Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

@puantiyeli_kelebek bitanem ALLAH rahmet eylesin cok üzüldüm
Bizde 3 yil önceydi piknige gidicektik ozmn bekardim geceden hazirlandik sabah aci aci telefon caldi amcam beyin kanamasi geçirmiş oan cok kötüydü apar topar memllekte gitmistik cok zor sen bahsedince o yasadiklarim geldi aklima mekanlari cennet olsun INŞALLAH

Grip olmamim sebebi benim

Zaten 4 5 tisort oluyor bana

Bende onlari yikamistim aksam esimle disari cikcaktik baktm hepsi islak dolaba baktim dolu ama uzerime olacak hic biseyim yok aldim kurutma makinasiyla az biraz kuruttum nemli nemli onu giydim havada serindi hastalandim okadar mutsuzumki esim istedigini alip giyiyor bende dolabın karsisinda aglamakli duruyorum cok zor ya esimede belli etmedim oyle ustumde kurudu sifayi kaptim

Ağlamayı bırakır mısın lütfen tokat geliyor biz niye hepimiz buradayız sence cevap verir misin bizlerde Mutlu değildik halen daha Mutlu değiliz bak gecen hafta Nasıl kilo verdin ben mi verdim o kiloyu söyler misin kızdım Sana hemde çok zayıflayıp bundan sonra bilinçli olucağız ona göre eskisi gibi olmamak için sağlıklı bir hayat için buradayız

Amin canım rabbim cennetinden bir bahçe versin senin amcana ve @puantiyeli_kelebek halasına

Maşallah sana yine tatlıları götürmüşsün
Azcık kız ucundan çok değil ki
Hmm tamam canım anladım...
çok güzel canım menün afiyet olsun
Miyav_su beğenmedi ama senin begenmene sevindim
Kuzular cok kötü grip olmusum bütün gun uyudummm gelemedim sizide cok merak ettimmmm fitblack Miyav_su @puantiyeli_kelebek
Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…