Cumartesi de spor salonu açık oluyor fakat 16:00a kadar tabi bende geç uyanıyorum gidemiyorum pzar da zaten kapalıNiye ptesi yarın git açıksa salon tatlım normal dondurma Yemen havalar çok sıcak yediğin gün fazla spor yapsaydın bari
Tamam canım aksatma bırakınca gerisi geliyor insan gidemiyorCumartesi de spor salonu açık oluyor fakat 16:00a kadar tabi bende geç uyanıyorum gidemiyorum pzar da zaten kapalı
Afiyet olsun canım benim yarın sporunu aksatmaMenum
Sabah
2 yumurtan omlet salatalik
Öğle
Firinda köfte
İkindi
Cay ve yulaftan poğaça
Aksam
Tavuk salata
Arada kahve ve yesil cay icerim
Su 2.5 lt
Spor butun gun ev temizliği yarin yapmam lazim kesinlikle
ahahahahahaTarifini nerden buldun fıstık afiyet olsun bende bugün yeğenimle buluşacağım hoş onun haberi yok annesi getirecek avm ye kendisi biraz cimridirde lahmacun ısmarlatmayı düşünüyorum Karatay'da ayda 1 sefer lahmacun serbest hoş bizim cimcime kalbden gider
Afiyet olsun canım-bugünkü menüm-
10.00: 1 dikenli incir,1 nektarin
12.15: 3 kepçe bamya yemeği,8 yemek kaşığı köz salatası,söğüş,1 maden suyu
18.00: 2 tabak(15 yemek kaşığı) istiridye mantarlı mercimek yemeği
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: şu an belli değil,yapabilirsem yazarım
çok güzel canım menün,beni dövme ama zeytinin sayısını yaz benceKimsecikler yok neyse ben menümü yazıyorum kahvaltıda 1 muz,peynir,biber,1 çay bardağı kuruyemiş,zeytin ,semizotu şekersiz çay akşamda 2 tane fındık lahmacun ,1 tane içli köfte yanında yeşillik ve su içtim spor yok inşallah ptesi
Ay sorma fenalık geçirdi annesi zor ikna etti kartımı geçirdim senin paranı kullanmadım diye kız bir cimri bir cimri benimle bizimle alakası yok kız fena dedim daha tatlı yiyecektim dedim sizin parayla dedim gözleri doldu bir gün dedi tamam ısmarlayacağım biliyor ya benim hamburger yemediğimi hamburger olursa öyle ısmarlarım yoksa hayat ısmarlamam dediahahahahahason durum ne miyav ısmarlattın mı
tarif benim uydurmam canım,mercimeğe istiridye mantarını yakıştırıyorum,barbunyaya da kültür mantarı.mükemmel oluyor istersen tarifi yazarım canım
Bebeğim Karatay'da zeytin ve yağ serbest doğal yağlar tatlım 15-20 yiyorum benim için margarin ayçiçek yağı ve kanola yağı zararlı birde hazır tereyağı ,evime köyden tereyağı soğuk sıkım zeytinyağı kuyruk yağı iç yağı tüketiyorum ben Canım sadece un ve şeker hayatımda yokçok güzel canım menün,beni dövme ama zeytinin sayısını yaz bence
çünkü 5 tane zeytin 1 tatlı kaşığı yağa denk geliyorsayısını bilelim belki 30 tane yiyorsun
Kimsecikler yok neyse ben menümü yazıyorum kahvaltıda 1 muz,peynir,biber,1 çay bardağı kuruyemiş,zeytin ,semizotu şekersiz çay akşamda 2 tane fındık lahmacun ,1 tane içli köfte yanında yeşillik ve su içtim spor yok inşallah ptesi
Bu arada ben menüne yorum yapacaktim :)))Kimsecikler yok neyse ben menümü yazıyorum kahvaltıda 1 muz,peynir,biber,1 çay bardağı kuruyemiş,zeytin ,semizotu şekersiz çay akşamda 2 tane fındık lahmacun ,1 tane içli köfte yanında yeşillik ve su içtim spor yok inşallah ptesi
Deme piknik miBen ugrayamadim yine gorumcem geldi cay falan derken bu saat oldu esim geldi simdide yine soylenir cok yazarsam
Yarinda piknik var kızlar girmeye çalışırim ama giremezsem haberiniz olsun
Sağol Canım aslında şu Zaman'da yasak köy yumurtam kalmadı yumurta yerine 1 tane yerli muz Hakkı'mız var ablam köy yumurtası almış Sağolsun 6 tane verdi bugünde Hindistan cevizi ve avakodomu aldım eşim şehir dışında 5.30 kalkıp haşlayabilirsem yumurtayı haşlayıp iş yerine götürmek istiyorum çünkü yarın pazar ögle yemeğinde pide vardır eminim tok tutuyor yumurta bugün tavuk vardı yemedim sadece kuruyemiş yedimBu arada ben menüne yorum yapacaktim :)))
Muz serbest mi karatay da.
Menun cok güzel bir aylik hakkini güzel kullanmissin
Deme piknik miama neden ben değil ben gidemiyorum ya haftaya ablamlarda gidiyormuş ben çok severim yeşillik doğa küstüm sana işte
Hadi beni kandırdın anlıyorum seni inan çok iyi anlıyorum buna benzer bir olay benimde kayınvalide ile yaşandı boşver git seni sevdiği için gelmiş anlatmış değişiklik olur gir eğlenmene bak CanımSorma bende piknik diye icim gitti zaten bugün gorumcem piknige gitmis bende soylemistim sabahtan gidelim diye yanlis anlamalar olmus bende darildim cidden tavır koyma niyetindeydim geldi mazeretlerini anlatti iste yarin gidiyoruz.. gitmeyecektim de israr etti diye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?