Hayatım boşuna para verme baden yağı al sür bu kadar basiteski canım 5 yıllık falan
şu uzak durma olayını bir ben yapamıyorum herhaldevalla uzak duruyorum öyle insanlar yoruyor beni
bu olay iyi oldu en azından görüşmemem için bir sebep oldu
Bana da atsın çok merak ettim şimdiEkran fotosunu almıştım sildim bulursam yollarım Sana belkifitblack vardır o atsın sana özelden
Söylemek istemiyorum ama genelde gördüklerimin %80 gerçekleşiyor canım artık eşimde inanıyor buna bende bu çok daha farklıydı eşimle arabada gidiyoruz kucağımda bir Bebek erkek Bebek masmavi gözleri altın gibi saçları vardı öyle bir gülüyordki bana eşime çok tatlıydı sonra bizi birisi durdu bebeğin kendilerine ait olduğunu vermemiz gerektiğini söylediler hem Bebek hem eşim hem ben ağladık yok öyle bir ağlama anlatamam ben bana araba çarptığını 3 gün önce görmüştüm eşime anlatmış o boşver rüya demişti 3 gün sonra çarpınca eşim şok olmuştuTatli görüp tatli yiyorsan o gun bende senin rüyalarına inanirim artik:))
Allah hayırlara cevirsin inşallah kuzum
tursunun icinde havuç varsa koyabilirsin hem renk hem kıtirligi açısından güzel oluyor bencede tuzlu alirsan harika olur tatli tuzlu salata tabakta da guzel durur bir cesit kek yeter bence ama kalabaliklarsa bilememİşte bende salatalık turşusu bütün baharatları yeşillikleri bile koyarım umarım arkadaşlarım beğenir dün marketten hazır kek karışımı aldım hem limonlu hem kakaolu birde salata yeter değil mi evime yakın fırın var oradan tuzlu alayım mı sence
Umarım kötü birşeyler yoktur herşey yolunda mıMerhabalar,
Bende geldim :)
Haftasonu pek iyi geçmedi. Bazı özel olaylardan dolayı moralim bozuktu. Biraz ondan biraz bundan derken sanırsam fazla yedim
Bugün kendimi toparlamaya çalışıyorum. Hala pek iyi değil moralim. Yememek için zor tutuyorum kendimi, birazdan dışarıya çıkıp hava alacağım belki iyi gelir.
Haftsonu baya yazışmışsınız , yavaş yavaş okurum :)
Çokkkk güzel bir hafta diliyorum
Merhabalar,
Bende geldim :)
Haftasonu pek iyi geçmedi. Bazı özel olaylardan dolayı moralim bozuktu. Biraz ondan biraz bundan derken sanırsam fazla yedim
Bugün kendimi toparlamaya çalışıyorum. Hala pek iyi değil moralim. Yememek için zor tutuyorum kendimi, birazdan dışarıya çıkıp hava alacağım belki iyi gelir.
Haftsonu baya yazışmışsınız , yavaş yavaş okurum :)
Çokkkk güzel bir hafta diliyorum
Söylemek istemiyorum ama genelde gördüklerimin %80 gerçekleşiyor canım artık eşimde inanıyor buna bende bu çok daha farklıydı eşimle arabada gidiyoruz kucağımda bir Bebek erkek Bebek masmavi gözleri altın gibi saçları vardı öyle bir gülüyordki bana eşime çok tatlıydı sonra bizi birisi durdu bebeğin kendilerine ait olduğunu vermemiz gerektiğini söylediler hem Bebek hem eşim hem ben ağladık yok öyle bir ağlama anlatamam ben bana araba çarptığını 3 gün önce görmüştüm eşime anlatmış o boşver rüya demişti 3 gün sonra çarpınca eşim şok olmuştu
Umarım kötü birşeyler yoktur herşey yolunda mı
Can'ım arkadaşlarımın Boğaz'ı iyi hepsinin 2 şer çocuğu var onlarında Boğaz'ı iyi sence yeterli mitursunun icinde havuç varsa koyabilirsin hem renk hem kıtirligi açısından güzel oluyor bencede tuzlu alirsan harika olur tatli tuzlu salata tabakta da guzel durur bir cesit kek yeter bence ama kalabaliklarsa bilemem
Oy oy bi ben böyle degilim bugun demekki havadan sudan galiba bencede moralin bozuksa at kendini dışarı canim yemekler seni teselli edemez sadece sismanlatir:)
Hayrolsun inşallah canim.. erkek bebek iyi yorumlanir aglamakta öyle yakin zamanda sevineceksiniz inşallah rüyaları guzel yorumlamak ta cok onemli uyandığında hemen hayra yor iyi şeyler düşün
Doktor Değilim ama gecen yıldan bu yana sağlık tabanlı kitap çok okudum canım sende öyle yaparsan çok daha iyi verim alırsın tabiki uygulamak senden şifa Allah'dan doktorlar sadece aracı biliyorsun ki senin asla moral bozmaman gerekiyorİçinde olduğum süreçte böyle iniş çıkışlar oluyor.
Allah'ın izniyle hepsi geride kalacak.
Her ters giden şeyde yolundam sapmamalıyım.
Umarım bugün sizlerinde moral desteği ile toparlarım :)
Doktor Değilim ama gecen yıldan bu yana sağlık tabanlı kitap çok okudum canım sende öyle yaparsan çok daha iyi verim alırsın tabiki uygulamak senden şifa Allah'dan doktorlar sadece aracı biliyorsun ki senin asla moral bozmaman gerekiyor
evet benim annemde yaklaşık 13-14 kilo verdi ama spor yapmadığı için kolları biraz sarkmıştı o da şimdi spora başladı toparlansın diye
Bebeğimin gözü geçmedi üstüne öksürük balgam burun akıntısı eklendi bir de bugün aşısı vardı 3 tanede aşı oldu teyzesi onunla ilgileniyorum yavrumun hiç keyfi yok ateşleniyor bir de sık sık
Can'ım arkadaşlarımın Boğaz'ı iyi hepsinin 2 şer çocuğu var onlarında Boğaz'ı iyi sence yeterli mi
Bunu hatırlatıyorum bende kendime yemekler teselli değil, sonrası kilo aldıkça daha büyük dert diye ...
sen de iyi ki varsın canım,keşke şöyle uzaklaşabilsen birazcık vakit geçirmekten keyif aldığın arkadaşlarına mı kaçsan yine kiIyi ki varsiniz ikinizde
Ya malesef iyiyim diyemiyorum bunalımli bi gun benim icin camdan kafamı cikarip ciglik atasim var
anladım canım tabii nişasta falan ondandır,neyse daha da patates demeyeyim miyav kesecek beni
Evet yasak malesef canim bende cok severim brn olmayinca kimse yemiyormus onu anladim boynu bükük duruyorlar patatesciklerim:)
tamam canım ben her türlüsünü yapar yerim,at kesin değişik tarifler deneyeyimBize bende eşimde çok severiz yarın mecburen alıcam eve çünkü arkadaşlarım geliyor salatasını yapıcamfitblack sana foto atarım bir bak beğenirsen sende yaparsın
anlamadım kuzum ya aksam agrım vardı ovdum kremledım sardım uyudum sabah kalktım basamıyorum yavas yavas kalktım eczaneden krem aldım sımdı bıraz ıyı ama agrım cok dun yoruldum sanrıım ters bısye yaptımGeçmiş olsun canım.. Ne oldu dizine ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?