İyi olmasına sevindim Canım tekrardan geçmiş olsun rica ederimBugün daha iyi canımdün zeytinyağı ile göğsünü ovdum balgamı bugün bayağı azaldı iştahı yok emmek istemiyor ama Elhamdülillah çok daha iyi ilgin için çok teşekkür ederim
Aynen kuzum zayflicam zayflicam diye diye almadim ama gerekli kesinlikle kuzumo bolluk hissi çok güzel ayrıca
al ve o hissi yaşa derim ben
pantolonda sorun giyilmiyor ama tişörtleri bol da gelse giyersin boş ver,ben gayet giyiyorum
istesen de yakalayamazsınDaha yakamalamadım tetikte bekliyorum
canım aç bir tadına bak,zannetmiyorum ben bozulmuş olacağınıCanlar bisi sorcam ben sut almistim.hic acmamistim ama bugun tarihi bitiyomus bozulur mu acilmadigi halde?
Bakicam kuzum ya hemende tarhileri geçiyor yacanım aç bir tadına bak,zannetmiyorum ben bozulmuş olacağını
evet canım aynen benim de badem sütlerim hemen bozuluyorBakicam kuzum ya hemende tarhileri geçiyor ya
-bugünkü menüm-
09.20: 3 tane siyah incir,3 tane ceviz
12.10: 2 kocamaaan tabak istiridye mantarlı mercimek yemeği,1 dilim tam buğday ekmek,sumak ekşili soğan salatası,1 kaşık bamya yemeği,1 maden suyu
18.15: 5 kepçe salata,3 ceviz
3 lt su (tamamlarım)
3 bardak bitki çayı (tamamlarım)
spor: koşu bandında 45 dk yürüme
belki sahile de çıkarım birazdan
Yok kalmadı bunalım falan
menünü yaz bakalımYok kalmadı bunalım falanmisafir gelmişti onlarlaydım bugün ondan fazla ilgilenemedim de burayla
Terziler pantolon parası kadar para alıyorlar canım ben olsam hamile pantolonları var ya LCW onlardan alırdım zayıflayıncaya kadarkızlar derdim büyük
pantolon bulamıyorum kendime.
armut tiplilerin şahıyım malum,belim ince kalçalar/basenler maşallah.
belim 38 beden pantolon kadar ama basenlerim 44 ve 44 beden pantolon giyince bel/göbek kısmında sorun yaşıyorum inanılmazzz bol oluyor.çengelli iğne ile kat kat yapıyorum ancak.
ben bunu terziye versem belini daralttırsam bu seferde giyerken kalçadan geçmeyecek.
ne yapmam lazım bunun için
İyi olmuş hemen gitmiş bunalımınYok kalmadı bunalım falanmisafir gelmişti onlarlaydım bugün ondan fazla ilgilenemedim de burayla
canım yapsınlar da alsınlar ne yapayım,ama nasıl yapılacak sorun buTerziler pantolon parası kadar para alıyorlar canım ben olsam hamile pantolonları var ya LCW onlardan alırdım zayıflayıncaya kadar
yazmıyor acaba neler yediİyi olmuş hemen gitmiş bunalımınneler yedin yaz bakalım küçük hanım
Iyim canım geldim tekrar kaçtım kayinim mangal yaktı ordayım sen nasılsın canimdidemdefne gelmiş nasılsın canım iyi misin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?