Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

tamam canım kaçamak yok 1 ay sonra ufak da olsa ödüllendir kendini
1 ay sonra hedef kiloma ulaşırim gibi canım ondan sonrası koruma dönemi kaçamak lar daha sık olabilir belki haftada 1
@puantiyeli_kelebek asla ve asla kaçamak yapmaz Canım ben ve fitblack yaparızda o asla ve asla yapmaz merak etme
Tamam canım sen daha eskisin biliyorsun @@puantiyeli_kelebek i
Maşallah nazar değmesin Canım Dediğin gibi zayıflarsın orada problem yok önemli olan sarkma olmadan sıkılaşıp zayıflamak bende çok şükür yok -23 kg verdim ve daha da vermek istiyorum sarkmadan
Canim ben toplamda 1 kilo vercem ya Leslie de yapıyorum ben sarkar miyim
Menum

Sabah
2 yumurtan omlet salatalik

Öğle
Firinda köfte

İkindi
Cay ve yulaftan poğaça

Aksam
Tavuk salata

Arada kahve ve yesil cay icerim
Su 2.5 lt
Spor butun gun ev temizliği yarin yapmam lazim kesinlikle
Afiyet olsun canım....
afiyet olsun ama p tesi kesin başla spora çok ara verdin

Ben ugrayamadim yine gorumcem geldi cay falan derken bu saat oldu esim geldi simdide yine soylenir cok yazarsam
Yarinda piknik var kızlar girmeye çalışırim ama giremezsem haberiniz olsun
Iyi gezmeler tatlım pikniğin tadını çıkar
Deme piknik mi ama neden ben değil ben gidemiyorum ya haftaya ablamlarda gidiyormuş ben çok severim yeşillik doğa küstüm sana işte
Canım dükkanı geç mi kapatiyosunuz esinle sende akşam 7 8 gibi güzel bir yerde bi kaçamak yapabilirsiniz. ..
Benim kümesim ve taviklarim var en dogalindan. sütümu komsumdan alıyorum en organik tereyağı mi ve peynirleri mi de annem yapıyo Ohhh missss
Sabah
Iki haslanmis yumurta
Peynir zeytin pastirma fume cay
Oglen
Bir kase yogurt
Aksam
Tavuklu koskocamaaan salata yesilikli
Yogurtlu firinda sebze
Yulafciklar
Zero yarisini ictim kutunun
2lt su
Afiyet olsun canım zero dışında menün güzel.....
Bende fırında sebzeli tüketirim kızartmayi hiç sevmem
sarımsağı pazardan alacağım tamam ama ya pazardaki de ithalse? nasıl anlayacağım?
bir de sarımsak hiç közlemedim soyup direk atayım ben de bir
Canim soymadan kabuguyla közle yoksa yanar mangala da bütün baş olarak koy
İyi geceler kızlar
Iyi geceler fit hatun adayları. ...
geceyi hep ben kapatıyorum sanki
Geceyi ben kapatayim o halde iyi geceler Türkiye her Nerede yaşıyor ve yasatiliyorsak

Menüm
Sabah 1 muz 1 yumurta 5 ceviz 3 zeytin salatalik şekersiz çay
Öğle 6 7 yk makarna 1 bardak ayran salata
Aksam 2 patlıcan 2 biber közlemesi 1 dilim peynir yarım dilim ekmek 3 zeytin şekersiz çay domates salatalık
Ara 2 tk dondurma
45 dk Leslie 20 mekik 20 ser de yan bacak

Maşallah sana yine tatlıları götürmüşsün

Belli oluyor organik beslendiğin ah ah keşke bizde senin kadar şanslı olsak canım ben dükkanı kapatmadan zaten spora gidiyorum eşim kapatıyor oradan otelde bizim yerimiz var mecbur Oray'a geçiyor anlıyacağın çok zor piknik işi

közde biber,patlıcan,domates en sevdiğim en çok canımız çekti @puantiyeli_kelebek bizim yerimize de tadını çıkart

Olur kuzum tesekkur ederim en kisa zamanda sizede nasip olur insallah sevdiklerinizle birlikte gidersiniz

Ben kizartilincada severdim simdide seviyorum balik kilo kilo yesem bikmam ben:)

Gun dogmadan neler dogar dedikleri doğruymus kızlar sozde piknige gidecektik sabah ama gece haber geldi esimin halasi ölmüş kadin 6 senedir felcli çekiyordu Allah rahmet eylesin
Kayinpederim gorumcem gidecekler diye onlarin hazırlığına yardim ettik yolcu edip yeni evime geldim ama simdide uykum yok nasil uyuyacagim bilmiyorum

Demek ki içine doğmuş canım rabbim kurtarmış onu çok cekmiş zavallı huzur içinde yatsın başınız Sağolsun Canım duş al yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…