Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yemiyordum bayadir da reglim biraz bahane oldu ama başka yok bahanelere siginmayacagim artik

Meyve ,kuru meyve tatlılı kokular bunlar hep tatlı isteğini yok ediyor

aynen bir de bazen tahin pekmez de yenilebilir,ama sadece sabahları ve 1 tatlı kaşığını geçmeden.keçiboynuzu da kesiyor
Meyvelerle pek aram yok yesem de kendimi zorlayarak yiyorum kurusunu da o yüzden yemiyorum keçi boynuzunu severim ama şimdi evde yok pekmezi var onun tadını hiç sevmedim normal tahin pekmez reçel cesitlerini küçük ken çok yermisim ondan midir nedir bilmem şimdi çok çok nadir 1 tane alirim

zaten onları da çok yeme canım onların da kalorisi yüksek.özellikle reçel faydalı bir şey değil ama tahin+pekmez yesen iyi olurdu,1 dilim tam buğday ekmeğine sürüp yiyince ben de istek falan kalmaz.
bir de her meyveyi mi sevmezsin? ben incir,dut gibi şekerli meyveleri çok severim ama kararında tüketirim diyette,öyle yapsan çok tatlı isteyince?
çünkü keklerle falan olmaz bu iş,sadece diyet için değil sağlık için de ayda 1 kere ödül olarak yersin canım olmaz mı?

2.5 lt yeterli mi canım bol sudan kastın ne?
ben de organik tuz kullanıyorum
Organik derken ben organik adı altında satılan paketli gıdalara karşıyım yıllarca tuz tüketmedim böbreklerim yüzünden en son çıktığım Prof tüket fakat suyunu fazla tut dedi Canım Karatay aynı açıklamayı yapınca rahatladım Çankırı Kaya tuzu. Tüketiyorum ben zaten günlük sıvı alımım 5 lt geçiyor canım benim sende tuz alınca 2.5 lt içiyorsa 3 lt çıkar evdeki damacana 2 günde değişirir eşim düşün onlar 15 lt olması lazım

canım ben ekstradan iyot ilave edilmemiş tuz kullanıyorum ama kaya tuzunu yemeklere nasıl ekeceğim ki,yani domatesin üzerine falan mesela

Selam kızlar internet paketim bitiyor menumu paylaşıp kaçıyorum
Sabah tavada yumurta bi kaç lokma sucuklu çok canım çekti 3 lokma yedim
Kahvaltı geç yapıldı öğlen yemiycem arada meyve tirtiklarim
Akşama dünden yemeğim vardı zeytinyağlı taze fasulye yanında salata yogurt

Tavada yumurta sucuklu yiyebilirsin Canım kendine kızma yanlız fazla pişirip trans yağa dönüşürse işte o Zaman zararlı afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…