Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

-bugünkü menüm-
10.00: 1 dikenli incir,1 nektarin
12.15: 3 kepçe bamya yemeği,8 yemek kaşığı köz salatası,söğüş,1 maden suyu
18.00: 2 tabak(15 yemek kaşığı) istiridye mantarlı mercimek yemeği
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: şu an belli değil,yapabilirsem yazarım

ahahahahaha son durum ne miyav ısmarlattın mı
tarif benim uydurmam canım,mercimeğe istiridye mantarını yakıştırıyorum,barbunyaya da kültür mantarı.mükemmel oluyor istersen tarifi yazarım canım

Afiyet olsun canım

çok güzel canım menün,beni dövme ama zeytinin sayısını yaz bence
çünkü 5 tane zeytin 1 tatlı kaşığı yağa denk geliyor sayısını bilelim belki 30 tane yiyorsun

ahahahahaha son durum ne miyav ısmarlattın mı
tarif benim uydurmam canım,mercimeğe istiridye mantarını yakıştırıyorum,barbunyaya da kültür mantarı.mükemmel oluyor istersen tarifi yazarım canım
Ay sorma fenalık geçirdi annesi zor ikna etti kartımı geçirdim senin paranı kullanmadım diye kız bir cimri bir cimri benimle bizimle alakası yok kız fena dedim daha tatlı yiyecektim dedim sizin parayla dedim gözleri doldu bir gün dedi tamam ısmarlayacağım biliyor ya benim hamburger yemediğimi hamburger olursa öyle ısmarlarım yoksa hayat ısmarlamam dedi

çok güzel canım menün,beni dövme ama zeytinin sayısını yaz bence
çünkü 5 tane zeytin 1 tatlı kaşığı yağa denk geliyor sayısını bilelim belki 30 tane yiyorsun
Bebeğim Karatay'da zeytin ve yağ serbest doğal yağlar tatlım 15-20 yiyorum benim için margarin ayçiçek yağı ve kanola yağı zararlı birde hazır tereyağı ,evime köyden tereyağı soğuk sıkım zeytinyağı kuyruk yağı iç yağı tüketiyorum ben Canım sadece un ve şeker hayatımda yok

Ben ugrayamadim yine gorumcem geldi cay falan derken bu saat oldu esim geldi simdide yine soylenir cok yazarsam
Yarinda piknik var kızlar girmeye çalışırim ama giremezsem haberiniz olsun

Bu arada ben menüne yorum yapacaktim :)))
Muz serbest mi karatay da.
Menun cok güzel bir aylik hakkini güzel kullanmissin

Ben ugrayamadim yine gorumcem geldi cay falan derken bu saat oldu esim geldi simdide yine soylenir cok yazarsam
Yarinda piknik var kızlar girmeye çalışırim ama giremezsem haberiniz olsun
Deme piknik mi ama neden ben değil ben gidemiyorum ya haftaya ablamlarda gidiyormuş ben çok severim yeşillik doğa küstüm sana işte

Bu arada ben menüne yorum yapacaktim :)))
Muz serbest mi karatay da.
Menun cok güzel bir aylik hakkini güzel kullanmissin
Sağol Canım aslında şu Zaman'da yasak köy yumurtam kalmadı yumurta yerine 1 tane yerli muz Hakkı'mız var ablam köy yumurtası almış Sağolsun 6 tane verdi bugünde Hindistan cevizi ve avakodomu aldım eşim şehir dışında 5.30 kalkıp haşlayabilirsem yumurtayı haşlayıp iş yerine götürmek istiyorum çünkü yarın pazar ögle yemeğinde pide vardır eminim tok tutuyor yumurta bugün tavuk vardı yemedim sadece kuruyemiş yedim

Deme piknik mi ama neden ben değil ben gidemiyorum ya haftaya ablamlarda gidiyormuş ben çok severim yeşillik doğa küstüm sana işte

Sorma bende piknik diye icim gitti zaten bugün gorumcem piknige gitmis bende soylemistim sabahtan gidelim diye yanlis anlamalar olmus bende darildim cidden tavır koyma niyetindeydim geldi mazeretlerini anlatti iste yarin gidiyoruz.. gitmeyecektim de israr etti diye gidiyorum

Hadi beni kandırdın anlıyorum seni inan çok iyi anlıyorum buna benzer bir olay benimde kayınvalide ile yaşandı boşver git seni sevdiği için gelmiş anlatmış değişiklik olur gir eğlenmene bak Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…