Öyleler zatencanım şey demişlerdi bizim topiği kimse beğenmiyor gerçi ama gibisinden.orada bize söylediler aslında miyav ile bana ama biz yardım etmeye çalışmıştık cidden.
şey diyorlar her şeyi yiyorum ama zayıflıyorum,topik biraz bu kafada gibi geldi bana,börekler çörekler
bu aksam yapıcam dunden oturu cok sısım bugun mutusuzumZorlamışsın Canım biraz dikkat et kendine evde zorlamayacak pilates hareketleri yap
kendı de tombıs aslında onun da var on kılosu ama pasıf bu koınudaÖyle düşünürsen hep başa sararsın Canım eşin onu yerken kitap oku, film izle ,okuduğun kitaplar motivasyon üzerine olsun Canım olayı şöyle düşün ben zayıflarken o kilolu olucak boşver yesin diye düşün
kuzum baktırdım sorun sıkıntı cıkmadı hatta bebek ıcın folıc asıt verdı en son onu ıcıyorum bırkac gundur de hattaKUMKUM06 canım benim eşimde aynı önümde herşeyi yer ben hiç ilgilenmem sen bir insülin direncini ölçtürsene tatlım bir d vitamine ve b12 baktır isin ilk kez mi bu kadar uzun yürüdün peki birden çok yüklenmişsin canım olmaz öyle önce 20 dk ile başla sonra süreyi uzat olur mu 1 gün yürü ertesi gün evde pilates sonra jillian yada Tibet egzersizi yap Canım malesef nefis terbiyesi yapıyoruz @blackswannina94 dediği gibi bu yolda yanlızız akşam yemeklerinde kuruyemiş tüket ki eşin karşında yerken sen yeme
ay bak bu cok dgoru kuzum fena sısım bugun benEki Görüntüle 1867740
Sen ve @blackswannina94 başlayın Can'larKUMKUM06 kısır yemekten hem fırsatı olmaz hem şişkinlikten kıpırdayamaz
haha ben haftada 2 gün ödüllendiriyorum napcazhiç çekinmem yazarım
oradan geldim ortamı gördüm.kaçamak diye bir şey yok,ayda 1 defa falan ödüllendirebiliriz kendimizi o kadaren azından benim için bu böyle
zaten senede 2-3 kere geliyorlar ondada bi geldiklerinde uğruyorum bi giderlerken arada telefonla falan konuşmuyorum yanyana gelincede takmıyorum yokmuş gibi davranıyorumşu uzak durma olayını bir ben yapamıyorum herhalde
herkeste olduğu gibi bizde de var,ama bizimkiler bir cins. mesafe koydukça yüzsüzleşip yapışıyorlar. mecburen ben de onlara ikiyüzlü oluyorum artık,bırakmıyorlar ki
kesinlikle katılıyorum hıncımızı hep çocuklardan alıyoruz kuzuların ne suçu varsasen de iyi ki varsın canım,keşke şöyle uzaklaşabilsen birazcık vakit geçirmekten keyif aldığın arkadaşlarına mı kaçsan yine ki
bak sabah çocuklara da patlamışsın biraz galiba ona da üzüldümkıyamam onlara onlar da üzgündür şimdi,bir evde anne mutsuz olunca evde huzur olmuyor,herkese yayılıyor anne çok önemli
varmı öyle bi dünya ya orası ütopya olmalıcanım şey demişlerdi bizim topiği kimse beğenmiyor gerçi ama gibisinden.orada bize söylediler aslında miyav ile bana ama biz yardım etmeye çalışmıştık cidden.
şey diyorlar her şeyi yiyorum ama zayıflıyorum,topik biraz bu kafada gibi geldi bana,börekler çörekler
çıkmış olabilir mi canımburkulma gıbı canım daha cok
Reglin yaklaşıyor olabilir canım birde insülin direncine bir baktırbu aksam yapıcam dunden oturu cok sısım bugun mutusuzum
Afiyet olsun yeşil mercimeği bol bol ye hiç korkma çok sağlıklı bir besin canımöğlen balıklı salatamı yedim geldim
akşama da yeşil mercimek yemeği düşünüyorum bi kase kadar yerim artık
Evet oda olabilir aklıma hiç gelmediçıkmış olabilir mi canım
Kazanan belli şimdiden canımkendı de tombıs aslında onun da var on kılosu ama pasıf bu koınudabakalım kım kazanacak :)
O zaman iraden zayıf sana tavsiyem akşam tok kalk protein ve sebze ağırlıklı beslen yanında çiğ kavrulmamış ceviz fındık Yemen birde motivasyon kitapları okumankuzum baktırdım sorun sıkıntı cıkmadı hatta bebek ıcın folıc asıt verdı en son onu ıcıyorum bırkac gundur de hatta
Çok fazla ben yiyecek yerine iç gıcıklayan baştan çıkaran iç çamaşırları alıyorumhaha ben haftada 2 gün ödüllendiriyorum napcaz
teşekkür ederim tatlım değiştirdim bilekulkedisi30 yukarda nickin yazıyor ya tikla kişisel bilgilerinize tıkla açılan sayfada üstte hesabiniz yazan yere tikla en altta kullanici ismi degistirme var ordan yapabilirsin canim umarim anlatabilmisimdir
benim için hiçbişey ifade etmiyorlar malesefÇok fazla ben yiyecek yerine iç gıcıklayan baştan çıkaran iç çamaşırları alıyorumo daha çok süper benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?