Hemen banı yediSen hakkindan gelmissindir sana takilmalari da onlarin sanssizligi
Bende onu diyorum özledim yazdı sana
İyi sevindim iyi ol ki antrenmandan düşme bebiş
Biz sana dedikBen spordan geri kaldım baya ama dun ne ovguler aldim ne ovguler zatiflamissin diye aksamda esim devam ettirdi sağolsun
Daha da hirslandim acilen forma girmem lazim
1 yıl sonraYakında fit vücutlu seken Ceylan olucaksın tatlım
kıskançlıkŞuna bak hiçte görmedik merakınıdiş Ağrı'sından buraya bile uğramadın
valla bütün gün uyudum zaten
sevdiklerim de var ama kış mevyesi genelde mandalina nar cennet meyvesi bu 3 üne bayılırımzaten onları da çok yeme canım onların da kalorisi yüksek.özellikle reçel faydalı bir şey değil ama tahin+pekmez yesen iyi olurdu,1 dilim tam buğday ekmeğine sürüp yiyince ben de istek falan kalmaz.
bir de her meyveyi mi sevmezsin? ben incir,dut gibi şekerli meyveleri çok severim ama kararında tüketirim diyette,öyle yapsan çok tatlı isteyince?
çünkü keklerle falan olmaz bu iş,sadece diyet için değil sağlık için deayda 1 kere ödül olarak yersin canım olmaz mı?
Hoşgeldin canım misafirlerle birlikte kaçamak yapmamissindir inşSelam kizlar nasilsiniz
Dun aniden misafirlerim geldi kalabaliktilar gec saatte gittiler aksam da siteye yazdim ama sayfa dondu ilerleyemedim alıntı yaptim yazamadım sabah da devam etti sorun simdi girebildim şükür cok sey kaçırmadim umarim gecmisi yavas yavas okurum artik
ben de spordan nasıl geri kaldım,bu haftam kötü geçti.acilen toparlanıp spor yapmalıyız beslenmemizi oturttuk nasıl olsa.Ben spordan geri kaldım baya ama dun ne ovguler aldim ne ovguler zatiflamissin diye aksamda esim devam ettirdi sağolsun
çok doğru söylüyorsun miyav'ım,benim de acilen sıkılaşmam lazım,hiç sıkı değilim çünküBiz sana dedikCanım sıkılaşman lazım sarkma olmaması için önemli olan kıyafet altındaki görüntümüz sonuçta evliyiz canım çünkü sen haftalık 2 kg yakın veriyorsun değil mi
valla bence korkut bizi miyav ben de kollarım sarkıyor gibi hissediyorum.şu rahatsızlığım geçsin olmadı diğer diş tedavilerimi erteleyip spora başlayacağım böyle olmayacak çok haklısın@puantiyeli_kelebek canım ablamda 98 kg 66 kg düştü ve çalıştığı için spor yapamadı malesef fırsatı olmadı ve çok kötü sarkması oldu seni asla asla korkutmak istemiyorum o yüzden Nasıl olsa evdesin ve spora özellikle sıkılaşmana önem vermeni istiyorum
tamam canım kaçamak yoksevdiklerim de var ama kış mevyesi genelde mandalina nar cennet meyvesi bu 3 üne bayılırım
Tamam canım zaten önümde 1 ayim var kaçamak yapmamaya çalışacağım
Hoşgeldin canım misafirlerle birlikte kaçamak yapmamissindir inş
Tatlım gecen seni bir video etiket yapmıştım SağolsunMiyav_su ben de 90'dan 70'e düştüm sayılır bundan sonra spor yapsam sıkılaşırım değil mi canım? bak korktum şimdiden.
spor yapmadım değil yürüdüm ama ağırlık falan çalışmadım
Ben kıyafet ve iç çamaşırı ile ödüllendiriyorum eşim bu hafta gelirse şehir dışından yüzme işini halletmem lazımtamam canım kaçamak yok1 ay sonra ufak da olsa ödüllendir kendini
doğru diyorsun canım ondan sıkılaşmadım işte şimdi bayağı ağırlık çalışacağım ama o video nasıl bir videoydu arada gözümden mi kaçtı yoksaTatlım gecen seni bir video etiket yapmıştım Sağolsunpofu ile konuşmuştuk oda video bulmuştu onu izlemeni şiddetle tavsiye ederim artı diş tedavini ertelemene gerek yok ağrı kesici al ve git sporuna bence biran önce başla Kardio asla ve asla sıkılaşma yapmaz yağ yakar fakat sıkılaşma olmaz bitanem
@puantiyeli_kelebek asla ve asla kaçamak yapmaz Canım ben vesevdiklerim de var ama kış mevyesi genelde mandalina nar cennet meyvesi bu 3 üne bayılırım
Tamam canım zaten önümde 1 ayim var kaçamak yapmamaya çalışacağım
Hoşgeldin canım misafirlerle birlikte kaçamak yapmamissindir inş
Dur bulursam seni etiket yaparımdoğru diyorsun canım ondan sıkılaşmadım işte şimdi bayağı ağırlık çalışacağım ama o video nasıl bir videoydu arada gözümden mi kaçtı yoksa
ahaha öyle mi hakikaten@puantiyeli_kelebek asla ve asla kaçamak yapmaz Canım ben vefitblack yaparızda o asla ve asla yapmaz merak etme
İyi sevindim iyi ol ki antrenmandan düşme bebiş
Maşallah nazar değmesin CanımBen spordan geri kaldım baya ama dun ne ovguler aldim ne ovguler zayiflamissin diye aksamda esim devam ettirdi sağolsun
Bak kendimide yazdım bana taktı deme diyeahaha öyle mi hakikaten
azimli insanlara bayılıyorum ya.
ben çok arada da olsa yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?