ay canım 1 ay sonra hedef kilona ulaşacak mısın senn1 ay sonra hedef kiloma ulaşırim gibi canım ondan sonrası koruma dönemi kaçamak lar daha sık olabilir belki haftada 1
Tamam canım sen daha eskisin biliyorsun @@puantiyeli_kelebek i
Canim ben toplamda 1 kilo vercem ya Leslie de yapıyorum ben sarkar miyim
Afiyet olsun canım....
afiyet olsun ama p tesi kesin başla spora çok ara verdin
tamam canım doğru,yanar soymadan soğan gibi közleyeyim bu hafta denerim bakalım nasıl olacakIyi gezmeler tatlım pikniğin tadını çıkar
Canım dükkanı geç mi kapatiyosunuz esinle sende akşam 7 8 gibi güzel bir yerde bi kaçamak yapabilirsiniz. ..
Benim kümesim ve taviklarim varen dogalindan. sütümu komsumdan alıyorum en organik tereyağı mi ve peynirleri mi de annem yapıyo Ohhh missss
Afiyet olsun canım zero dışında menün güzel.....
Bende fırında sebzeli tüketirim kızartmayi hiç sevmem
Canim soymadan kabuguyla közle yoksa yanar mangala da bütün baş olarak koy
Iyi geceler fit hatun adayları. ...
geceyi hep ben kapatıyorum sanki
çok güzel canım menünMenüm
Sabah 1 muz 1 yumurta 5 ceviz 3 zeytin salatalik şekersiz çay
Öğle 6 7 yk makarna 1 bardak ayran salata
Aksam 2 patlıcan 2 biber közlemesi 1 dilim peynir yarım dilim ekmek 3 zeytin şekersiz çay domates salatalık
Ara 2 tk dondurma
45 dk Leslie 20 mekik 20 ser de yan bacak
aay o bana da oluyor ben de et yediğimi görüyorum kabuslarımdaBende rüyamda tatlı yiyordum birden midem bulandı uyandım saat 4 den bu yana ayaktayım kızlar
canım başın sağ olsun,çok yorulmuşsundur umarım şimdi uyuyorsundur,uyuyabilmişsindirGun dogmadan neler dogar dedikleri doğruymus kızlar sozde piknige gidecektik sabah ama gece haber geldi esimin halasi ölmüş kadin 6 senedir felcli çekiyordu Allah rahmet eylesin
Kayinpederim gorumcem gidecekler diye onlarin hazırlığına yardim ettik yolcu edip yeni evime geldim ama simdide uykum yok nasil uyuyacagim bilmiyorum
Yanlız benim rüyam gerçek oldu malesefaay o bana da oluyor ben de et yediğimi görüyorum kabuslarımdasonra tiksinerek uyanıyorum.bir insan bir şeyden tiksindiyse kabuslarına kadar giriyor
sus susYanlız benim rüyam gerçek oldu malesef
Harbiden öyle olmuşsus sus
seninki haberci rüya olmuş biraz
Demek ki içine doğmuş canım rabbim kurtarmış onu çok cekmiş zavallı huzur içinde yatsın başınız Sağolsun Canım duş al yat
Yanlız benim rüyam gerçek oldu malesef
İşte rabbim herkese hayırlı evlat versin canım malesef yedim Can'ım akşama sadece salata eve gidince temizlik yaparım salı gününe arkadaşlar gelicek yaTelefonun şarjı bitince gidip yattim hemende uyumuşum canim. Cok cekti gerçekten oglu karısını aldattı evlenmek istedi diye o hale geldi kadincagiz o gün bugündür yataga bagimliydi Rabbim mekanini cennet etsin..
Kız yidin miiiiiii
@puantiyeli_kelebek canım helvayı bu kaşıkla yedim çok küçük Kaşık zaten Ahıskalılar böyle malesef hayırdan anlamıyorlar
canım dediğim gibi salata ye yoksa bağırsakların mahvolur.tamam kalorili yemişsin ama az yemişsin o yüzden salata mutlaka ye.Kızlar bugünki menümü yazayım fena oldum sormayın buradaki Azeri elemanın babası Vefat etmiş o yüzden Ahıskalı Türk çalışanlarda börek ve helva yapmışlar zoraki yedim börek 2 minik dilim helva dondurma kaşığı ile 4 kaşık akşama belki salata yerim bilmiyorum midem alt üst oldu kızlar bulanıyor ya
Tatlım ben bugün yapamam salon kapalı ve eşim şehir dışında benim burdan çıkmam 9 bulur eve 10.30 ancak varırım malesef@puantiyeli_kelebekMiyav_su kızlar bugün spor yapabilecek misiniz?
gerçi puantiye şu an iyi değildir ama üçümüz bu hafta sporu çok aksattık,acilen toparlanalım bence
tamam canımTatlım ben bugün yapamam salon kapalı ve eşim şehir dışında benim burdan çıkmam 9 bulur eve 10.30 ancak varırım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?