Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Geçmiş olsun canım....
bebekler hastayken aşı olmaması gerek die biliyorum çünkü benim kızlarıma Dr yapmazdi iyileşsin haftaya yapalım die ertelerdi keşke aşısıni yaptirmasaydin

Geçmiş olsun canım....
bebekler hastayken aşı olmaması gerek die biliyorum çünkü benim kızlarıma Dr yapmazdi iyileşsin haftaya yapalım die ertelerdi keşke aşısıni yaptirmasaydin
Sağol canım söyledim muayene etti ateşi yok öksürük ciğerlerden gelmiyor yapabiliriz dedi hafif bişey.ama ağır geldi aşılar bu gece çpk ateşlendi sabaha yakın uyuduk şükür ateşini düşürebildim

Teşekkür ederim tatlım seni örnek almaya çalışıyorum tabi ben biraz çok yiyorum ama önceden aşırı bogazliydim o zamana göre aç geziyorum
o zaman yavaş yavaş azaltman çok iyi canım benim de iştahım pek açıktır maalesef,yemek yemeyi çok severim ben de.
başlarda kalorisi yüksek besleniyordum senin gibi veriyordum yine de.ama zamanla düşürdüm zaten midem de küçüldü.inan senin de küçülecek ve tatlı işini çözmen lazım,meyve yiyince tatlı isteğin azalmıyor mu?

Meyve ,kuru meyve tatlılı kokular bunlar hep tatlı isteğini yok ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…