Ya ben niye hep ortalık karıştıran oluyorum anlamadımaynen cıss kızartma gömmüyoruz
dur miyav karıştırmadı ortalığı ne oldu anlamadım ben de
ben sordum sana 5 dilim mi yedin yoksa 5 tane mi yedin diye soran benim ahah
sen de pancar sormuş dedin ondan
Hemde Nasıl yemek gibi su gibi alıştım SanaEn sıkı okurum sen olucaksıınAlışkanlık yaptım bak sen de zararlı alışkanlıklar gibiyim Cidden yazmayı çok seviyorum kitap yazmak çok isterim hikayeler yazıyorum
Aa seni gormedm cnm sordgunu elma dilimi yedm firinlanmis sekilde :)aynen cıss kızartma gömmüyoruz
dur miyav karıştırmadı ortalığı ne oldu anlamadım ben de
ben sordum sana 5 dilim mi yedin yoksa 5 tane mi yedin diye soran benim ahah
sen de pancar sormuş dedin ondan
Şimdi anladım Can'ının neden sıkkın olduğunu sana dua ediyorum bütün kalbimle çok zor bir durum senin içinkoza16 sizde ki tasiniyorsunuz hayirli olsun canim topikte ne kadar tasinma var bi ben gidemiyorum bi yere basima elinizi sürün accik :))
Ay yeter be yulaf gibi habire patates dilimli mi bütün mü diye ofAa seni gormedm cnm sordgunu elma dilimi yedm firinlanmis sekilde :)
Aha yakalandın mı yazdığımı hostel diye bir film Japon kızın ayak parmağını kesti işte orada bende film koptu sorma o ara evde hep korku filmleri izliyorduk ablamla sanırım fazla geldi her yer karanlık oldu gözümü açtım dışarda ambulansa biniyorum çok feci oldu ya
sorma onca dümeni çeviriyorlar sonra kendilerini sütten çıkma ak kaşık gibi görüyorlar haksızlığa yalana gelemiyorum
en sonunda sildim rahatladım ohh şimdi o düşünsün içimde ne varsa döktüm sustum diye şimdiye kadar salak yerine koydu acayip bozulmuştur
Sagol kuzucum@puantiyeli_kelebek Allah rahmet eylesin canım.. Mekanı cennet olsun..
Evet canıım çook şükür taşınıcaz .. 10 yıldır kooperatifteydik sonunda bitti toparlandıkoza16 sizde ki tasiniyorsunuz hayirli olsun canim topikte ne kadar tasinma var bi ben gidemiyorum bi yere basima elinizi sürün accik :))
Afiyet olsun canımben yemeğe gidiyorum canlar
ne yiycem bilmiyorum ama ton balıklı salata olabilir sanırsam
Şimdi anladım Can'ının neden sıkkın olduğunu sana dua ediyorum bütün kalbimle çok zor bir durum senin için[/QUOTE]
Rabbim tum dualarini kabul etsin bitanem. Gerçekten kafam kalbim bunyem kaldırmıyor artik
Şuan da kendi evimiz canım ama müstakil ev . Şimdi başka bir semtte daireye taşınıcaz o da kendi evimiz çok şükür.. Sağol bitanem Allah sana da kolaylık versin kuzumKendi evinize mi Allah kolaylık versin canım sorma ben birde dışarda çalışıyorum 45 dereceyi geçiyor
miyav ile benim çenem sağ olsunGünaydın kızlar sabah sabah ne cok ilerlemis sayfalar
Evet canıım çook şükür taşınıcaz .. 10 yıldır kooperatifteydik sonunda bitti toparlandıHer şey gönlüne göre olsun canım Ben çok istiyorum taşınmak hem okuluma yakın, hem semt güzel hem de site havuzlu diye Ama hayırlısı tabii hepimiz için
parte bak ben fırında yapıyorum sıfır yağ ile inan kızartmadan daha güzel oluyor bu sabah yaptım yine,tarif vereyim dene lütfen beğenmezsen söyle@ParteMoralll
patatesleri elma dilim şeklinde doğra,fırın kağıdı koyduğun tepsiye güzelce diz.
üzerine baharat olarak;tuz,zerdeçal,toz biber,pul biber,karabiber,nane,kekik,karabiber bunları güzelce bir kapta karıştır sonra iyice baharatı yedir.2-3 yemek kaşığı da şöyle üzerine su serp.
zerdeçal katanı ben hiç görmedim denedim ve mükemmel bir lezzet verdi.
250 derecede 30 dk kızart.
mis gibi oldu valla
bugün annemle hastaneye gittik canım onun klasik kontrolleri var biliyorsun malum sebepten,salı günü yani yarın sabahtan önce kan değerlerime baktırıp oradan da salona yazılmaya gidiyorum,perşembe de başlıyorum.çarşamba olmuyor yine hastane çünküOlur canım kullan sende eczanelerde var sprey şeklinde sen spor salonu işini ne yaptın bugün gidiyor musun
Çok sevindim canım güle güle oturun havuzunun olması süper darısı benim gibi bizim gibi evi olmayanlara nasip olsun AminEvet canıım çook şükür taşınıcaz .. 10 yıldır kooperatifteydik sonunda bitti toparlandıHer şey gönlüne göre olsun canım Ben çok istiyorum taşınmak hem okuluma yakın, hem semt güzel hem de site havuzlu diye Ama hayırlısı tabii hepimiz için
canım dukan'da patates yasak mı?Umarim cok mutlu olursunuz yeni evinizde canim saglikla huzurla oturun
Oyy eminim harika oluyordurbu tarifle patatesler patates aseriyorum
miyav ile benim çenem sağ olsun
sen nasılsın canım daha iyi oldun mu?
Ben de sana bitanemHemde Nasıl yemek gibi su gibi alıştım Sana
evet ben anlamadım,tanımıyorum daAllah Allah başına taş düşse bende bileceksiniz yahu zaten şekerpancarı olduğunuda anladım ben. Anlamayan biri varsa odafitblack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?