Haklisin kuzummmm kiloyu vereyim almamak için elimden gelenim alasini yapicam INŞALLAH desteğin için cok sagol kuzucumAğlamayı bırakır mısın lütfen tokat geliyorbiz niye hepimiz buradayız sence cevap verir misin bizlerde Mutlu değildik halen daha Mutlu değiliz bak gecen hafta Nasıl kilo verdin ben mi verdim o kiloyu söyler misin kızdım Sana hemde çok zayıflayıp bundan sonra bilinçli olucağız ona göre eskisi gibi olmamak için sağlıklı bir hayat için buradayız
Corba içtim kuzum ateşimde cikti doktora gittim serumda yedim şimdi evde yatıyorumGeçmiş olsun canım bol bol sıvı tüket acılı bir çorba iç terlet kendini ancak gelirsinkendine
AMIN kuzummmm cümlemizinAmin canım rabbim cennetinden bir bahçe versin senin amcana ve @puantiyeli_kelebek halasına
Cok tesekkur ederim canimmmcimmmAzcık kız ucundan çok değil ki
Hmm tamam canım anladım...
Miyav_su beğenmedi ama senin begenmene sevindim
Geçmiş olsun canım
Sen şifa kapmışsın canım dikkat et kendine zaten kış ayından değil yaz ayından korkarım ben bugün de burada Azeri bir arkadaş var babası soğuk içmiş vefat etti insan dayanamıyor bu sıcaklara dikkat etCorba içtim kuzum ateşimde cikti doktora gittim serumda yedim şimdi evde yatıyorum
Ben bir daha istemiyorum seni bu şekilde ona göre tekrar edersen kalbini kırarım ona göre kötü konuşurum düşünsene fit bir bayansın bütün gözler senin üstünde eşin etrafında döner şuan benim ki öyle rehberden tut da müşteriye kadar kıskançlık krizine giriyorHaklisin kuzummmm kiloyu vereyim almamak için elimden gelenim alasini yapicam INŞALLAH desteğin için cok sagol kuzucum
@puantiyeli_kelebek bitanem ALLAH rahmet eylesin cok üzüldüm
Bizde 3 yil önceydi piknige gidicektik ozmn bekardim geceden hazirlandik sabah aci aci telefon caldi amcam beyin kanamasi geçirmiş oan cok kötüydü apar topar memllekte gitmistik cok zor sen bahsedince o yasadiklarim geldi aklima mekanlari cennet olsun INŞALLAH
Benim bir halam vardi kuzum 4 yil once vefat etti bu olen eşimin halasiAmin canım rabbim cennetinden bir bahçe versin senin amcana ve @puantiyeli_kelebek halasına
Iyiyim tatlim cok şükür sıkıntı basti dışarı attim kendimi@puantiyeli_kelebek nasılsın canım iyi misin
zaten akşam 10'da gidiyorsun canım eve ancak yaparsınEvet doğruyu diyorsun birde yarının yemeğini hazırlarım oh spordan sonra zor oluyor hazırlamak
biz de seni merak ettik canım,çok geçmiş olsun.dikkat et kendine,vücut direncini koruKuzular cok kötü grip olmusumbütün gun uyudummm gelemedim sizide cok merak ettimmmm fitblack Miyav_su @puantiyeli_kelebek
ALLAH rahmet eylesinnnSen şifa kapmışsın canım dikkat et kendine zaten kış ayından değil yaz ayından korkarım ben bugün de burada Azeri bir arkadaş var babası soğuk içmiş vefat etti insan dayanamıyor bu sıcaklara dikkat et
Nekadar güzel bi duygu yaaa yerimmm seniiiiiBen bir daha istemiyorum seni bu şekilde ona göre tekrar edersen kalbini kırarım ona göre kötü konuşurum düşünsene fit bir bayansın bütün gözler senin üstünde eşin etrafında döner şuan benim ki öyle rehberden tut da müşteriye kadar kıskançlık krizine giriyor
Aa kuzu nane limon unutmuşum yapiyimmda iciyimmbiz de seni merak ettik canım,çok geçmiş olsun.dikkat et kendine,vücut direncini koru
nane limon kaynat iç bol bol.bir de çok sıvı al canım olur mu? 4 litreye kadar su içmeye çalış
ah canım ahGrip olmamim sebebi benim
Zaten 4 5 tisort oluyor bana
Bende onlari yikamistim aksam esimle disari cikcaktik baktm hepsi islak dolaba baktim dolu ama uzerime olacak hic biseyim yok aldim kurutma makinasiyla az biraz kuruttum nemli nemli onu giydim havada serindi hastalandim okadar mutsuzumki esim istedigini alip giyiyor bende dolabın karsisinda aglamakli duruyorum cok zor ya esimede belli etmedim oyle ustumde kurudu sifayi kaptim
AMIN bitanemMekanları cennet olsun her ikisininde canim
Benim bir halam vardi kuzum 4 yil once vefat etti bu olen eşimin halasi
fitblack canim arkadasima gidiyorum cok daraldim bugun.spor zor gibi tatlim bahane arıyorum sanki dimi:)
Bugün daha iyi canımdün zeytinyağı ile göğsünü ovdum balgamı bugün bayağı azaldı iştahı yok emmek istemiyor ama Elhamdülillah çok daha iyi ilgin için çok teşekkür ederimmaliyeci89 canım bebişin Nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?