Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

tamam canım,ben de 1 avokadoyu birden yiyemiyorum ama kesince kararıyor.senin gibi çekirdeği ile tutsam kavanoza koysam ben de olur o zaman değil mi

ilk işim sana atmak zaten,inşallah güzel bir program çıkartırlar.kardiyoyu az tutacağım sadece ısınmak için yapacağım o kadar
İşte bu kadar sakın hocaya anlatma çok mu biliyorsun sen derler seninle ilgilenmezler Can'ım ama Kardio yapmadan asla ağırlık yapma sakatlanırsın Allah korusun

sarımsağı pazardan alacağım tamam ama ya pazardaki de ithalse? nasıl anlayacağım?
bir de sarımsak hiç közlemedim soyup direk atayım ben de bir

tamam canım,ben de 1 avokadoyu birden yiyemiyorum ama kesince kararıyor.senin gibi çekirdeği ile tutsam kavanoza koysam ben de olur o zaman değil mi
Aynen öyle kullanacağın kısmın kabuğunu soy diğerinde çekirdek ve kabuk kalsın Can'ım ben ikiye bölüyorum çekirdek bir tarafda diğerinin kabuğunu soyuyorum ve tüketiyorum aman çöpe atma çok pahalı bir gıda gerçekten faydalı ama pahalı malesef ithal ürün

İşte bu kadar sakın hocaya anlatma çok mu biliyorsun sen derler seninle ilgilenmezler Can'ım ama Kardio yapmadan asla ağırlık yapma sakatlanırsın Allah korusun
tamam canım,umarım öyle demezler ya
bir de vegan olduğuma karışırlar gibi geliyor ya hayırlısı artık

tamam canım yarın ben de böyle yapacağım kaç gün dayanır peki diğer yarım?

sarımsağı pazardan alacağım tamam ama ya pazardaki de ithalse? nasıl anlayacağım?
bir de sarımsak hiç közlemedim soyup direk atayım ben de bir
Hayatım böyle Demet halinde ise ithal değildir kabuğu da biraz kahverengi kirlidir ithalin dişleri iri iri ve file içinde olur üzerinde yazar ithal diye bim marketi yakınsa orada ithal satılır yarın bir bak olur mu

Hayatım böyle Demet halinde ise ithal değildir kabuğu da biraz kahverengi kirlidir ithalin dişleri iri iri ve file içinde olur üzerinde yazar ithal diye bim marketi yakınsa orada ithal satılır yarın bir bak olur mu
hıııı anladım canııım,ay biz bir ara hep ithal alıyordukk
çünkü o ithaller daha büyük ve iri oluyor. bir de çok rahat soyuluyor diye off of iyi ki dedin

hıııı anladım canııım,ay biz bir ara hep ithal alıyordukk
çünkü o ithaller daha büyük ve iri oluyor. bir de çok rahat soyuluyor diye off of iyi ki dedin
İşte insanlar bınu bilmiyor ama sen özellikle bim ve A101 git bak bir ithal yazar file içinde bembeyaz olur içinden çürük bile çıkmaz aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…