Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Aynen kuzum biraz iyilesiyim alicam kuzum yolum uzun giyerim zayiflayincada iyi fikir ev temzliginde kullanirim

Azcık kız ucundan çok değil ki

Hmm tamam canım anladım...

Miyav_su beğenmedi ama senin begenmene sevindim

Geçmiş olsun canım
canım ben beğendim çünkü porsiyonların az biliyorum ama gerçekten daha sağlıklı olmak istiyorsan işlenmiş değil de doğal şeyleri tüketmeni tavsiye ederim biliyorum meyve sevmiyorsun ama 1 dilim kek yerine 1 tane muz yesen çok daha güzel olur

Mekanları cennet olsun her ikisininde canim

Benim bir halam vardi kuzum 4 yil once vefat etti bu olen eşimin halasi

fitblack canim arkadasima gidiyorum cok daraldim bugun.spor zor gibi tatlim bahane arıyorum sanki dimi:)
hayır hayır bugün bahane olur mu hiç hayatta ne olacağı belli olmuyor,sen biraz nefes al bugün sonra yaparsın sporu canım

Bugün daha iyi canımdün zeytinyağı ile göğsünü ovdum balgamı bugün bayağı azaldı iştahı yok emmek istemiyor ama Elhamdülillah çok daha iyi ilgin için çok teşekkür ederim
canım çok geçmiş olsun ben geçmişi okuyamamıştım kaçırmışım. balgam mı var bebişte çok zor ben bile balgama hiç katlanamam

Bayırılım börülceye onu sarısamklı koruk ekşi dökeceksin üstüne oh mis afiyet olsun

Aynen lıkır lıkır soğuk su içmiş bende çok korktum malum dışardayım dondurma dolabına koyuyorum bende çıkarıp içiyordum şuan ılık olarak içiyorum düşün burası şuan 45 derece
şok oldum ben de soğuk içerim suyu
ay neyse ben de o kadar soğuk içmeyeyim o zaman ılık da içemem ama buz gibi içmeyeyim

ben ayşe kadın fasulye gibi yapıyorum dediğini denemedim canım hiç,koruk yerine nar ekşisi olmaz mı? sarımsaklı nasıl oluyor bir de
Sarımsağı dövüyorsun koruğuda dövüp ekşisi çıkınca karıştırıp üzerine döküyorsun bende normal yemek gibi yapıp en son bu sosu döküyorum millet köri müdür ne zımpırtısı belli olmayan sağlıksız şeyler döker bizde bunu yaparız Ege'de şuan ağzımın salyaları aktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…