Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kendı de tombıs aslında onun da var on kılosu ama pasıf bu koınuda bakalım kım kazanacak :)

kuzum baktırdım sorun sıkıntı cıkmadı hatta bebek ıcın folıc asıt verdı en son onu ıcıyorum bırkac gundur de hatta

zaten senede 2-3 kere geliyorlar ondada bi geldiklerinde uğruyorum bi giderlerken arada telefonla falan konuşmuyorum yanyana gelincede takmıyorum yokmuş gibi davranıyorum
denedim oluyor

kesinlikle katılıyorum hıncımızı hep çocuklardan alıyoruz kuzuların ne suçu varsa

varmı öyle bi dünya ya orası ütopya olmalı

kuzum baktırdım sorun sıkıntı cıkmadı hatta bebek ıcın folıc asıt verdı en son onu ıcıyorum bırkac gundur de hatta
O zaman iraden zayıf sana tavsiyem akşam tok kalk protein ve sebze ağırlıklı beslen yanında çiğ kavrulmamış ceviz fındık Yemen birde motivasyon kitapları okuman

kulkedisi30 yukarda nickin yazıyor ya tikla kişisel bilgilerinize tıkla açılan sayfada üstte hesabiniz yazan yere tikla en altta kullanici ismi degistirme var ordan yapabilirsin canim umarim anlatabilmisimdir
teşekkür ederim tatlım değiştirdim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…