tamm o zaman canım topsuz baslayalımOlsun kuzu büyük top olmadan da yapabilirsinYeter ki başla
laptop yok kuzum da sınır ettı benı ya tahrık ettı resmen benı gıcıkKUMKUM06 iyi misin canım eşin Abur cubur yerken başka odaya geç laptop filan varsa ondan Ebru şallı ile pilates yap canım çok iyi anlıyorum seni
haklısın kuzum da psıkolojık ıste:)benim de öyle
ama al birkaç tane,zayıflayana kadar üstünde paralanır zaten.böyle işkence ediyorsunuz kendinizebiliyorum insan almak istemiyor ama almanız lazım.
ay hıc sorma kuzum demıstım ya bende yenı tasındım ıkı hafta kadar olacak dıye e halıyle hastasonu da yerlesmeye calısıyoıruz ıs cok olur egıl kalk otur derken agrım basladı dedım yuruyeyım acılır ıyı olur 1 saat de oyle yurudum olmadıKUMKUM06 canım benim eşimde aynı önümde herşeyi yer ben hiç ilgilenmem sen bir insülin direncini ölçtürsene tatlım bir d vitamine ve b12 baktır isin ilk kez mi bu kadar uzun yürüdün peki birden çok yüklenmişsin canım olmaz öyle önce 20 dk ile başla sonra süreyi uzat olur mu 1 gün yürü ertesi gün evde pilates sonra jillian yada Tibet egzersizi yap Canım malesef nefis terbiyesi yapıyoruz fitblack dediği gibi bu yolda yanlızız akşam yemeklerinde kuruyemiş tüket ki eşin karşında yerken sen yeme
canım şey demişlerdi bizim topiği kimse beğenmiyor gerçi ama gibisinden.orada bize söylediler aslında miyav ile bana ama biz yardım etmeye çalışmıştık cidden.Ne yazmışlar size bana da at merak ettim:)
ınsallah kuzum su ılk zamanları atsatsam bırkac kılo versem hersey guzel olcak ınanıyorum bencanım maalesef yiyorlar önünde de olsa buna engel olamazsın.görmeye dayanamıyorsan hemen başka odaya geçmeni tavsiye ederim ben yemek saatlerinde odaya kapanıyorum
ve seninle yürümek için de zorlama,biliyorum tek yürümek çok sıkıcı ama o zaman hep aksar işin.bu yolda teksin canım acı ama gerçek bu:) biz sana desteğiz ama
haha yap valla kuzum dusun cekınıp bu kadar kacamak yaptuım daha cok cekınırım ıyı olur bana :)Ben dedim Yemene içmene dikkat edinceye kadar seni veKUMKUM06 etiket manyağı yapıcam @didemdefne yırtıyor birazcık sınırı açsın Onuda etiket manyağı yapıcam korkun benden
neyin var canım?Merhabalar,
Bende geldim :)
Haftasonu pek iyi geçmedi. Bazı özel olaylardan dolayı moralim bozuktu. Biraz ondan biraz bundan derken sanırsam fazla yedim
Bugün kendimi toparlamaya çalışıyorum. Hala pek iyi değil moralim. Yememek için zor tutuyorum kendimi, birazdan dışarıya çıkıp hava alacağım belki iyi gelir.
Haftsonu baya yazışmışsınız , yavaş yavaş okurum :)
Çokkkk güzel bir hafta diliyorum
canım ben de sildim maalesef ama öyle laf soktular işteBana da atsın çok merak ettim şimdi
Aynen:))evet canım ispanyol paçalar bizim için yaratılmış resmen
kuzum alman markası LR ben de uye oldum hatta urunlerını kullandıkca memnun kaldım sattım uye yaptım bı box setı var aklına gelen cogu seye ıyı gelıyoır acıl yardım setı dıye gecıyor . nasır ıcın kullandım ben .sonra mangal da esım elını yakı ona kullandık su kabarcıgı bıle olmadı . sonra ben gunesten yanmıstım sırtım kolum onun sayesınde ıyı oldum guzel urunlerı yaLr derken Canım tam açıklar mısın Fransız kaldım
Sağol vilmacığımGeçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
He ya zaten laf ikimize geldi direk anlamamak için aptal olmak lazım neyse boşverin bana ne herkesin kendi hayatıcanım ben de sildim maalesef ama öyle laf soktular işteçok bir şey değildi
burkulma gıbı canım daha cokeklem kas ağrısı falan mı canım?
benım kuzenım ve arkadasım aldı benden memnun kaldılar ama tabıkı bır ayda hemen gececek gozu ıle bakmamak lazım onlarda ılk basta hemen geececek mı olacak mı dıye bekledıler cunku zamanla oluyorya canım ben bu markanın çatlaklar için olan kremlerini alayım diyorum ama bilmem faydalı olur mu
Sende inadına zayıfla etrafında pır dönsün gecen Rus müşteri ile ilgilendim neyse Ada'm gitti tekrar geldi eşim baktı oda dediki şu güzel bayan ilgilensin benimki alev aldılaptop yok kuzum da sınır ettı benı ya tahrık ettı resmen benı gıcık
gecen bı doktor tv de dedıkı aslında badem yagı catlaklara ıyı gelmez hatta saca bıle ama halk arasında neden badem yagı derler bılmem dedı bıberıye bıle daha faydalıymıs dedı :))Can'ım araştırmadan kullanma hem o çatlaklara en iyi çözüm bir yerde okumuştum badem yağı bu tarz ürünlere çok para verme bence
ooo supermıs kuzum ya valla ıste ınsanın bı ozguvenı de tavan yapıyor Allah ıcın ah bı basarabılsem en ufak bısey de hemen bosverıyorum benSende inadına zayıfla etrafında pır dönsün gecen Rus müşteri ile ilgilendim neyse Ada'm gitti tekrar geldi eşim baktı oda dediki şu güzel bayan ilgilensin benimki alev aldıgörsen neyse Adam alışveriş yaptı gitti kafeye birşeyler içti tekrar geldi başka şeyler aldı gitti benimkisi tekrar gelirse yumruk Atıcam dedi o kadar hoşuma gitti ki tarif edemem benim ki fitil oldu dedim Zafer benimdir Adam otobüse bindi el salladı eşim orada koptu artık başladı küfür etti dedim neden ediyorsun sanki onunla birşeyler oldu dedim Ada'm resmen asıldı sana ölmeyi bayılmak sanıyor saydı da saydı hoşuma gitti beter olsun
Zorlamışsın Canım biraz dikkat et kendine evde zorlamayacak pilates hareketleri yapburkulma gıbı canım daha cok
Öyle düşünürsen hep başa sararsın Canım eşin onu yerken kitap oku, film izle ,okuduğun kitaplar motivasyon üzerine olsun Canım olayı şöyle düşün ben zayıflarken o kilolu olucak boşver yesin diye düşünooo supermıs kuzum ya valla ıste ınsanın bı ozguvenı de tavan yapıyor Allah ıcın ah bı basarabılsem en ufak bısey de hemen bosverıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?