Kuzum bisi sormak istiyorumKesinlikle yürüyüş ben günde 4 saat yürüyüş ile kırdım sende yapabilirsin Canım
Artar canım kendinide sıkma böyle nefes nefese kalınca dinlen olur mu ben ağırlık yaparken her set arası 5 sn dinlenirim birde doğru nefes almak önemliKuzum bisi sormak istiyorum
Kuzum enerjim artti cok sukur ama kuzum soyle bi durum hala devam ediyor nefes nefese kaliyorum yurudukce kondisyonum artar dimi kuzum sorun kondisyon? Kondisyonu nasi artirabilirim
Afiyet olsun canimmmmBugün yediklerim :)
Sabah : kabak mücveri - haşlanmış yumurta - 1kk peynir
Ara: Fındık
Öğle: Salata - bamya - 4 kaşık bulgur pilavı
Ara: Badem ( miyav_su önerdiğin gibi Gün içinde toplam bir fincan yemiş oldum :) )
Akşam ne yiyeceğim bilemiyorum, planlayamadım. Arkadaşlarla dışarı çıkacağız. Umarım kaçırmam sağlıklı yerim.
bileğim için kontrol amaçlı Doktora gittim gün içinde . Haftasonu yavaş tempoda yürüyüş yapabilirsin dedi. Deneyeceğim umarım ağrımaz.
Biliyorsunuz haftasonu giremeyebiliyorum. Giremezsem şimdiden herkese çok çok çok güzel bir haftasonu diliyorum.
Kuzum mekik cektim.yan simit hareketleri.yaptim sirt icin hareket ettim set halinde agirlikla oturup kalktim kendimce bişiler yaptım cok terledim kaslarim agridi kuzu demekki.dogru yapmışım dimiNeler yaptın canım
Tamam kuzum ya ucup gitmek istiyorumArtar canım kendinide sıkma böyle nefes nefese kalınca dinlen olur mu ben ağırlık yaparken her set arası 5 sn dinlenirim birde doğru nefes almak önemli
Evet Ağrı'n varsa doğrudur akşam yatarken kas gevşetici iç ve duş alarak yat birde birden mekik yüklenme olurmu boyun fıtığı çıkar 20 kere çekseydin birde yarım mekik yap her zamanKuzum mekik cektim.yan simit hareketleri.yaptim sirt icin hareket ettim set halinde agirlikla oturup kalktim kendimce bişiler yaptım cok terledim kaslarim agridi kuzu demekki.dogru yapmışım dimi
Enerjin çıkmış fıstıkTamam kuzum ya ucup gitmek istiyorum
Kuzum 10.kere yaptım kuzum 5 set toplam 50.kere yapabldm az ama.kuzum.zamanla.cogaltrm diye düşündümEvet Ağrı'n varsa doğrudur akşam yatarken kad gevşetici iç ve duş alarak yat birde birden mekik yüklenme olurmu boyun fıtığı çıkar 20 kere çekseydin birde yarım mekik yap her zaman
Enerjin çıkmış fıstık
tsk ederım kuzum ben de sogansız yapıcam cunku yesıl sogan dokunuyor mıdeme3 büyük kabak
bir demet dereotu
2 yumurta
yarım demet maydanoz
6 adet yeşil soğan (bazen daha fazlada koyuyorum)
1 çay bardağı tam buğday unu
4 kaşık zeytinyağ
peynir ( misafire yapıyorsam 200 gr kadar koyuyorum ama kendim içinse diyetten dolayı bazen hiç koymuyorum bazen az koyuyorum)
ınsallah basarıcaz canım hep beraberAslında ilaç kullanmam gerekiyor. Ancak karaciğer enzimlerim tehlikeli seviyede yüksek olduğu için kullanamıyorum.
Insülin direncini yok etmek için diğer bir yol kilo vermek ve bol yürüyüş
bende bu haftasonu kırdıcam esıme evde bulunması ıyı olur atıstırmalık bıde yogurtlu salatalarda sevıyorum :)Ceviz aklıma gelmedi sağol Canım Onuda ekleyeyim o Zaman umarım kırılmış ceviz vardır evde eşim kırıyor kabuklarınıda ben kıramıyorum
Az mı şimdilik başlangıç için bile çok tamam 1 ay böyle yap olurmu mekik tehlikelidir ona göreKuzum 10.kere yaptım kuzum 5 set toplam 50.kere yapabldm az ama.kuzum.zamanla.cogaltrm diye düşündüm
Hımm ağzının tadını biliyorsun canım afiyet olsunbende bu haftasonu kırdıcam esıme evde bulunması ıyı olur atıstırmalık bıde yogurtlu salatalarda sevıyorum :)
bılmesem kılo alır mıyım formumu buna borcluyum :)))Hımm ağzının tadını biliyorsun canım afiyet olsun
Azcik ucundan yaptm smdi yaziormm :)Nasıl geçti kahvaltı canım zaten kaçamak yapmsmışsındır bilirim
Sadece mont değil neler neler alacaksın bende bugün neler aldım tulum ,iç çamaşırı 85 b olmuştempoooo
Kışın yeni bi mont almak istiyorum kuzuuuu kışa zayifiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?