paleo diyeti galiba değil mi canım bu? tamamdır bakacağım muhakkakNeden bak diyorum biliyor musun gözünle görmen için birde taş devri diyeti kitabını mutlaka okumanı şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka oku
Paleo diyeti mi bilmiyorum ama bu yediğimiz içtiğimiz gıdaları anlatıyor bir oku ben okudum hazır yoğurdu bile bıraktım zaten Karatayın temeli bu kitapdan bende var istersen kargo ile yollarım sana gerçekten acayip bir kitap yazarı Prof zaten rahmetli oldupaleo diyeti galiba değil mi canım bu? tamamdır bakacağım muhakkak
çok sağ ol canım düşünmen yeter,ben de beslenme ile ilgili kitaplara çok meraklıyım alacağım mutlaka sen hiç zahmet etmePaleo diyeti mi bilmiyorum ama bu yediğimiz içtiğimiz gıdaları anlatıyor bir oku ben okudum hazır yoğurdu bile bıraktım zaten Karatayın temeli bu kitapdan bende var istersen kargo ile yollarım sana gerçekten acayip bir kitap yazarı Prof zaten rahmetli oldu
tamam canım zaten oradaki diyet kelimesi de diyet değil aslında beslenme anlamında kullanılıyor. vegan diyeti gibi aslında ama bir süreliğine değil,beslenme biçimifitblack şimdi baktım evet paleo diyeti diye geciyor yanlız kitap diyet kitabı değil yediğimiz içtiğimiz gıdaları anlatıyor ki ben çoğu şeyi bu kitapdan ögrendim bilgine
Şuan Metin özatanın kitaplarını sipariş vericem tahıl beyin bitirdim şükürzaten ben de biraz öyle besleniyorum canım paketli her şeyi bıraktımMiyav_su ama başka şeyler de vardır okumak lazım
Farkettim
bu kadar bilgiyi okuyarak öğreniyorsun tabii harikasın senŞuan Metin özatanın kitaplarını sipariş vericem tahıl beyin bitirdim şükür
Anladım Can'ım ben genelde dalında uzman olan doktorların kitaplarını okuyorumbu kadar bilgiyi okuyarak öğreniyorsun tabii harikasın sen
ben sadece murat kınıkoğlu'nun vegan beslenme kitabını bitirdim şu an
türkiye'de vegan doktorların sayısı az olduğu içinAnladım Can'ım ben genelde dalında uzman olan doktorların kitaplarını okuyorum
Ay canım düğün bugun vardi bugun ordanciktik kaynanama geçtik yoruldum biber dolması ve bir kaç çatal düğün pastası dışında bişey yemedim:)))@Vilma 37 ,KUMKUM06 ,@ParteMoralll ve @SucceSSstorY kızlar nerdesiniz birde @goksu3512 göremiyorum kaçamak yapmayın lütfen
Başlayalım guzellikler :)
Merak ettim şimdi Tulumu :))Mavi renkli olanıda aldım Canım neon renkli geceleri onunla koşu yolunda giyebileceğim ve evde sadece
Geçmiş olsun bebeğim bende de nur topu gibi iki adet var zor oluyor bilirim ; (canım kanal tedavisi oldum da
resmen yaralı ceylan gibiyim sürekli bir yerlerimde ağrı var zaten
kuzu bu normal Norveç somonu diye satılan olmuyor mu şimdi dilim dilim satın alıyoruz ya markettenMarketlerin dondurucularinda oluyor somon bakayim norvec mensei varsa alayim canim uskumrusu çok güzel ama cok koku birakiyor evdetavadan bile çıkmıyor kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?