- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
sporunu aksatma canım sikilasmamiz için önemliYok abur cubur yemedim sadece 2-3 tatlı kaşığı dondurma yemiş olabilirim malum bu sıcklarda bunalıyor insan. birde üzerimde çok üşengeçlik ve miskinlik var hiç spor yapasım gelmiyor ama pazartesiden itibaren aralıksız gidicem artık
Süpersin canımValla canım bende 2 kilo gitsin istiyorum regli oldum birazda diyetime ve sporuma dikkat edersem güzel sonuç alacam şimdiden -1 im
Teşekkür ederim tatlım seni örnek almaya çalışıyorum tabi ben biraz çok yiyorum ama önceden aşırı bogazliydim o zamana göre aç geziyorumSüpersin canım
evet benim annemde yaklaşık 13-14 kilo verdi ama spor yapmadığı için kolları biraz sarkmıştı o da şimdi spora başladı toparlansın diyesporunu aksatma canım sikilasmamiz için önemli
Güle güle giy canıımSağol balım alışveriş yaptım çok Mutlu oldum artık yazlık alışveriş bitti şükür
Geçmiş olsun canım ...canım ben dişime kanal tedavisi yaptırmaya gittim ondan giremedim,şimdi geldim
Birlikte başlayalım kuzuay inşallah canım ben de pilatese başlamayı düşünüyorum kesinlikle
bu arada sana mesaj atmıştım canım gördün mü_?
Merhabalar kisiye ozel hazirlanan bitkisel zayıflama çayımız stayfit tea ile tanisin ayda 4 ile 9 kilo arasi verebiliriniz istah keser yağ yakar odem atar tok tutar bağırsak calistirir emziren anneye süt arttirici eklenir ayrıntılı bilgi ve Sipariş icin banaulasinBen varımmmö şubatta doğum yaptım 63 le hamile kaldım 90 la doğuma girdim şu an 80.5 kiloyum.emzirdiğim için sıkı diyet yapamıyorum yani benim yolumda uzun sen de istersen bu yolda beraber yürüyebilirizevlilik teklifi gibi oldu biraz ama
Bebeğimin gözü geçmedi üstüne öksürük balgam burun akıntısı eklendi bir de bugün aşısı vardı 3 tanede aşı oldu teyzesi onunla ilgileniyorum yavrumun hiç keyfi yok ateşleniyor bir de sık sık
Ay kıyamam ben geçmiş olsun canım rabbim şifa versinBebeğimin gözü geçmedi üstüne öksürük balgam burun akıntısı eklendi bir de bugün aşısı vardı 3 tanede aşı oldu teyzesi onunla ilgileniyorum yavrumun hiç keyfi yok ateşleniyor bir de sık sık
Yahu sizden kurtuluş yok mu buradan çıkın lütfenMerhabalar kisiye ozel hazirlanan bitkisel zayıflama çayımız stayfit tea ile tanisin ayda 4 ile 9 kilo arasi verebiliriniz istah keser yağ yakar odem atar tok tutar bağırsak calistirir emziren anneye süt arttirici eklenir ayrıntılı bilgi ve Sipariş icin banaulasin
Amin tatlım çok sağolAy kıyamam ben geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Merhabalar kisiye ozel hazirlanan bitkisel zayıflama çayımız stayfit tea ile tanisin ayda 4 ile 9 kilo arasi verebiliriniz istah keser yağ yakar odem atar tok tutar bağırsak calistirir emziren anneye süt arttirici eklenir ayrıntılı bilgi ve Sipariş icin banaulasin 0531 814 40 63
Sağol CimcimemGüle güle giy canıım
Öyle olsun bakalım afiyet bal olsunyok sadece piyaz yeterli oldu ya :)
SüpersinValla canım bende 2 kilo gitsin istiyorum regli oldum birazda diyetime ve sporuma dikkat edersem güzel sonuç alacam şimdiden -1 im
Oh sevindim iyi tatiller canımCanım saol
Ohhh bu hafta bitti çok şükür
Gelsin haftasonu
Niye ptesi yarın git açıksa salon tatlım normal dondurma Yemen havalar çok sıcak yediğin gün fazla spor yapsaydın bariYok abur cubur yemedim sadece 2-3 tatlı kaşığı dondurma yemiş olabilirim malum bu sıcklarda bunalıyor insan. birde üzerimde çok üşengeçlik ve miskinlik var hiç spor yapasım gelmiyor ama pazartesiden itibaren aralıksız gidicem artık
Süpersen Can'ımda ben olsam öğlen ekmek yerine bir dilim fazladan peynir yerdim anam akşamda tatlı yemişsinMenum
Sabah Sucuklu yumurta 1dilim peynir 3 zeytin salatalık 1 dilim ekmek şekersiz cay
Öğlen 2 dilim ekmek 1 dilim peynir şekersiz çay
Aksam 1 tabak haşlama 1 kase yoğurt 1.5 yk irmik helvası
Spor 3 mil Leslie yapıldı 3 tane hali yıkadim balkon da birazdan da ettim le 40 dk tempolu yürüyecegim
Abow esahdan mı maşallah bu azalmış haliyse şu ekmeği öğlen yeme tamam sabah ye de olur mu fıstıkTeşekkür ederim tatlım seni örnek almaya çalışıyorum tabi ben biraz çok yiyorum ama önceden aşırı bogazliydim o zamana göre aç geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?