Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kesinlikle yürüyüş ben günde 4 saat yürüyüş ile kırdım sende yapabilirsin Canım
Kuzum bisi sormak istiyorum

Kuzum enerjim artti cok sukur ama kuzum soyle bi durum hala devam ediyor nefes nefese kaliyorum yurudukce kondisyonum artar dimi kuzum sorun kondisyon? Kondisyonu nasi artirabilirim

Kuzum bisi sormak istiyorum

Kuzum enerjim artti cok sukur ama kuzum soyle bi durum hala devam ediyor nefes nefese kaliyorum yurudukce kondisyonum artar dimi kuzum sorun kondisyon? Kondisyonu nasi artirabilirim
Artar canım kendinide sıkma böyle nefes nefese kalınca dinlen olur mu ben ağırlık yaparken her set arası 5 sn dinlenirim birde doğru nefes almak önemli

Afiyet olsun canimmmm

Bileginde en yakim zamanda gecer INŞALLAH yavas tempolu yürüyüş sana iyi gelicek

Kuzum mekik cektim.yan simit hareketleri.yaptim sirt icin hareket ettim set halinde agirlikla oturup kalktim kendimce bişiler yaptım cok terledim kaslarim agridi kuzu demekki.dogru yapmışım dimi
Evet Ağrı'n varsa doğrudur akşam yatarken kas gevşetici iç ve duş alarak yat birde birden mekik yüklenme olurmu boyun fıtığı çıkar 20 kere çekseydin birde yarım mekik yap her zaman

Son düzenleme:
Evet Ağrı'n varsa doğrudur akşam yatarken kad gevşetici iç ve duş alarak yat birde birden mekik yüklenme olurmu boyun fıtığı çıkar 20 kere çekseydin birde yarım mekik yap her zaman
Kuzum 10.kere yaptım kuzum 5 set toplam 50.kere yapabldm az ama.kuzum.zamanla.cogaltrm diye düşündüm

tsk ederım kuzum ben de sogansız yapıcam cunku yesıl sogan dokunuyor mıdeme

Sabah
Peynir, domates,salatalik, bir kucuk ince salam,bir ince jambon, ince bir dilim sucuk,
Omlet vardi 3de 1ni almsmdir tabagima,
Baya cay ictm ama sekersz.
(Masada borek cikolatalar receller sosisler ballar hersy vardi ama yemedm)
Anca bu kadar yapabildim.

Aksam
Iki dilim antrkot
Uc salatalik tursusu
Uc yulafcik
Suyumu iciyorm geceye biter.
Bir saatt yurudum.

tempoooo

Kışın yeni bi mont almak istiyorum kuzuuuu kışa zayifiz
Sadece mont değil neler neler alacaksın bende bugün neler aldım tulum ,iç çamaşırı 85 b olmuş,ayakkabı ,çanta eşiminde bana sözü var mont sözü hem öyle böyle değil markalı jack Wolfskın yada North face alacak paşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…