canım dukan'da patates yasak mı?
ben bu konuda yine de şanslıyım galiba annem de benim gibi besleniyor neyse ki.@KUMKUM06 iyi misin canım eşin Abur cubur yerken başka odaya geç laptop filan varsa ondan Ebru şallı ile pilates yap canım çok iyi anlıyorum seni
Seninle bir çalışmaz niye hemen bizi teşir ettin ben ne güzel @ParteMoralll üstüne atmıştım konuyu yok kuzum seninle ortak iş olmazmiyav ile benim çenem sağ olsun
sen nasılsın canım daha iyi oldun mu?
Bize bende eşimde çok severiz yarın mecburen alıcam eve çünkü arkadaşlarım geliyor salatasını yapıcam
Evet yasak malesef canim bende cok severim brn olmayinca kimse yemiyormus onu anladim boynu bükük duruyorlar patatesciklerim:)
hiç çekinmem yazarımDilimin ucuna kaç gez geldi de o topiğin ismi yazmaktan vazgeçtim helal sana yazmışsın buradaki amaçımız kaçamakları önleyip bir an önce fit kalmak
Of of çok zor bir durum bizim şu geleneklerden nefret ediyorum inan bana bundan sonra hem sana hem kendime dua ediceğim inşirah duası ile
canım ben yetişemiyorum sayfalara bir yandan bir şeyler okuyorum bir yandan size yazıyorum hep 5-6 sayfa gerideyimSeninle bir çalışmaz niye hemen bizi teşir ettin ben ne güzel @ParteMoralll üstüne atmıştım konuyu yok kuzum seninle ortak iş olmaz
Gecen yazdıklarını okudum sana da yolladım biliyorsun ikimize ithafen yazdılar ben yardım etmek için yazdım cevap bile vermediler neyse herkesin kendi kararı Canım sadece üzülürümhiç çekinmem yazarım
oradan geldim ortamı gördüm.kaçamak diye bir şey yok,ayda 1 defa falan ödüllendirebiliriz kendimizi o kadaren azından benim için bu böyle
tamam canım ama badem yağı çatlamayı engelliyormuş oluşmuşa bir şey yapmıyor diyorlarCan'ım araştırmadan kullanma hem o çatlaklara en iyi çözüm bir yerde okumuştum badem yağı bu tarz ürünlere çok para verme bence
eski canım 5 yıllık falançatlaklar eski değilse etkisi varmış canım
Bize bende eşimde çok severiz yarın mecburen alıcam eve çünkü arkadaşlarım geliyor salatasını yapıcamfitblack sana foto atarım bir bak beğenirsen sende yaparsın
Evet kesinlikle çok güzel bir dua Can'ım bende eve gidince başlamayı düşünüyorum bugün burası kalabalık fırsat buldukça manevi yönden hem kendime hem sana bir faydası olsunCanim benim sağolasın ben o kadar uzaklastim ki kendimden dualarimdan belki canimin bu kadar cabuk acimasi kalbimin hemen sıkışması bundan insirah cok guzel bi sure dua bende bugun okuyayim bende sana dua edeceğim bitanem
ayy sakızın ne zararı varmışEvet beğendim şeker kız candysakız görünce midem bulanıyor Can'ım benim eşim bile çiğneyemez 2 dk çiğner atar önceden çok çiğnerdim damla sakızlı favorimdi taki taş devri kitabını okuyuncaya kadar
İşte bende salatalık turşusu bütün baharatları yeşillikleri bile koyarım umarım arkadaşlarım beğenir dün marketten hazır kek karışımı aldım hem limonlu hem kakaolu birde salata yeter değil mi evime yakın fırın var oradan tuzlu alayım mı senceTursu koyuyor musun icine canim herkes koymaz ben bayilirim sumakta cok yakışıyor
Gecen yazdıklarını okudum sana da yolladım biliyorsun ikimize ithafen yazdılar ben yardım etmek için yazdım cevap bile vermediler neyse herkesin kendi kararı Canım sadece üzülürüm
acilen şu taş devri diyeti kitabını oku Canım bulursam buraya koyucamayy sakızın ne zararı varmış
Ekran fotosunu almıştım sildim bulursam yollarım Sana belkiNe yazmışlar size bana da at merak ettim:)
Umarim cok mutlu olursunuz yeni evinizde canim saglikla huzurla oturun
Evet kesinlikle çok güzel bir dua Can'ım bende eve gidince başlamayı düşünüyorum bugün burası kalabalık fırsat buldukça manevi yönden hem kendime hem sana bir faydası olsunbugün bir rüya gördüm önce güldüm sonra ağladım değişik duygular verdi bana ben rüyalara inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?