Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Haklisin kuzummmm kiloyu vereyim almamak için elimden gelenim alasini yapicam INŞALLAH desteğin için cok sagol kuzucum

Corba içtim kuzum ateşimde cikti doktora gittim serumda yedim şimdi evde yatıyorum
Sen şifa kapmışsın canım dikkat et kendine zaten kış ayından değil yaz ayından korkarım ben bugün de burada Azeri bir arkadaş var babası soğuk içmiş vefat etti insan dayanamıyor bu sıcaklara dikkat et

Haklisin kuzummmm kiloyu vereyim almamak için elimden gelenim alasini yapicam INŞALLAH desteğin için cok sagol kuzucum
Ben bir daha istemiyorum seni bu şekilde ona göre tekrar edersen kalbini kırarım ona göre kötü konuşurum düşünsene fit bir bayansın bütün gözler senin üstünde eşin etrafında döner şuan benim ki öyle rehberden tut da müşteriye kadar kıskançlık krizine giriyor

Mekanları cennet olsun her ikisininde canim
Amin canım rabbim cennetinden bir bahçe versin senin amcana ve @puantiyeli_kelebek halasına
Benim bir halam vardi kuzum 4 yil once vefat etti bu olen eşimin halasi

fitblack canim arkadasima gidiyorum cok daraldim bugun.spor zor gibi tatlim bahane arıyorum sanki dimi:)

Evet doğruyu diyorsun birde yarının yemeğini hazırlarım oh spordan sonra zor oluyor hazırlamak
zaten akşam 10'da gidiyorsun canım eve ancak yaparsın
ben de yarının yemeğini yapacağım bugünden
mantar kalmış biraz onu soteleyeceğim bir de börülce yapayım diyorum
akşam avokadolu salata yiyeceğim öğlen tabak tabak çok yedim hala sindiremedim

Nekadar güzel bi duygu yaaa yerimmm seniiiii

biz de seni merak ettik canım,çok geçmiş olsun.dikkat et kendine,vücut direncini koru
nane limon kaynat iç bol bol.bir de çok sıvı al canım olur mu? 4 litreye kadar su içmeye çalış
Aa kuzu nane limon unutmuşum yapiyimmda iciyimm sagol fıstığımmm

ah canım ah
o kadar iyi anlıyorum ki seni. ama bunu kendine yapma bak yaz ayındayız sürekli kıyafet değiştiriyoruz.ben de senin gibiydim bu kilomda bir tane bir şey almam zaten 1-2 ay sonra olmayacak düşüncesindeydim ama böyle de zor.şu an bedenine uygun birkaç tişört al,pazardan da alabilirsin.hemen eskir zaten yer bezi yaparsın sonra ohh ben öyle yaptım bol bol geliyor ama giyiyorum boş veeer

Mekanları cennet olsun her ikisininde canim

Benim bir halam vardi kuzum 4 yil once vefat etti bu olen eşimin halasi

fitblack canim arkadasima gidiyorum cok daraldim bugun.spor zor gibi tatlim bahane arıyorum sanki dimi:)
AMIN bitanem

Aynen balimmm hasta oldum iNSALLAH biran evel atlatirim kuzum

Cok sagol fistigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…