora gittim gün içinde . Haftasonu yavaş tempoda yürüyüş yapabilirsin dedi. Deneyeceğim umarım ağrımaz.
Biliyorsunuz haftasonu giremeyebiliyorum. Giremezsem şimdiden herkese çok çok çok güzel bir haftasonu diliyorum.
Neler yaptın canım
Kesinlikle yürüyüş ben günde 4 saat yürüyüş ile kırdım sende yapabilirsin Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?