O yok sanırım işleri var galiba kaç gündür uğramadı
galiba ben de dedim ben mi kaçırdım acabaO yok sanırım işleri var galiba kaç gündür uğramadı
Ben burdayımniye kimse yokkkk kızlar neredesinizzzzzzzzz
Yok kaçırmadın canımgaliba ben de dedim ben mi kaçırdım acaba
biliyorum canım sen olmasan zaten n'apardıkBen burdayım
o da spor canım zatenfitblack canım ben eve gidince temizlik yapmayı düşünüyorum banyo ,wc ve mutfağı temizleyeceğim yarında buradan direk spor salonuna giderim artık
Evet doğruyu diyorsun birde yarının yemeğini hazırlarım oh spordan sonra zor oluyor hazırlamako da spor canım zaten
Evet rüyam güzelmiş canım midemi bulandırdı benim seninkide güzelmiş hayıra çıksın Canım sen nerelerdesin kaç gün bakayımMiyav_su kuuzm tatli yemek ruyada guzel bisi hayitlara vesile olsun INŞALLAH bende ucakta ucuyodum ruyamda
Ağlamayı bırakır mısın lütfen tokat geliyorGrip olmamim sebebi benim
Zaten 4 5 tisort oluyor bana
Bende onlari yikamistim aksam esimle disari cikcaktik baktm hepsi islak dolaba baktim dolu ama uzerime olacak hic biseyim yok aldim kurutma makinasiyla az biraz kuruttum nemli nemli onu giydim havada serindi hastalandim okadar mutsuzumki esim istedigini alip giyiyor bende dolabın karsisinda aglamakli duruyorum cok zor ya esimede belli etmedim oyle ustumde kurudu sifayi kaptim
Amin canım rabbim cennetinden bir bahçe versin senin amcana ve @puantiyeli_kelebek halasına@puantiyeli_kelebek bitanem ALLAH rahmet eylesin cok üzüldüm
Bizde 3 yil önceydi piknige gidicektik ozmn bekardim geceden hazirlandik sabah aci aci telefon caldi amcam beyin kanamasi geçirmiş oan cok kötüydü apar topar memllekte gitmistik cok zor sen bahsedince o yasadiklarim geldi aklima mekanlari cennet olsun INŞALLAH
Geçmiş olsun canım bol bol sıvı tüket acılı bir çorba iç terlet kendini ancak gelirsinKuzular cok kötü grip olmusumbütün gun uyudummm gelemedim sizide cok merak ettimmmm fitblack Miyav_su @puantiyeli_kelebek
Azcık kız ucundan çok değil kiMaşallah sana yine tatlıları götürmüşsün
Hmm tamam canım anladım...Belli oluyor organik beslendiğin ah ah keşke bizde senin kadar şanslı olsak canım ben dükkanı kapatmadan zaten spora gidiyorum eşim kapatıyor oradan otelde bizim yerimiz var mecbur Oray'a geçiyor anlıyacağın çok zor piknik işi
Miyav_su beğenmedi ama senin begenmene sevindimçok güzel canım menünafiyet olsun
Geçmiş olsun canımKuzular cok kötü grip olmusumbütün gun uyudummm gelemedim sizide cok merak ettimmmm fitblack Miyav_su @puantiyeli_kelebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?