Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben spordan geri kaldım baya ama dun ne ovguler aldim ne ovguler zatiflamissin diye aksamda esim devam ettirdi sağolsun
Daha da hirslandim acilen forma girmem lazim
Biz sana dedik Canım sıkılaşman lazım sarkma olmaması için önemli olan kıyafet altındaki görüntümüz sonuçta evliyiz canım çünkü sen haftalık 2 kg yakın veriyorsun değil mi

@puantiyeli_kelebek canım ablamda 98 kg 66 kg düştü ve çalıştığı için spor yapamadı malesef fırsatı olmadı ve çok kötü sarkması oldu seni asla asla korkutmak istemiyorum o yüzden Nasıl olsa evdesin ve spora özellikle sıkılaşmana önem vermeni istiyorum

sevdiklerim de var ama kış mevyesi genelde mandalina nar cennet meyvesi bu 3 üne bayılırım
Tamam canım zaten önümde 1 ayim var kaçamak yapmamaya çalışacağım
Hoşgeldin canım misafirlerle birlikte kaçamak yapmamissindir inş

Ben spordan geri kaldım baya ama dun ne ovguler aldim ne ovguler zatiflamissin diye aksamda esim devam ettirdi sağolsun
ben de spordan nasıl geri kaldım,bu haftam kötü geçti.acilen toparlanıp spor yapmalıyız beslenmemizi oturttuk nasıl olsa.
senin salona yazılma imkanın var mı canım?
Biz sana dedik Canım sıkılaşman lazım sarkma olmaması için önemli olan kıyafet altındaki görüntümüz sonuçta evliyiz canım çünkü sen haftalık 2 kg yakın veriyorsun değil mi
çok doğru söylüyorsun miyav'ım,benim de acilen sıkılaşmam lazım,hiç sıkı değilim çünkü
valla bence korkut bizi miyav ben de kollarım sarkıyor gibi hissediyorum.şu rahatsızlığım geçsin olmadı diğer diş tedavilerimi erteleyip spora başlayacağım böyle olmayacak çok haklısın

tamam canım kaçamak yok 1 ay sonra ufak da olsa ödüllendir kendini

Tatlım gecen seni bir video etiket yapmıştım Sağolsun pofu ile konuşmuştuk oda video bulmuştu onu izlemeni şiddetle tavsiye ederim artı diş tedavini ertelemene gerek yok ağrı kesici al ve git sporuna bence biran önce başla Kardio asla ve asla sıkılaşma yapmaz yağ yakar fakat sıkılaşma olmaz bitanem

doğru diyorsun canım ondan sıkılaşmadım işte şimdi bayağı ağırlık çalışacağım ama o video nasıl bir videoydu arada gözümden mi kaçtı yoksa

@puantiyeli_kelebek asla ve asla kaçamak yapmaz Canım ben ve fitblack yaparızda o asla ve asla yapmaz merak etme

Ben spordan geri kaldım baya ama dun ne ovguler aldim ne ovguler zayiflamissin diye aksamda esim devam ettirdi sağolsun
Maşallah nazar değmesin Canım Dediğin gibi zayıflarsın orada problem yok önemli olan sarkma olmadan sıkılaşıp zayıflamak bende çok şükür yok -23 kg verdim ve daha da vermek istiyorum sarkmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…