@puantiyeli_kelebek kesin kahvaltıyı orada yaparsınız yere bir kilim oh odun Ateş'inde çay fokur fokur birde Türk kahvesi akşamda közde biber patlıcan közlemesi birde mangal amanın temiz havası cabasıptesi kadar küsüm bu bana söylenir mi
Niye bende yerde oturmayı severim ayaklarım dinlenir yok Canım eşim yok şehirdışında yarın eniştemde evde başka planları vardır ben dükkanda olurum eski cezven varsa kahvede götür bir dene ben bayılırım boşver üzülme ben artık geriye bakmıyorum bakmak istemiyorum işte bende yarın akşam balık alabilirsem fırında balık yapıcam Norveç somonu ithal soğuk Deniz balığı omegası çok yüksek sende tüketiyorsan eger yerli alma çünkü yerliler yem ile yetişiyor ki hiçbir faydası yokAyy evet aynen oyle yerde oturmayiz piknikte kahve kulturude yok bizde ama gerisi harfiyen doğru
Üzüldüm simdi ya bugunki halimi dusununce anlıyorum seni kiyamam yarin ablanla yegeninle bi kacamak yapip gidemez misin?
Hadi beni kandırdın anlıyorum seni inan çok iyi anlıyorum buna benzer bir olay benimde kayınvalide ile yaşandı boşver git seni sevdiği için gelmiş anlatmış değişiklik olur gir eğlenmene bak Canım
iyice ağlama duvarı oldum ben de bu araAllahtan isimide yaptim konusurken bir oda halısı dibi bucagi komple bitti yoksa vaktim boşa gececek
Etrafimda dertli insan cok naparsin benim hiccc derdim yok çünkü
canım izledim ve moralim bozuldu birazEvet kızlar buldum bu video izleyin lütfen
Niye bende yerde oturmayı severim ayaklarım dinlenir yok Canım eşim yok şehirdışında yarın eniştemde evde başka planları vardır ben dükkanda olurum eski cezven varsa kahvede götür bir dene ben bayılırım boşver üzülme ben artık geriye bakmıyorum bakmak istemiyorum işte bende yarın akşam balık alabilirsem fırında balık yapıcam Norveç somonu ithal soğuk Deniz balığı omegası çok yüksek sende tüketiyorsan eger yerli alma çünkü yerliler yem ile yetişiyor ki hiçbir faydası yok
İnan çok iyi anlıyorum canım o yüzden ben kendi ailemle bile aynı apartmanı bırak sokakta bile yaşamam annemle aramda 20 dk yol var ikinci evimi çok daha uzak alıcam boşver sende fazla ilgili olmazsın canım şimdi onlar eminim kıskandı bizim gelin diyorlardır aman boşver anın tadını çıkarYarim saat dil döktü gercekten yanlis anlasilma olmuş beni anlaman guzel uzaktan bakan seninle gitmek zorunda mi der ama ayni apartmanda durumlar farklı oluyor
Ben baktım bimde vardı Norveç menşei fırında yapsaydın ya bizim buraya balık pazarına taze geliyor şansıma zaten tanıyorlar beniMarketlerin dondurucularinda oluyor somon bakayim norvec mensei varsa alayim canim uskumrusu çok güzel ama cok koku birakiyor evdetavadan bile çıkmıyor kokusu
Geç kalmadın Can'ım ablamı bile söyledim geç kalmadın diye bakalım fırsatı olursa oda yapacakiyice ağlama duvarı oldum ben de bu araaynen bizim derdimiz zaten yetiyor
canım izledim ve moralim bozuldu birazbundan sonra toparlayabilir miyim peki sence
Ben baktım bimde vardı Norveç menşei fırında yapsaydın ya bizim buraya balık pazarına taze geliyor şansıma zaten tanıyorlar beniüstüne basa basa soruyorum ya önümüzdeki ay sardalya mevsimi onda ki vitamin hiçbirşeyde yok oda fırında güzel oluyor tekir balığı bunlar çok faydalı balıklar tavsiye ederim
ahahahAy sorma fenalık geçirdi annesi zor ikna etti kartımı geçirdim senin paranı kullanmadım diye kız bir cimri bir cimri benimle bizimle alakası yok kız fena dedim daha tatlı yiyecektim dedim sizin parayla dedim gözleri doldu bir gün dedi tamam ısmarlayacağım biliyor ya benim hamburger yemediğimi hamburger olursa öyle ısmarlarım yoksa hayat ısmarlamam dedi
tamam canım anladım,aslında veganlıkta da serbest ama ekmek olmayınca senin kadar yiyemiyorum.ekmeksiz ekmeksiz nasıl yiyorsun canım? zeytin çok faydalı zatenBebeğim Karatay'da zeytin ve yağ serbest doğal yağlar tatlım 15-20 yiyorum benim için margarin ayçiçek yağı ve kanola yağı zararlı birde hazır tereyağı ,evime köyden tereyağı soğuk sıkım zeytinyağı kuyruk yağı iç yağı tüketiyorum ben Canım sadece un ve şeker hayatımda yok
piknik mi:))Ben ugrayamadim yine gorumcem geldi cay falan derken bu saat oldu esim geldi simdide yine soylenir cok yazarsam
Yarinda piknik var kızlar girmeye çalışırim ama giremezsem haberiniz olsun
miyav aynı şehirde olsaydık belki giderdikDeme piknik miama neden ben değil ben gidemiyorum ya haftaya ablamlarda gidiyormuş ben çok severim yeşillik doğa küstüm sana işte
Afiyet olsun canım zero içiyor musın dahaSabah
Iki haslanmis yumurta
Peynir zeytin pastirma fume cay
Oglen
Bir kase yogurt
Aksam
Tavuklu koskocamaaan salata yesilikli
Yogurtlu firinda sebze
Yulafciklar
Zero yarisini ictim kutunun
2lt su
Kısır mıpiknik mi:))
ay çok severim ben oldu bayağı gitmeyeli.ne yiyeceksin orada,benim de derdim hep boğaz
kısır de de miyav çatlasın
Aynen canım ya sorma bu sene çok istedim olmadı belki seneye nasip kısmetmiyav aynı şehirde olsaydık belki giderdikbenim de canım piknik çekti
avokado ben de aldım canım,salatalarıma koyuyorum.sen nasıl tüketiyorsun? bu arada bugünkü yemeğime kaya tuzu kattım evde varmış ama markasını bilmiyorum.şimdilik bunu kullanayım sonra iyi bir marka almaya çalışacağımSağol Canım aslında şu Zaman'da yasak köy yumurtam kalmadı yumurta yerine 1 tane yerli muz Hakkı'mız var ablam köy yumurtası almış Sağolsun 6 tane verdi bugünde Hindistan cevizi ve avakodomu aldım eşim şehir dışında 5.30 kalkıp haşlayabilirsem yumurtayı haşlayıp iş yerine götürmek istiyorum çünkü yarın pazar ögle yemeğinde pide vardır eminim tok tutuyor yumurta bugün tavuk vardı yemedim sadece kuruyemiş yedim
piknik mi:))
ay çok severim ben oldu bayağı gitmeyeli.ne yiyeceksin orada,benim de derdim hep boğaz
kısır de de miyav çatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?