Diş ağrısı çok zor kuzuu bir an önce geçer umarımyok canım ağrı kesici kullanmıyorum2-3 çekerim artık n'apalım
bizim ailede genetik gibi bir şeyDiş ağrısı çok zor kuzuu bir an önce geçer umarımBen de dişlerimden çok çekiyorum
İnşallah bitanem senin de düzelir çabucakbizim ailede genetik gibi bir şeysenin de tellerin en kısa zamanda çıkar inşallah canım kuğu gibi olursun
bugün beraber kapayacağız galibaİnşallah bitanem senin de düzelir çabucak
Aynen kuzum ikimiz kaldıkbugün beraber kapayacağız galiba
Geçmiş olsun canım....Bebeğimin gözü geçmedi üstüne öksürük balgam burun akıntısı eklendi bir de bugün aşısı vardı 3 tanede aşı oldu teyzesi onunla ilgileniyorum yavrumun hiç keyfi yok ateşleniyor bir de sık sık
Tatlı krizleri canım en ufağıyla atlatmaya çalışıyorum dün eltimde yapınca biraz koymuştu kızlar yesin die ben yedim onlara kalmadı. ..Süpersen Can'ımda ben olsam öğlen ekmek yerine bir dilim fazladan peynir yerdim anam akşamda tatlı yemişsin
Afiyet olsun canım yine harikulade bir menüBugünki menüm sabah geç yediğim için dünden kalma zeytinyağlı taze fasulye ,cacık akşam da kıymalı yeşil mercimekli biber ve domates dolması yanında cacık spor yok çarşıda 2 saat turladım bugün
Geçmiş olsun canımteşekkür ederim canım,maalesef diş konusunda ben de problemliyim
hala daha ağrım var bu saat oldu
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım yine harikulade bir menü
Hoşgeldin canımSelam kizlar ben geldim
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Sağol canım söyledim muayene etti ateşi yok öksürük ciğerlerden gelmiyor yapabiliriz dedi hafif bişey.ama ağır geldi aşılar bu gece çpk ateşlendi sabaha yakın uyuduk şükür ateşini düşürebildimGeçmiş olsun canım....
bebekler hastayken aşı olmaması gerek die biliyorum çünkü benim kızlarıma Dr yapmazdi iyileşsin haftaya yapalım die ertelerdi keşke aşısıni yaptirmasaydin
o zaman yavaş yavaş azaltman çok iyi canım benim de iştahım pek açıktır maalesef,yemek yemeyi çok severim ben de.Teşekkür ederim tatlım seni örnek almaya çalışıyorum tabi ben biraz çok yiyorum ama önceden aşırı bogazliydim o zamana göre aç geziyorum
Meyve ,kuru meyve tatlılı kokular bunlar hep tatlı isteğini yok ediyoro zaman yavaş yavaş azaltman çok iyi canım benim de iştahım pek açıktır maalesef,yemek yemeyi çok severim ben de.
başlarda kalorisi yüksek besleniyordum senin gibi veriyordum yine de.ama zamanla düşürdüm zaten midem de küçüldü.inan senin de küçülecekve tatlı işini çözmen lazım,meyve yiyince tatlı isteğin azalmıyor mu?
Günaydın küçük hanımgünaydın kızlarr
haftasonumuz iyi geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?