Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ayy evet aynen oyle yerde oturmayiz piknikte kahve kulturude yok bizde ama gerisi harfiyen doğru
Üzüldüm simdi ya bugunki halimi dusununce anlıyorum seni kiyamam yarin ablanla yegeninle bi kacamak yapip gidemez misin?

Ayy evet aynen oyle yerde oturmayiz piknikte kahve kulturude yok bizde ama gerisi harfiyen doğru
Üzüldüm simdi ya bugunki halimi dusununce anlıyorum seni kiyamam yarin ablanla yegeninle bi kacamak yapip gidemez misin?
Niye bende yerde oturmayı severim ayaklarım dinlenir yok Canım eşim yok şehirdışında yarın eniştemde evde başka planları vardır ben dükkanda olurum eski cezven varsa kahvede götür bir dene ben bayılırım boşver üzülme ben artık geriye bakmıyorum bakmak istemiyorum işte bende yarın akşam balık alabilirsem fırında balık yapıcam Norveç somonu ithal soğuk Deniz balığı omegası çok yüksek sende tüketiyorsan eger yerli alma çünkü yerliler yem ile yetişiyor ki hiçbir faydası yok

Hadi beni kandırdın anlıyorum seni inan çok iyi anlıyorum buna benzer bir olay benimde kayınvalide ile yaşandı boşver git seni sevdiği için gelmiş anlatmış değişiklik olur gir eğlenmene bak Canım

Yarim saat dil döktü gercekten yanlis anlasilma olmuş beni anlaman guzel uzaktan bakan seninle gitmek zorunda mi der ama ayni apartmanda durumlar farklı oluyor

Allahtan isimide yaptim konusurken bir oda halısı dibi bucagi komple bitti yoksa vaktim boşa gececek
Etrafimda dertli insan cok naparsin benim hiccc derdim yok çünkü
iyice ağlama duvarı oldum ben de bu ara aynen bizim derdimiz zaten yetiyor
Evet kızlar buldum bu video izleyin lütfen
canım izledim ve moralim bozuldu biraz bundan sonra toparlayabilir miyim peki sence

Marketlerin dondurucularinda oluyor somon bakayim norvec mensei varsa alayim canim uskumrusu çok güzel ama cok koku birakiyor evde tavadan bile çıkmıyor kokusu

Yarim saat dil döktü gercekten yanlis anlasilma olmuş beni anlaman guzel uzaktan bakan seninle gitmek zorunda mi der ama ayni apartmanda durumlar farklı oluyor
İnan çok iyi anlıyorum canım o yüzden ben kendi ailemle bile aynı apartmanı bırak sokakta bile yaşamam annemle aramda 20 dk yol var ikinci evimi çok daha uzak alıcam boşver sende fazla ilgili olmazsın canım şimdi onlar eminim kıskandı bizim gelin diyorlardır aman boşver anın tadını çıkar

Marketlerin dondurucularinda oluyor somon bakayim norvec mensei varsa alayim canim uskumrusu çok güzel ama cok koku birakiyor evde tavadan bile çıkmıyor kokusu
Ben baktım bimde vardı Norveç menşei fırında yapsaydın ya bizim buraya balık pazarına taze geliyor şansıma zaten tanıyorlar beni üstüne basa basa soruyorum ya önümüzdeki ay sardalya mevsimi onda ki vitamin hiçbirşeyde yok oda fırında güzel oluyor tekir balığı bunlar çok faydalı balıklar tavsiye ederim

Kapakli izgara tavada yapiyorum ama illaki kokusu çıkıyor.. alirim canim bu kadar faydasi varsa azicik kokusunuda cekecegiz artık :)) sagol tavsiyen icin balım

ahahah

tamam canım anladım,aslında veganlıkta da serbest ama ekmek olmayınca senin kadar yiyemiyorum.ekmeksiz ekmeksiz nasıl yiyorsun canım? zeytin çok faydalı zaten

Ben ugrayamadim yine gorumcem geldi cay falan derken bu saat oldu esim geldi simdide yine soylenir cok yazarsam
Yarinda piknik var kızlar girmeye çalışırim ama giremezsem haberiniz olsun
piknik mi:))
ay çok severim ben oldu bayağı gitmeyeli.ne yiyeceksin orada,benim de derdim hep boğaz
kısır de de miyav çatlasın

avokado ben de aldım canım,salatalarıma koyuyorum.sen nasıl tüketiyorsun? bu arada bugünkü yemeğime kaya tuzu kattım evde varmış ama markasını bilmiyorum.şimdilik bunu kullanayım sonra iyi bir marka almaya çalışacağım

piknik mi:))
ay çok severim ben oldu bayağı gitmeyeli.ne yiyeceksin orada,benim de derdim hep boğaz
kısır de de miyav çatlasın

Et namina Allah ne verdiyse valla yarin saf gunum ama sirf kozlenmis sebze salatası için yarinda sp gunu yapabilirim olmadi iki gunde saf yaparım napim:)
Kısır yok Olmayacak olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…