Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Süpersin afiyet olsun canım

Süpersin canım olursun merak etme hemde daha fazla verirsin
bugün Leslie de tekrar başladım aksatmadan hergün 3 mil yapacağım

Görürsün merak etme Canım sporuna devam et

ya bılmıyordum ben hıc sebze dıye hafıf olur dedım kıymalı pısırdım :) pısırmekle kalmadım yedım dun:)
afiyet olsun canım ama artık bezelyeyi ölçülü yersin
yine berbat bir menü ile karşınızda olacağım
çünkü kanal tedavisi oldum ve hala bir şey yiyemiyorum,açım bayağı.saldırmam inşallah yemeklere
geçmiş olsun canım hafif bi yemek den istediğin kadar ye ama ekmek tüketme

Reçellere göre iyi Canım iyiki onlardan yememişsin hoş ben olsam oradaki salamları da yemezdim aç kalırdım eminim sen aç kalmamışsın iyi olmuş
Emzirirken bazen biseylere karsi gelmek cok zor oluyo bide adetim sen dusun. Eve gelince tartldm yediklerm 200gram olarak gelmisti bana. Okdr cay icmeme ragmen..

Menü bildirimi:
SABAH: kaşarlı yumurta (1 yumurtadan)
yarım kk peynir
4 zeytin
domates-salatalık
şekersiz çay

ARA: 1 mor erik

ÖĞLE/AKŞAM: 1 tabak piyaz sadece
Afiyet olsun canım piyazın ile doyar mısın peki çorba filan varsa tüket yada ayran aç kalma

Kaç gündür yoksun farkındayım umarım Abur cubur yememişsindir tartı günü bakıcam ona göre fıstık hem bu yaşta ne bunalımı benim yerimde olsan ne yapcaksın kız
Yok abur cubur yemedim sadece 2-3 tatlı kaşığı dondurma yemiş olabilirim malum bu sıcklarda bunalıyor insan. birde üzerimde çok üşengeçlik ve miskinlik var hiç spor yapasım gelmiyor ama pazartesiden itibaren aralıksız gidicem artık

Menum
Sabah Sucuklu yumurta 1dilim peynir 3 zeytin salatalık 1 dilim ekmek şekersiz cay
Öğlen 2 dilim ekmek 1 dilim peynir şekersiz çay
Aksam 1 tabak haşlama 1 kase yoğurt 1.5 yk irmik helvası
Spor 3 mil Leslie yapıldı 3 tane hali yıkadim balkon da birazdan da ettim le 40 dk tempolu yürüyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…