közde biber,patlıcan,domates en sevdiğim en@puantiyeli_kelebek kesin kahvaltıyı orada yaparsınız yere bir kilim oh odun Ateş'inde çay fokur fokur birde Türk kahvesi akşamda közde biber patlıcan közlemesi birde mangal amanın temiz havası cabasıptesi kadar küsüm bu bana söylenir mi
Afiyet olsun canım ben normalde balık yemezdim kaç yıl yemedim neden yemediğimi sonra çözdümKapakli izgara tavada yapiyorum ama illaki kokusu çıkıyor.. alirim canim bu kadar faydasi varsa azicik kokusunuda cekecegiz artık :)) sagol tavsiyen icin balım
Birde soğan bayılırımközde biber,patlıcan,domates en sevdiğim ençok canımız çekti @puantiyeli_kelebek bizim yerimize de tadını çıkart
Gördün müEt namina Allah ne verdiyse valla yarin saf gunum ama sirf kozlenmis sebze salatası için yarinda sp gunu yapabilirim olmadi iki gunde saf yaparım napim:)
Kısır yok Olmayacak olamaz
Canım zeytinimi normalde kendim kuruyorum şuan tükendi Marmara birlik zeytin alıyorum zaten 1 ay sonra kurucam Allah nasip ederse burada pazarlarda ham zeytin satılır kendin kurarsın
eminsin değil miGeç kalmadın Can'ım ablamı bile söyledim geç kalmadın diye bakalım fırsatı olursa oda yapacak
Yiyorum ben ekmeği zeytin ve cevizle bıraktım biliyor musun her ekmek Can'ım çektiğinde attım ağzıma zeytin yada ceviz ,fındık ekmeği unuttum gittitamam canım anladım,aslında veganlıkta da serbest ama ekmek olmayınca senin kadar yiyemiyorum.ekmeksiz ekmeksiz nasıl yiyorsun canım? zeytin çok faydalı zaten
Eminim ptesi bana proramın olursa resmini ar olur mu haber bekleyeceğim sendeneminsin değil mişimdi başlasam ve bundan sonra hep ağırlık çalışsam toparlar mıyım miyav?
közlenmiş sebze salatası kaçmaz benceEt namina Allah ne verdiyse valla yarin saf gunum ama sirf kozlenmis sebze salatası için yarinda sp gunu yapabilirim olmadi iki gunde saf yaparım napim:)
Kısır yok Olmayacak olamaz
Ben ham alıyorum birkaç gün dışarda bekletiyor yumuşayıp siyaha yakın renk olunca yarısını kesiyorum çekirdeğini atmıyorum çekirdekli kısmı saklama kabına koyuyor saklıyorum 2 çeşit tüketiyorum birincisi bir gece öncesinden cevizi suda bekletiyor sabah aç karnına suyunu içip cevizleri ezip avakodoya koyuyorum zeytinyağı limonlu tuzlayıp tüketiyorum 2.si domatesin kabuğunu soyuyorum avakodo ile ezip karıştırıyorum zeytinyağı ve sumak döküyorum baharat tüketiyorum sana Kaya tuzunun markasını Atıcamavokado ben de aldım canım,salatalarıma koyuyorum.sen nasıl tüketiyorsun? bu arada bugünkü yemeğime kaya tuzu kattım evde varmış ama markasını bilmiyorum.şimdilik bunu kullanayım sonra iyi bir marka almaya çalışacağım
aa evet onu nasıl unuttum,hakikaten ben köz salatalarıma neden közlenmiş soğan katmıyorum
Aynen canım en kısa zamanda sende ailenle gitmen dileğiyleközlenmiş sebze salatası kaçmaz benceben de bugün yedim ama mangal değil tabii,öyle fırına attım sadece mangalın tadı başka tabii
evet aldım
senin de hazır aldığın tek bir gıda yok canım yaCanım zeytinimi normalde kendim kuruyorum şuan tükendi Marmara birlik zeytin alıyorum zaten 1 ay sonra kurucam Allah nasip ederse burada pazarlarda ham zeytin satılır kendin kurarsın
Soğan ayrıca yağ yakımını hızlandırır ben sarımsakta közlerim aklında olsun doğal antipiyotik birde sarımsağı yerli sarımsak Pazar'dan al olur mu marketteki ithal sarımsak Çinliler yapay yetiştiriyoraa evet onu nasıl unuttum,hakikaten ben köz salatalarıma neden közlenmiş soğan katmıyorumiyi oldu miyav söylediğin bundan sonra onu da koyarım
Bende İstanbul'da olsam inan senin gibi olurum Ege'de olmanın avantajı Can'ım umarım ilerleyen Zaman'larda Ege'de yasarsınsenin de hazır aldığın tek bir gıda yok canım yavalla helal olsun ben ham zeytini nereden bulacaksam istanbul'da
ay onlar hiç yerini tutmaz bence ekmeğin,ama bu iş kafada bitiyor canım tebrik ediyorum seniYiyorum ben ekmeği zeytin ve cevizle bıraktım biliyor musun her ekmek Can'ım çektiğinde attım ağzıma zeytin yada ceviz ,fındık ekmeği unuttum gitti
İyi oldu ohh sefam olsunevet aldım
ilk işim sana atmak zaten,inşallah güzel bir program çıkartırlar.kardiyoyu az tutacağım sadece ısınmak için yapacağım o kadarEminim ptesi bana proramın olursa resmini ar olur mu haber bekleyeceğim senden
Bende öyle gerçekten daha önce hiç yemek yemişim Balığın Eti'n lezzetini hiç almamışım diyorum inan bana iyiki bıraktımay onlar hiç yerini tutmaz bence ekmeğin,ama bu iş kafada bitiyor canım tebrik ediyorum seniekmeği ben de bıraktım ama canım istiyor tabii iradem sayesinde duruyorum yoksa unutmadım asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?