tamam canım,ben de 1 avokadoyu birden yiyemiyorum ama kesince kararıyor.senin gibi çekirdeği ile tutsam kavanoza koysam ben de olur o zaman değil miBen ham alıyorum birkaç gün dışarda bekletiyor yumuşayıp siyaha yakın renk olunca yarısını kesiyorum çekirdeğini atmıyorum çekirdekli kısmı saklama kabına koyuyor saklıyorum 2 çeşit tüketiyorum birincisi bir gece öncesinden cevizi suda bekletiyor sabah aç karnına suyunu içip cevizleri ezip avakodoya koyuyorum zeytinyağı limonlu tuzlayıp tüketiyorum 2.si domatesin kabuğunu soyuyorum avakodo ile ezip karıştırıyorum zeytinyağı ve sumak döküyorum baharat tüketiyorum sana Kaya tuzunun markasını Atıcam
İşte bu kadar sakın hocaya anlatma çok mu biliyorsun sen derler seninle ilgilenmezler Can'ım ama Kardio yapmadan asla ağırlık yapma sakatlanırsın Allah korusunilk işim sana atmak zaten,inşallah güzel bir program çıkartırlar.kardiyoyu az tutacağım sadece ısınmak için yapacağım o kadar
sarımsağı pazardan alacağım tamam ama ya pazardaki de ithalse?Soğan ayrıca yağ yakımını hızlandırır ben sarımsakta közlerim aklında olsun doğal antipiyotik birde sarımsağı yerli sarımsak Pazar'dan al olur mu marketteki ithal sarımsak Çinliler yapay yetiştiriyor
Aynen öyle kullanacağın kısmın kabuğunu soy diğerinde çekirdek ve kabuk kalsın Can'ım ben ikiye bölüyorum çekirdek bir tarafda diğerinin kabuğunu soyuyorum ve tüketiyorum aman çöpe atma çok pahalı bir gıda gerçekten faydalı ama pahalı malesef ithal ürüntamam canım,ben de 1 avokadoyu birden yiyemiyorum ama kesince kararıyor.senin gibi çekirdeği ile tutsam kavanoza koysam ben de olur o zaman değil mi
tamam canım,umarım öyle demezler yaİşte bu kadar sakın hocaya anlatma çok mu biliyorsun sen derler seninle ilgilenmezler Can'ım ama Kardio yapmadan asla ağırlık yapma sakatlanırsın Allah korusun
Yoo belki ozamanlardan beri ilkkez cnm cekti dgerleri olmadigi icin aldm oyle yarisini ictm tatmin oldm.Afiyet olsun canım zero içiyor musın daha
tamam canım yarın ben de böyle yapacağımAynen öyle kullanacağın kısmın kabuğunu soy diğerinde çekirdek ve kabuk kalsın Can'ım ben ikiye bölüyorum çekirdek bir tarafda diğerinin kabuğunu soyuyorum ve tüketiyorum aman çöpe atma çok pahalı bir gıda gerçekten faydalı ama pahalı malesef ithal ürün
Hayatım böyle Demet halinde ise ithal değildir kabuğu da biraz kahverengi kirlidir ithalin dişleri iri iri ve file içinde olur üzerinde yazar ithal diye bim marketi yakınsa orada ithal satılır yarın bir bak olur musarımsağı pazardan alacağım tamam ama ya pazardaki de ithalse?nasıl anlayacağım?
bir de sarımsak hiç közlemedim soyup direk atayım ben de bir
1-2 gün Canımtamam canım yarın ben de böyle yapacağımkaç gün dayanır peki diğer yarım?
çok iyi yaptın canım benim daha 2-2.5 ay oldu inşallah benim damak tadım da alışacakBende öyle gerçekten daha önce hiç yemek yemişim Balığın Eti'n lezzetini hiç almamışım diyorum inan bana iyiki bıraktım
Kendin Hakkı'nda birşey anlatma olur mu insanlar zaten çok bilmişlertamam canım,umarım öyle demezler ya
bir de vegan olduğuma karışırlar gibi geliyor ya hayırlısı artık
Alışırsın Canım merak etmeçok iyi yaptın canım benim daha 2-2.5 ay oldu inşallah benim damak tadım da alışacak
hıııı anladım canııım,ay biz bir ara hep ithal alıyordukkHayatım böyle Demet halinde ise ithal değildir kabuğu da biraz kahverengi kirlidir ithalin dişleri iri iri ve file içinde olur üzerinde yazar ithal diye bim marketi yakınsa orada ithal satılır yarın bir bak olur mu
biliyorumKendin Hakkı'nda birşey anlatma olur mu insanlar zaten çok bilmişler
İşte insanlar bınu bilmiyor ama sen özellikle bim ve A101 git bak bir ithal yazar file içinde bembeyaz olur içinden çürük bile çıkmaz aklında olsunhıııı anladım canııım,ay biz bir ara hep ithal alıyordukk
çünkü o ithaller daha büyük ve iri oluyor. bir de çok rahat soyuluyor diyeoff of iyi ki dedin
tamam canım iyi uykular,sıhhatler olsun şimdidenfitblack canım ben kaçtım duşa oradan yatağa malum eşim şehir dışında sabah erkenden uyanıp dükkanda olmam lazım
tamam canım bir daha asla almamİşte insanlar bınu bilmiyor ama sen özellikle bim ve A101 git bak bir ithal yazar file içinde bembeyaz olur içinden çürük bile çıkmaz aklında olsun
Neden bak diyorum biliyor musun gözünle görmen için birde taş devri diyeti kitabını mutlaka okumanı şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka okutamam canım bir daha asla almam
İyi yapmışsın canım afiyet olsunYoo belki ozamanlardan beri ilkkez cnm cekti dgerleri olmadigi icin aldm oyle yarisini ictm tatmin oldm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?