Aynen kuzum biraz iyilesiyim alicam kuzum yolum uzun giyerim zayiflayincada iyi fikir ev temzliginde kullanirimah canım ah
o kadar iyi anlıyorum ki seni. ama bunu kendine yapma bak yaz ayındayız sürekli kıyafet değiştiriyoruz.ben de senin gibiydim bu kilomda bir tane bir şey almam zaten 1-2 ay sonra olmayacak düşüncesindeydim ama böyle de zor.şu an bedenine uygun birkaç tişört al,pazardan da alabilirsin.hemen eskir zaten yer bezi yaparsın sonra ohhben öyle yaptım bol bol geliyor ama giyiyorum boş veeer
canım ben beğendim çünkü porsiyonların az biliyorum ama gerçekten daha sağlıklı olmak istiyorsan işlenmiş değil de doğal şeyleri tüketmeni tavsiye ederimAzcık kız ucundan çok değil ki
Hmm tamam canım anladım...
Miyav_su beğenmedi ama senin begenmene sevindim
Geçmiş olsun canım
bu kız hiçbir şeyi unutmuyor yarabbim
canım anlamadım babası soğuk içince mi vefat etmiş nasılSen şifa kapmışsın canım dikkat et kendine zaten kış ayından değil yaz ayından korkarım ben bugün de burada Azeri bir arkadaş var babası soğuk içmiş vefat etti insan dayanamıyor bu sıcaklara dikkat et
hayır hayır bugün bahane olur mu hiçMekanları cennet olsun her ikisininde canim
Benim bir halam vardi kuzum 4 yil once vefat etti bu olen eşimin halasi
fitblack canim arkadasima gidiyorum cok daraldim bugun.spor zor gibi tatlim bahane arıyorum sanki dimi:)
İyi yapmışsın canım çık bir nefes alIyiyim tatlim cok şükür sıkıntı basti dışarı attim kendimi
canım çok geçmiş olsun ben geçmişi okuyamamıştım kaçırmışım. balgam mı var bebişteBugün daha iyi canımdün zeytinyağı ile göğsünü ovdum balgamı bugün bayağı azaldı iştahı yok emmek istemiyor ama Elhamdülillah çok daha iyi ilgin için çok teşekkür ederim
Aynen lıkır lıkır soğuk su içmiş bende çok korktum malum dışardayım dondurma dolabına koyuyorum bende çıkarıp içiyordum şuan ılık olarak içiyorum düşün burası şuan 45 derececanım anlamadım babası soğuk içince mi vefat etmiş nasıl
o bolluk hissi çok güzel ayrıcaAynen kuzum biraz iyilesiyim alicam kuzum yolum uzun giyerim zayiflayincada iyi fikir ev temzliginde kullanirim
Bayırılım börülceye onu sarısamklı koruk ekşi dökeceksin üstüne oh mis afiyet olsunzaten akşam 10'da gidiyorsun canım eve ancak yaparsın
ben de yarının yemeğini yapacağım bugünden
mantar kalmış biraz onu soteleyeceğim bir de börülce yapayım diyorum
akşam avokadolu salata yiyeceğim öğlen tabak tabak çok yedim hala sindiremedim
şok oldum ben de soğuk içerim suyuAynen lıkır lıkır soğuk su içmiş bende çok korktum malum dışardayım dondurma dolabına koyuyorum bende çıkarıp içiyordum şuan ılık olarak içiyorum düşün burası şuan 45 derece
Bende giyorum şuan dekolteli oldu benimkiler süper olur kocaya karşıo bolluk hissi çok güzel ayrıca
al ve o hissi yaşa derim ben
pantolonda sorun giyilmiyor ama tişörtleri bol da gelse giyersin boş ver,ben gayet giyiyorum
ben ayşe kadın fasulye gibi yapıyorum dediğini denemedim canım hiç,koruk yerine nar ekşisi olmaz mı? sarımsaklı nasıl oluyor bir deBayırılım börülceye onu sarısamklı koruk ekşi dökeceksin üstüne oh mis afiyet olsun
Bende giyorum şuan dekolteli oldu benimkiler süper olur kocaya karşı
Hele biz burada dondurmacı ile lıkır lıkır içerdik buzlu suyuşok oldum ben de soğuk içerim suyu
ay neyse ben de o kadar soğuk içmeyeyim o zaman ılık da içemem ama buz gibi içmeyeyim
Sarımsağı dövüyorsun koruğuda dövüp ekşisi çıkınca karıştırıp üzerine döküyorsun bende normal yemek gibi yapıp en son bu sosu döküyorum millet köri müdür ne zımpırtısı belli olmayan sağlıksız şeyler döker bizde bunu yaparız Ege'de şuan ağzımın salyaları aktıben ayşe kadın fasulye gibi yapıyorum dediğini denemedim canım hiç,koruk yerine nar ekşisi olmaz mı? sarımsaklı nasıl oluyor bir de
Daha yakamalamadım tetikte bekliyorumbenim de kaçamak yaptığımı söylemiştin miyav ama ne olduğunu bulamadın değil miMiyav_su lütfen bul bekliyorum
İyi olmasına sevindim Canım tekrardan geçmiş olsun rica ederimBugün daha iyi canımdün zeytinyağı ile göğsünü ovdum balgamı bugün bayağı azaldı iştahı yok emmek istemiyor ama Elhamdülillah çok daha iyi ilgin için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?