1 ay sonra hedef kiloma ulaşırim gibi canım ondan sonrası koruma dönemi kaçamak lar daha sık olabilir belki haftada 1tamam canım kaçamak yok1 ay sonra ufak da olsa ödüllendir kendini
Tamam canım sen daha eskisin biliyorsun @@puantiyeli_kelebek i@puantiyeli_kelebek asla ve asla kaçamak yapmaz Canım ben vefitblack yaparızda o asla ve asla yapmaz merak etme
Canim ben toplamda 1 kilo vercem ya Leslie de yapıyorum ben sarkar miyimMaşallah nazar değmesin CanımDediğin gibi zayıflarsın orada problem yok önemli olan sarkma olmadan sıkılaşıp zayıflamak bende çok şükür yok -23 kg verdim ve daha da vermek istiyorum sarkmadan
Afiyet olsun canım....Menum
Sabah
2 yumurtan omlet salatalik
Öğle
Firinda köfte
İkindi
Cay ve yulaftan poğaça
Aksam
Tavuk salata
Arada kahve ve yesil cay icerim
Su 2.5 lt
Spor butun gun ev temizliği yarin yapmam lazim kesinlikle
afiyet olsun ama p tesi kesin başla spora çok ara verdinKimsecikler yok neyse ben menümü yazıyorum kahvaltıda 1 muz,peynir,biber,1 çay bardağı kuruyemiş,zeytin ,semizotu şekersiz çay akşamda 2 tane fındık lahmacun ,1 tane içli köfte yanında yeşillik ve su içtim spor yok inşallah ptesi
-bugünkü menüm-
10.00: 1 dikenli incir,1 nektarin
12.15: 3 kepçe bamya yemeği,8 yemek kaşığı köz salatası,söğüş,1 maden suyu
18.00: 2 tabak(15 yemek kaşığı) istiridye mantarlı mercimek yemeği
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: şu an belli değil,yapabilirsem yazarım
Iyi gezmeler tatlım pikniğin tadını çıkarBen ugrayamadim yine gorumcem geldi cay falan derken bu saat oldu esim geldi simdide yine soylenir cok yazarsam
Yarinda piknik var kızlar girmeye çalışırim ama giremezsem haberiniz olsun
Canım dükkanı geç mi kapatiyosunuz esinle sende akşam 7 8 gibi güzel bir yerde bi kaçamak yapabilirsiniz. ..Deme piknik miama neden ben değil ben gidemiyorum ya haftaya ablamlarda gidiyormuş ben çok severim yeşillik doğa küstüm sana işte
Benim kümesim ve taviklarim varSağol Canım aslında şu Zaman'da yasak köy yumurtam kalmadı yumurta yerine 1 tane yerli muz Hakkı'mız var ablam köy yumurtası almış Sağolsun 6 tane verdi bugünde Hindistan cevizi ve avakodomu aldım eşim şehir dışında 5.30 kalkıp haşlayabilirsem yumurtayı haşlayıp iş yerine götürmek istiyorum çünkü yarın pazar ögle yemeğinde pide vardır eminim tok tutuyor yumurta bugün tavuk vardı yemedim sadece kuruyemiş yedim
Afiyet olsun canım zero dışında menün güzel.....Sabah
Iki haslanmis yumurta
Peynir zeytin pastirma fume cay
Oglen
Bir kase yogurt
Aksam
Tavuklu koskocamaaan salata yesilikli
Yogurtlu firinda sebze
Yulafciklar
Zero yarisini ictim kutunun
2lt su
Bende fırında sebzeli tüketirim kızartmayi hiç sevmemAfiyet olsun canım ben normalde balık yemezdim kaç yıl yemedim neden yemediğimi sonra çözdümannem unlayıp hep kızartmıştı ben tiksinirdim evlendim ve Karataya başlayınca balık manyaklığı. Başladı bende kedi gibi balık balık demeye başladım
Canim soymadan kabuguyla közle yoksa yanar mangala da bütün baş olarak koysarımsağı pazardan alacağım tamam ama ya pazardaki de ithalse?nasıl anlayacağım?
bir de sarımsak hiç közlemedim soyup direk atayım ben de bir
Iyi geceler fit hatun adayları. ...İyi geceler kızlar
Geceyi ben kapatayim o halde iyi geceler Türkiye her Nerede yaşıyor ve yasatiliyorsak
Maşallah sana yine tatlıları götürmüşsünMenüm
Sabah 1 muz 1 yumurta 5 ceviz 3 zeytin salatalik şekersiz çay
Öğle 6 7 yk makarna 1 bardak ayran salata
Aksam 2 patlıcan 2 biber közlemesi 1 dilim peynir yarım dilim ekmek 3 zeytin şekersiz çay domates salatalık
Ara 2 tk dondurma
45 dk Leslie 20 mekik 20 ser de yan bacak
Belli oluyor organik beslendiğin ah ah keşke bizde senin kadar şanslı olsak canım ben dükkanı kapatmadan zaten spora gidiyorum eşim kapatıyor oradan otelde bizim yerimiz var mecbur Oray'a geçiyor anlıyacağın çok zor piknik işiIyi gezmeler tatlım pikniğin tadını çıkar
Canım dükkanı geç mi kapatiyosunuz esinle sende akşam 7 8 gibi güzel bir yerde bi kaçamak yapabilirsiniz. ..
Benim kümesim ve taviklarim varen dogalindan. sütümu komsumdan alıyorum en organik tereyağı mi ve peynirleri mi de annem yapıyo Ohhh missss
Afiyet olsun canım zero dışında menün güzel.....
Bende fırında sebzeli tüketirim kızartmayi hiç sevmem
Canim soymadan kabuguyla közle yoksa yanar mangala da bütün baş olarak koy
Iyi geceler fit hatun adayları. ...
geceyi hep ben kapatıyorum sanki
Afiyet olsun canım ama menün olmamışAy canım düğün bugun vardi bugun ordanciktik kaynanama geçtik yoruldum biber dolması ve bir kaç çatal düğün pastası dışında bişey yemedim:)))
Evet o canım ithal olmasına dikkat et ve sor etiket de belirtmek zorundalar zatenkuzu bu normal Norveç somonu diye satılan olmuyor mu şimdi dilim dilim satın alıyoruz ya marketten
közde biber,patlıcan,domates en sevdiğim ençok canımız çekti @puantiyeli_kelebek bizim yerimize de tadını çıkart
Afiyet olsun canım ben normalde balık yemezdim kaç yıl yemedim neden yemediğimi sonra çözdümannem unlayıp hep kızartmıştı ben tiksinirdim evlendim ve Karataya başlayınca balık manyaklığı. Başladı bende kedi gibi balık balık demeye başladım
Birde soğan bayılırımafiyet olsun Canım @puantiyeli_kelebek
Biz sogan sarimsakta kozler koyarız guzel olur bitanem sagolasin
Afiyet olsun canim olsun hic yoktan iyidirközlenmiş sebze salatası kaçmaz benceben de bugün yedim ama mangal değil tabii,öyle fırına attım sadece mangalın tadı başka tabii
aa evet onu nasıl unuttum,hakikaten ben köz salatalarıma neden közlenmiş soğan katmıyorumiyi oldu miyav söylediğin bundan sonra onu da koyarım
Yakışıyor canim dene
Günaydın kızlar hortladım kaldım gece gece
Bende rüyamda tatlı yiyordum birden midem bulandı uyandım saat 4 den bu yana ayaktayım kızlar
Niye uyumadın canım ben uyudum uyandım şuan sersem gibiyim sormaBen hic uyumadim bu gece
Allah hayretsin kuzum
Demek ki içine doğmuş canım rabbim kurtarmış onu çok cekmiş zavallı huzur içinde yatsın başınız Sağolsun Canım duş al yatGun dogmadan neler dogar dedikleri doğruymus kızlar sozde piknige gidecektik sabah ama gece haber geldi esimin halasi ölmüş kadin 6 senedir felcli çekiyordu Allah rahmet eylesin
Kayinpederim gorumcem gidecekler diye onlarin hazırlığına yardim ettik yolcu edip yeni evime geldim ama simdide uykum yok nasil uyuyacagim bilmiyorum
harikasın canımfitblack kitap listem
kaç çatalAy canım düğün bugun vardi bugun ordanciktik kaynanama geçtik yoruldum biber dolması ve bir kaç çatal düğün pastası dışında bişey yemedim:)))
bende de iki olduGeçmiş olsun bebeğim bende de nur topu gibi iki adet var zor oluyor bilirim ; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?