Canim bende geçen çok kötüydum nane limon la anlattımAa kuzu nane limon unutmuşum yapiyimmda iciyimmsagol fıstığımmm
Canim diyete ayin 18 inde başladım ya 1 kere kek yedim gerçekten de baya azalttım önceki beslenme duzenim çok kötüydü şimdi kahvaltı mi duzenli yapıyorum sebze et yiyorum pirinci 1 aya yaklaştı yemedimcanım ben beğendim çünkü porsiyonların az biliyorum ama gerçekten daha sağlıklı olmak istiyorsan işlenmiş değil de doğal şeyleri tüketmeni tavsiye ederimbiliyorum meyve sevmiyorsun ama 1 dilim kek yerine 1 tane muz yesen çok daha güzel olur
Çok sağol canımcımcanım çok geçmiş olsun ben geçmişi okuyamamıştım kaçırmışım. balgam mı var bebişteçok zor ben bile balgama hiç katlanamam
Bir armut tipli de benim belim ince kalçaların maşallahı var esneme payı olan keten pantolonlar iyi oluyor canım şokta duruyor.ispanyol paça da olırsa daha dar durur kaşçalarım bacaklaeın daha uzun görünürkızlar derdim büyük
pantolon bulamıyorum kendime.
armut tiplilerin şahıyım malum,belim ince kalçalar/basenler maşallah.
belim 38 beden pantolon kadar ama basenlerim 44 ve 44 beden pantolon giyince bel/göbek kısmında sorun yaşıyorum inanılmazzz bol oluyor.çengelli iğne ile kat kat yapıyorum ancak.
ben bunu terziye versem belini daralttırsam bu seferde giyerken kalçadan geçmeyecek.
ne yapmam lazım bunun için
Ictim kuzum terleme yapti uzandim bendeCanim bende geçen çok kötüydum nane limon la anlattım
Afiyet olsun canım iyiyim işte evdeyim duş aldım uyumayı planlıyorum sanada iyi eğlencelerIyim canım geldim tekrar kaçtım kayinim mangal yaktı ordayım sen nasılsın canim
Kız onlar lastikli allahım yarrabim lastiğini ayarlayabiliyorsun banada pantolon olmaz iken oranın taytını alırdım hamile şimdi Kocaman düğüm attım ayarlanan yerinecanım yapsınlar da alsınlar ne yapayım,ama nasıl yapılacak sorun bu
ayrıca hamile pantolonu muben de göbek yok bel yok n'aptın sen miyav basen var ben de popo kalça falan
Farkettim kaçıyor kurnazyazmıyor acaba neler yedi
Ay ay kimler gelmiş Cimcimem en çok benim gözlerBeybilerr beni özlediniiiz miiii ?1-2 saate tekrar gelicem Geçmişi okuycam
Meyve o kadar önemli değil beni dinle onu yerine fındık fıstık ceviz ye sağlıklı yağlar tüket tatlımCanim diyete ayin 18 inde başladım ya 1 kere kek yedim gerçekten de baya azalttım önceki beslenme duzenim çok kötüydü şimdi kahvaltı mi duzenli yapıyorum sebze et yiyorum pirinci 1 aya yaklaştı yemedim
Meyve yi de yemeye çalışıyorum
Evet doğruyu diyorsun Canım İspanyol paça uzun gösteriyor yanlız İspanyol paça diyince aklıma rahmetli Erol Büyükburç geliyorBir armut tipli de benim belim ince kalçaların maşallahı var esneme payı olan keten pantolonlar iyi oluyor canım şokta duruyor.ispanyol paça da olırsa daha dar durur kaşçalarım bacaklaeın daha uzun görünür
Iyi geceler minik kelebekİyi geceler kızlar
Valla bravo gözünden hiç bişey kacmiyor:))
özlediiiiikkBeybilerr beni özlediniiiz miiii ?1-2 saate tekrar gelicem Geçmişi okuycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?