İnşallah toparlanır Canım haftanın 5 günü ağırlık çalışmaya çalışsın annenevet benim annemde yaklaşık 13-14 kilo verdi ama spor yapmadığı için kolları biraz sarkmıştı o da şimdi spora başladı toparlansın diye
ben size 2 ay sonra falan katılayım canım,şimdi kardiyo yapayım diyorum bol bol
teşekkür ederim canım,maalesef diş konusunda ben de problemliyimGeçmiş olsun canım ...Dişle ilgili olan her şeyi sevmiyorum tellerim hala çıkmadı
Bence katıl minik kuşum şuan tam sırası senin içinben size 2 ay sonra falan katılayım canım,şimdi kardiyo yapayım diyorum bol bol
Gargara vermedi mi canım geçmiş olsunteşekkür ederim canım,maalesef diş konusunda ben de problemliyim
hala daha ağrım var bu saat oldu
afiyet olsun canımBugünki menüm sabah geç yediğim için dünden kalma zeytinyağlı taze fasulye ,cacık akşam da kıymalı yeşil mercimekli biber ve domates dolması yanında cacık spor yok çarşıda 2 saat turladım bugün
Biz eşimle çok beğendik of harika oldu hatta bugün onun bazı işleri var memleketine gidiyor oradan yeşil mercimek getirecek bundan sonra bol bol yaparım istiyorsan tarifini atayımafiyet olsun canım
şu dolmadan ben de mi yapsamnasıl yapılıyor canım sadece pirinç yerine mercimek mi koyuyorsun
canım şimdi ağırlık çalışsam daha iyi olmaz mı?Bence katıl minik kuşum şuan tam sırası senin için
sağ ol canım vermediGargara vermedi mi canım geçmiş olsun
ayy ben de isterim tarif,dolmaya bayılırım yiyemiyordumBiz eşimle çok beğendik of harika oldu hatta bugün onun bazı işleri var memleketine gidiyor oradan yeşil mercimek getirecek bundan sonra bol bol yaparım istiyorsan tarifini atayım
Kardio dedin ya ondan dedim salona yazılacaksın ağırlık sporu yapan yerlere yazılmanı istiyorumcanım şimdi ağırlık çalışsam daha iyi olmaz mı?
sağ ol canım öyle yaptım,fırında sebzeleri közleyip onları yedimbugün Leslie de tekrar başladım aksatmadan hergün 3 mil yapacağım
afiyet olsun canım ama artık bezelyeyi ölçülü yersin
geçmiş olsun canım hafif bi yemek den istediğin kadar ye ama ekmek tüketme
canım hastalığım bitmedi ki,yok yandım yok ayağım sakat yok diş derkenHalen daha başlamayı mı düşünüyorsun bence direk başla canım
her yerde yapılmıyor mu? ben bir yer buldum haftaya yazılacağım oraya ama sen böyle deyince bilemedim şimdiKardio dedin ya ondan dedim salona yazılacaksın ağırlık sporu yapan yerlere yazılmanı istiyorum
sağ ol canımCanım sıcak soğuk yeme içme ılık ye iç olur mu bugün seni es geçiyorum tatlım
sağ ol canımGecmis olsun kuzum
Dediğin yerde neler var mesala canım söyleyebilir misinher yerde yapılmıyor mu? ben bir yer buldum haftaya yazılacağım oraya ama sen böyle deyince bilemedim şimdi
Olur ağırlığa öncelik ver zaten onu yapınca pilates. Pek bir önemi kalmazcanım hastalığım bitmedi ki,yok yandım yok ayağım sakat yok diş derkenresmen nazar var
haftaya salona yazılayım,pilatesi biraz fit olunca yapayım diyorum
Iyiyim fistigimm hersey yolunda cok sukursağ ol canım
sen nasılsın? sayfaları okuyamadım pek ben varken yoktun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?