Kuşum Nasıl oldun Ağrı'n var mıben buradayım
İşte aç bırakmamak lazım kendimizi yoksa vücüd alarm verip depolamaya gidiyor malesef @mavijiklet aç bırakmış kendisini bana göreaynen 3 lokma yumurta-sucuk ile doyulur mu
azıcık tatlışım çok değilKuşum Nasıl oldun Ağrı'n var mı
Kızlar bugün burası çok sessiz yahu nerdesiniz evdeyapıyorsunuz bakalım
Hoşgeldin canım ohh çok şey kaçırdın ben neler neler dedim @puantiyeli_kelebek bıraktı dedim topik kapanacak dedim dedimde dedimSelam kizlar nasilsiniz
Dun aniden misafirlerim geldi kalabaliktilar gec saatte gittiler aksam da siteye yazdim ama sayfa dondu ilerleyemedim alıntı yaptim yazamadım sabah da devam etti sorun simdi girebildim şükür cok sey kaçırmadim umarim gecmisi yavas yavas okurum artik
biz de seni özledik merak ettikSelam kizlar nasilsiniz
Dun aniden misafirlerim geldi kalabaliktilar gec saatte gittiler aksam da siteye yazdim ama sayfa dondu ilerleyemedim alıntı yaptim yazamadım sabah da devam etti sorun simdi girebildim şükür cok sey kaçırmadim umarim gecmisi yavas yavas okurum artik
azıcık tatlışım çok değil
amann görünmez kazaBen temizlik yapiyordum dun halima cay döküldü onu kaldırayım yenisini sarayım derken eski haliyi devirdimn koridor halima bi kova suyu döktüm
Ana geçmiş olsun Canım çay şekerli ise çıkmıyor halıdan bilgine leke çıkarıcı ile silseydin keşkeBen temizlik yapiyordum dun halima cay döküldü onu kaldırayım yenisini sarayım derken eski haliyi devirdimn koridor halima bi kova suyu döktüm
canım kanal tedavisi oldum daNe ağrın var tatlim gecmis olsun okuyamadim daha geçmişi
Ben okkalı bir yumruk attım o yüzden agrıyorNe ağrın var tatlim gecmis olsun okuyamadim daha geçmişi
Yakında fit vücutlu seken Ceylan olucaksın tatlımcanım kanal tedavisi oldum da
resmen yaralı ceylan gibiyim sürekli bir yerlerimde ağrı var zaten
Hoşgeldin canım ohh çok şey kaçırdın ben neler neler dedim @puantiyeli_kelebek bıraktı dedim topik kapanacak dedim dedimde dedim
Şuna bak hiçte görmedik merakınıbiz de seni özledik merak ettik
biz de seni özledik merak ettik
Kapanmasın zaten yanlız gün yine tövbe yarrabim herbalife dadandı hep buraya geliyorlar Nasıl bir satış politikası anlamadım paso bana takılıyorlarHosbulduk balim Himmm demek oyle okuyacagim nasilsa :)
Ben biraksam siz birakmazsiniz civcivim kapanmaz topik merak etme
İyi sevindim iyi ol ki antrenmandan düşme bebişazıcık tatlışım çok değil
Kapanmasın zaten yanlız gün yine tövbe yarrabim herbalife dadandı hep buraya geliyorlar Nasıl bir satış politikası anlamadım paso bana takılıyorlar
Şuna bak hiçte görmedik merakınıdiş Ağrı'sından buraya bile uğramadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?