acilen acilen bol bollll spor yapmamız lazımBen spordan geri kaldım baya ama dun ne ovguler aldim ne ovguler zayiflamissin diye aksamda esim devam ettirdi sağolsun
Daha da hirslandim acilen forma girmem lazim
olsunMesaj tekrari olmus telefon geldi yine arada 45 dk da ona gitti millet cok konusuyor yaa :))
şu sarkma benim de korkulu rüyam,beraberce sarkmadan mis gibi olalımMaşallah nazar değmesin CanımDediğin gibi zayıflarsın orada problem yok önemli olan sarkma olmadan sıkılaşıp zayıflamak bende çok şükür yok -23 kg verdim ve daha da vermek istiyorum sarkmadan
yooo arada sen de yapıyorsun zatenBak kendimide yazdım bana taktı deme diye
Gecen gün ki 4 kaşık pilav ve sezonun ilk ve son dondurması mıyooo arada sen de yapıyorsun zaten
Canım sanırım arkadaş videoyu kaldırmış sen YouTube arat istersenşu sarkma benim de korkulu rüyam,beraberce sarkmadan mis gibi olalım
ben ne yapmışım onu söyle hadiGecen gün ki 4 kaşık pilav ve sezonun ilk ve son dondurması mı
aratayım canım ne diye bakacağımCanım sanırım arkadaş videoyu kaldırmış sen YouTube arat istersen
Biz sana dedikCanım sıkılaşman lazım sarkma olmaması için önemli olan kıyafet altındaki görüntümüz sonuçta evliyiz canım çünkü sen haftalık 2 kg yakın veriyorsun değil mi
@puantiyeli_kelebek canım ablamda 98 kg 66 kg düştü ve çalıştığı için spor yapamadı malesef fırsatı olmadı ve çok kötü sarkması oldu seni asla asla korkutmak istemiyorum o yüzden Nasıl olsa evdesin ve spora özellikle sıkılaşmana önem vermeni istiyorum
sevdiklerim de var ama kış mevyesi genelde mandalina nar cennet meyvesi bu 3 üne bayılırım
Tamam canım zaten önümde 1 ayim var kaçamak yapmamaya çalışacağım
Hoşgeldin canım misafirlerle birlikte kaçamak yapmamissindir inş
ben de spordan nasıl geri kaldım,bu haftam kötü geçti.acilen toparlanıp spor yapmalıyız beslenmemizi oturttuk nasıl olsa.
senin salona yazılma imkanın var mı canım?
çok doğru söylüyorsun miyav'ım,benim de acilen sıkılaşmam lazım,hiç sıkı değilim çünkü
valla bence korkut bizi miyav ben de kollarım sarkıyor gibi hissediyorum.şu rahatsızlığım geçsin olmadı diğer diş tedavilerimi erteleyip spora başlayacağım böyle olmayacak çok haklısın
@puantiyeli_kelebek asla ve asla kaçamak yapmaz Canım ben vefitblack yaparızda o asla ve asla yapmaz merak etme
Tarifini nerden buldun fıstık afiyet olsun bende bugün yeğenimle buluşacağım hoş onun haberi yok annesi getirecek avm ye kendisi biraz cimridirde lahmacun ısmarlatmayı düşünüyorum Karatay'da ayda 1 sefer lahmacun serbest hoş bizim cimcime kalbden giderben de şimdi istiridye mantarlı mercimek yemeği yapacağım akşam için
mantarı baklagillere çok yakıştırıyorum sizlere tavsiyem olsun kızlar,mutlaka deneyin
olsun
telefonda çok tutulunca ben de uyuz oluyorum
Süpersin canım evet önce kendimiz için sonra kocalar içinYok kuzum 2 kg vermiyorum 1.2 ortalama ama sarkma olmasin gercekteno videoda beni de etiketler misin gördüm ama giremedim ya kaldi öyle
Esim icin degil kendim icin istiyorum sarkmamayi valla o benim icin napiyoki
Haklisin kuzum bende onem verecegim artık
Ben bayramda bile kacamak dusunmuyorum aslinda nasilsa kurban bayrami bol bol et yicem
Yok kuzum ben misafirlere yaptiklarimin tadi nasil onu bile bilmiyorum ama guzel olmus onlarin yalancisiyim
Iyi arkadaslar olmasa napicaz dimi ama iyiki varsinMiyav_su
Banada guvenirmis bu guveni boşa çıkarır miyim hic
yok bu değil,sonuncu koyduğun :)
Sen arayıncaya kadar ben buldumaratayım canım ne diye bakacağım
Yokk cnm ne kacamagiiiiii :)Vilma 37 , KUMKUM06 ,@ParteMoralll ve @SucceSSstorY kızlar nerdesiniz birde goksu3512 göremiyorum kaçamak yapmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?