canım ben sana yeri ayrıca atayım olur mu? sen şöyle bir bak,ilk defa yazılacağım için anlamıyorum pekDediğin yerde neler var mesala canım söyleyebilir misin
aynen canım ağırlık yapacağımOlur ağırlığa öncelik ver zaten onu yapınca pilates. Pek bir önemi kalmaz
daha iyi gibiyim canım,sağlığımız yolunda olsun daIyiyim fistigimm hersey yolunda cok sukur
Sen iyisindir INŞALLAH
Tamam o daha iyi olur benim için kuşum bende gecen sana attığım tulumları aldımcanım ben sana yeri ayrıca atayım olur mu? sen şöyle bir bak,ilk defa yazılacağım için anlamıyorum pek
Kesinlikle ağırlık salonda benim dışımdaki diğer bayanlar pek önemsemiyorlar ama ben bayılıyorum erkekler ile birlikte yapıyorum ve çok Mutluyumaynen canım ağırlık yapacağım
benim de göğüslerim çok küçüldü ama ben sevinemiyorumTamam o daha iyi olur benim için kuşum bende gecen sana attığım tulumları aldımbirde o iç çamaşırlarını aldım hep indirime girmiş göğüslerim 85 b olmuşçok Mutlu oldum
o sayede sıkısın canım çok iyi yapıyorsunKesinlikle ağırlık salonda benim dışımdaki diğer bayanlar pek önemsemiyorlar ama ben bayılıyorum erkekler ile birlikte yapıyorum ve çok Mutluyum
Kocamın bıtırdısı yedi bitirdi yıkadım şimdi giydim oo dedi hemenbenim de göğüslerim çok küçüldü ama ben sevinemiyorum
dayanamadın değil mi aldın hemen
Kocamın bıtırdısı yedi bitirdi yıkadım şimdi giydim oo dedi hemengerisini söyleyemem üzgünüm +18 yanlız neon renkli tuluma bayıldı dışarda giyemezsin dedi hani ev için vardı ya işte o m beden aldım
Mavi renkli olanıda aldım Canım neon renkli geceleri onunla koşu yolunda giyebileceğim ve evde sadece
sen neon tulumu aldın yaniii
ben diğerini aldın zannediyordum,neyse evde giyersin artık
olsun canım kendini mutlu hisset deMavi renkli olanıda aldım Canım neon renkli geceleri onunla koşu yolunda giyebileceğim ve evde sadece
iyi geceler miyav'ımİyi geceler kızlar
hoş geldiiinSelam kizlar ben geldim
Giyip bize bir foto atarsın artıkSağol Cimcimem
Tamam kuzuumben size 2 ay sonra falan katılayım canım,şimdi kardiyo yapayım diyorum bol bol
Kanal tedavisi öyle oluyor canım ben de yaptırdım ne yazık kiteşekkür ederim canım,maalesef diş konusunda ben de problemliyim
hala daha ağrım var bu saat oldu
Ben de istiyorum tarif kuzuBiz eşimle çok beğendik of harika oldu hatta bugün onun bazı işleri var memleketine gidiyor oradan yeşil mercimek getirecek bundan sonra bol bol yaparım istiyorsan tarifini atayım
Hoşgeldin canımSelam kizlar ben geldim
yok canım ağrı kesici kullanmıyorumKanal tedavisi öyle oluyor canım ben de yaptırdım ne yazık kiAğrı kesici al istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?