Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ay canım 1 ay sonra hedef kilona ulaşacak mısın senn
amaan ye kız o zaman sen arada bir şey olmaz
bizim en az 6 ayımız olduğu için @puantiyeli_kelebek ve Miyav_su ile öyle görüyorum herkesi
yine de sağlıklı beslen

tamam canım doğru,yanar soymadan soğan gibi közleyeyim bu hafta denerim bakalım nasıl olacak

çok güzel canım menün afiyet olsun

canım başın sağ olsun,çok yorulmuşsundur umarım şimdi uyuyorsundur,uyuyabilmişsindir

Kızlar bugünki menümü yazayım fena oldum sormayın buradaki Azeri elemanın babası Vefat etmiş o yüzden Ahıskalı Türk çalışanlarda börek ve helva yapmışlar zoraki yedim börek 2 minik dilim helva dondurma kaşığı ile 4 kaşık akşama belki salata yerim bilmiyorum midem alt üst oldu kızlar bulanıyor ya

Demek ki içine doğmuş canım rabbim kurtarmış onu çok cekmiş zavallı huzur içinde yatsın başınız Sağolsun Canım duş al yat

Telefonun şarjı bitince gidip yattim hemende uyumuşum canim. Cok cekti gerçekten oglu karısını aldattı evlenmek istedi diye o hale geldi kadincagiz o gün bugündür yataga bagimliydi Rabbim mekanini cennet etsin..

Yanlız benim rüyam gerçek oldu malesef

Kız yidin miiiiiii

İşte rabbim herkese hayırlı evlat versin canım malesef yedim Can'ım akşama sadece salata eve gidince temizlik yaparım salı gününe arkadaşlar gelicek ya

canım dediğim gibi salata ye yoksa bağırsakların mahvolur.tamam kalorili yemişsin ama az yemişsin o yüzden salata mutlaka ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…