Süpersin afiyet olsun canımSabah
Peynir, domates,salatalik, bir kucuk ince salam,bir ince jambon, ince bir dilim sucuk,
Omlet vardi 3de 1ni almsmdir tabagima,
Baya cay ictm ama sekersz.
(Masada borek cikolatalar receller sosisler ballar hersy vardi ama yemedm)
Anca bu kadar yapabildim.
Aksam
Iki dilim antrkot
Uc salatalik tursusu
Uc yulafcik
Suyumu iciyorm geceye biter.
Bir saatt yurudum.
Vallami ya kahvalti olmamis yazinca anladm. Normalde jmbn salm vs olmamasi lazm ama yoksa bakicaktm bonbon :)Süpersin afiyet olsun canım
bugün Leslie de tekrar başladım aksatmadan hergün 3 mil yapacağımSüpersin canım olursun merak etme hemde daha fazla verirsin
Görürsün merak etme Canım sporuna devam et
afiyet olsun canım ama artık bezelyeyi ölçülü yersinya bılmıyordum ben hıc sebze dıye hafıf olur dedım kıymalı pısırdım :) pısırmekle kalmadım yedım dun:)
geçmiş olsun canım hafif bi yemek den istediğin kadar ye ama ekmek tüketmeyine berbat bir menü ile karşınızda olacağım
çünkü kanal tedavisi oldum ve hala bir şey yiyemiyorum,açım bayağı.saldırmam inşallah yemeklere
Reçellere göre iyi Canım iyiki onlardan yememişsin hoş ben olsam oradaki salamları da yemezdim aç kalırdım eminim sen aç kalmamışsın iyi olmuşVallami ya kahvalti olmamis yazinca anladm. Normalde jmbn salm vs olmamasi lazm ama yoksa bakicaktm bonbon :)
Emzirirken bazen biseylere karsi gelmek cok zor oluyo bide adetim sen dusun. Eve gelince tartldm yediklerm 200gram olarak gelmisti bana. Okdr cay icmeme ragmen..Reçellere göre iyi Canım iyiki onlardan yememişsin hoş ben olsam oradaki salamları da yemezdim aç kalırdım eminim sen aç kalmamışsın iyi olmuş
Bu aralar küçük bir bunalıma girip çıktım
Afiyet olsun canımtsk ederım kuzum ben de sogansız yapıcam cunku yesıl sogan dokunuyor mıdeme
Kızlar ben yemek başına geçiyorum umarım mercimekli kıymalı olur ilk kez yapıcağım eşimin arkadaşı da geliyor umarım rezil olmam
İnşallah pişti bakalım akşama sonuçlarını yazarım sizeGüzel olur bence. Sonucu merak ediyorum. Güzel olursa detay tarif isterim :)
Afiyet olsun canım piyazın ile doyar mısın peki çorba filan varsa tüket yada ayran aç kalmaMenü bildirimi:
SABAH: kaşarlı yumurta (1 yumurtadan)
yarım kk peynir
4 zeytin
domates-salatalık
şekersiz çay
ARA: 1 mor erik
ÖĞLE/AKŞAM: 1 tabak piyaz sadece
Kaç gündür yoksun farkındayım umarım Abur cubur yememişsindir tartı günü bakıcam ona göre fıstık hem bu yaşta ne bunalımıBu aralar küçük bir bunalıma girip çıktım
Canım saolDenetim olunca öyle oluyor hiç ummadığın fi tarihindeki dosyayı soruyorlar Allah kolaylık versin
Valla canım bende 2 kilo gitsin istiyorum regli oldum birazda diyetime ve sporuma dikkat edersem güzel sonuç alacam şimdiden -1 im
yok sadece piyaz yeterli oldu ya :)Afiyet olsun canım piyazın ile doyar mısın peki çorba filan varsa tüket yada ayran aç kalma
Yok abur cubur yemedim sadece 2-3 tatlı kaşığı dondurma yemiş olabilirim malum bu sıcklarda bunalıyor insan. birde üzerimde çok üşengeçlik ve miskinlik var hiç spor yapasım gelmiyor ama pazartesiden itibaren aralıksız gidicem artıkKaç gündür yoksun farkındayım umarım Abur cubur yememişsindir tartı günü bakıcam ona göre fıstık hem bu yaşta ne bunalımıbenim yerimde olsan ne yapcaksın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?