Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canim diyete ayin 18 inde başladım ya 1 kere kek yedim gerçekten de baya azalttım önceki beslenme duzenim çok kötüydü şimdi kahvaltı mi duzenli yapıyorum sebze et yiyorum pirinci 1 aya yaklaştı yemedim
Meyve yi de yemeye çalışıyorum

Bir armut tipli de benim belim ince kalçaların maşallahı var esneme payı olan keten pantolonlar iyi oluyor canım şokta duruyor.ispanyol paça da olırsa daha dar durur kaşçalarım bacaklaeın daha uzun görünür

canım yapsınlar da alsınlar ne yapayım,ama nasıl yapılacak sorun bu
ayrıca hamile pantolonu mu ben de göbek yok bel yok n'aptın sen miyav basen var ben de popo kalça falan
Kız onlar lastikli allahım yarrabim lastiğini ayarlayabiliyorsun banada pantolon olmaz iken oranın taytını alırdım hamile şimdi Kocaman düğüm attım ayarlanan yerine

Meyve o kadar önemli değil beni dinle onu yerine fındık fıstık ceviz ye sağlıklı yağlar tüket tatlım

Evet doğruyu diyorsun Canım İspanyol paça uzun gösteriyor yanlız İspanyol paça diyince aklıma rahmetli Erol Büyükburç geliyor fitblack

Kızlar bend dizimi incittim giremedim biraz yürümeye çalıştım terledim çokça. Yarın detaylı girip konuşuruz inşallah telden olmuyor:) bu arada neden dizimi incittim biliyorum ben Miyav_su kısır yeme demisti; ( bizde bugün bi arkadasa gittik kız tatlı poğaça herseyi yapmış en masumu kisirdi; ( ondan yedim mecburen akşam da bulgur pilavı şişti icimdekiler çok fenayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…