aynen bir de bazen tahin pekmez de yenilebilir,ama sadece sabahları ve 1 tatlı kaşığını geçmeden.keçiboynuzu da kesiyorMeyve ,kuru meyve tatlılı kokular bunlar hep tatlı isteğini yok ediyor
Yemiyordum bayadir da reglim biraz bahane oldu ama başka yok bahanelere siginmayacagim artiko zaman yavaş yavaş azaltman çok iyi canım benim de iştahım pek açıktır maalesef,yemek yemeyi çok severim ben de.
başlarda kalorisi yüksek besleniyordum senin gibi veriyordum yine de.ama zamanla düşürdüm zaten midem de küçüldü.inan senin de küçülecekve tatlı işini çözmen lazım,meyve yiyince tatlı isteğin azalmıyor mu?
Meyve ,kuru meyve tatlılı kokular bunlar hep tatlı isteğini yok ediyor
Meyvelerle pek aram yok yesem de kendimi zorlayarak yiyorum kurusunu da o yüzden yemiyorum keçi boynuzunu severim ama şimdi evde yok pekmezi var onun tadını hiç sevmedim normal tahin pekmez reçel cesitlerini küçük ken çok yermisim ondan midir nedir bilmem şimdi çok çok nadir 1 tane alirimaynen bir de bazen tahin pekmez de yenilebilir,ama sadece sabahları ve 1 tatlı kaşığını geçmeden.keçiboynuzu da kesiyor
Ben tahini balık tüketince yiyorum civasını alsın diye 1 kibrit kutusu kadaraynen bir de bazen tahin pekmez de yenilebilir,ama sadece sabahları ve 1 tatlı kaşığını geçmeden.keçiboynuzu da kesiyor
Meyvelerle pek aram yok yesem de kendimi zorlayarak yiyorum kurusunu da o yüzden yemiyorum keçi boynuzunu severim ama şimdi evde yok pekmezi var onun tadını hiç sevmedim normal tahin pekmez reçel cesitlerini küçük ken çok yermisim ondan midir nedir bilmem şimdi çok çok nadir 1 tane alirim
zaten onları da çok yeme canım onların da kalorisi yüksek.özellikle reçel faydalı bir şey değil ama tahin+pekmez yesen iyi olurdu,1 dilim tam buğday ekmeğine sürüp yiyince ben de istek falan kalmaz.Meyvelerle pek aram yok yesem de kendimi zorlayarak yiyorum kurusunu da o yüzden yemiyorum keçi boynuzunu severim ama şimdi evde yok pekmezi var onun tadını hiç sevmedim normal tahin pekmez reçel cesitlerini küçük ken çok yermisim ondan midir nedir bilmem şimdi çok çok nadir 1 tane alirim
iyi yapıyorsun canım tahin çok faydalıBen tahini balık tüketince yiyorum civasını alsın diye 1 kibrit kutusu kadar
Tamamen Karataya uygun bir açıklama yapmışlar hayret bunlar Karataya karşılar evet tuz tüketimi fazla olursa bol su içersek dengelemiş oluruz birde tuzumuz Kaya tuzu olmalıönemli kızlar
2.5 lt yeterli mi canım bol sudan kastın ne?Tamamen Karataya uygun bir açıklama yapmışlar hayret bunlar Karataya karşılar evet tuz tüketimi fazla olursa bol su içersek dengelemiş oluruz birde tuzumuz Kaya tuzu olmalı
Organik derken ben organik adı altında satılan paketli gıdalara karşıyım yıllarca tuz tüketmedim böbreklerim yüzünden en son çıktığım Prof tüket fakat suyunu fazla tut dedi Canım Karatay aynı açıklamayı yapınca rahatladım Çankırı Kaya tuzu. Tüketiyorum ben zaten günlük sıvı alımım 5 lt geçiyor canım benim sende tuz alınca 2.5 lt içiyorsa 3 lt çıkar evdeki damacana 2 günde değişirir eşim düşün onlar 15 lt olması lazım2.5 lt yeterli mi canım bol sudan kastın ne?
ben de organik tuz kullanıyorum
canım ben ekstradan iyot ilave edilmemiş tuz kullanıyorum ama kaya tuzunu yemeklere nasıl ekeceğim ki,yani domatesin üzerine falan meselaOrganik derken ben organik adı altında satılan paketli gıdalara karşıyım yıllarca tuz tüketmedim böbreklerim yüzünden en son çıktığım Prof tüket fakat suyunu fazla tut dedi Canım Karatay aynı açıklamayı yapınca rahatladım Çankırı Kaya tuzu. Tüketiyorum ben zaten günlük sıvı alımım 5 lt geçiyor canım benim sende tuz alınca 2.5 lt içiyorsa 3 lt çıkar evdeki damacana 2 günde değişirir eşim düşün onlar 15 lt olması lazım
Kaya tuzu öğütülmüş alırsan bir problem yok ben Sana eve gidince unutmazsam foto atarımcanım ben ekstradan iyot ilave edilmemiş tuz kullanıyorum ama kaya tuzunu yemeklere nasıl ekeceğim ki,yani domatesin üzerine falan mesela
tamam canım öyle yapayım ben deKaya tuzu öğütülmüş alırsan bir problem yok ben Sana eve gidince unutmazsam foto atarım
Tavada yumurta sucuklu yiyebilirsin Canım kendine kızma yanlız fazla pişirip trans yağa dönüşürse işte o Zaman zararlı afiyet olsunSelam kızlar internet paketim bitiyor menumu paylaşıp kaçıyorum
Sabah tavada yumurta bi kaç lokma sucuklu çok canım çekti 3 lokma yedim
Kahvaltı geç yapıldı öğlen yemiycem arada meyve tirtiklarim
Akşama dünden yemeğim vardı zeytinyağlı taze fasulye yanında salata yogurt
ben buradayımKızlar bugün burası çok sessiz yahu nerdesiniz evdeyapıyorsunuz bakalım
aynen 3 lokma yumurta-sucuk ile doyulur mukulkedisi30 birşey dikkatimi çekti peynir ,domates ,zeytin ,yeşillik yok doydun mu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?