Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Maşallah nazar değmesin Canım Dediğin gibi zayıflarsın orada problem yok önemli olan sarkma olmadan sıkılaşıp zayıflamak bende çok şükür yok -23 kg verdim ve daha da vermek istiyorum sarkmadan
şu sarkma benim de korkulu rüyam,beraberce sarkmadan mis gibi olalım

Biz sana dedik Canım sıkılaşman lazım sarkma olmaması için önemli olan kıyafet altındaki görüntümüz sonuçta evliyiz canım çünkü sen haftalık 2 kg yakın veriyorsun değil mi

Yok kuzum 2 kg vermiyorum 1.2 ortalama ama sarkma olmasin gercekteno videoda beni de etiketler misin gördüm ama giremedim ya kaldi öyle
Esim icin degil kendim icin istiyorum sarkmamayi valla o benim icin napiyoki

Haklisin kuzum bende onem verecegim artık

Ben bayramda bile kacamak dusunmuyorum aslinda nasilsa kurban bayrami bol bol et yicem
Yok kuzum ben misafirlere yaptiklarimin tadi nasil onu bile bilmiyorum ama guzel olmus onlarin yalancisiyim

Iyi arkadaslar olmasa napicaz dimi ama iyiki varsin Miyav_su

@puantiyeli_kelebek asla ve asla kaçamak yapmaz Canım ben ve fitblack yaparızda o asla ve asla yapmaz merak etme

Banada guvenirmis bu guveni boşa çıkarır miyim hic

ben de şimdi istiridye mantarlı mercimek yemeği yapacağım akşam için
mantarı baklagillere çok yakıştırıyorum sizlere tavsiyem olsun kızlar,mutlaka deneyin
Tarifini nerden buldun fıstık afiyet olsun bende bugün yeğenimle buluşacağım hoş onun haberi yok annesi getirecek avm ye kendisi biraz cimridirde lahmacun ısmarlatmayı düşünüyorum Karatay'da ayda 1 sefer lahmacun serbest hoş bizim cimcime kalbden gider

Süpersin canım evet önce kendimiz için sonra kocalar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…