Anam bu Nick ne kız ben olsam sana dürümü daha çok yakıştırıyorum yada mercimekli köfteteşekkür ederim tatlım değiştirdim bile
tamam canımAfiyet olsun yeşil mercimeği bol bol ye hiç korkma çok sağlıklı bir besin canım
Diyorsun ki zayıflar tekrar kilo alırım benim için no problem diyorsun anladım senibenim için hiçbişey ifade etmiyorlar malesef
triliçeye ölürürmmmAnam bu Nick ne kız ben olsam sana dürümü daha çok yakıştırıyorum yada mercimekli köfte
yanlış anladın şekerim çamaşırlar hakkında dedim ben onuDiyorsun ki zayıflar tekrar kilo alırım benim için no problem diyorsun anladım seni
Kısır yapsaydın ben yoldan çıkardımtriliçeye ölürürmmm
kısır yapcaktımda türkçe harfi kabul etmiyo sistem
o değilde kilomun yarısı adımda saklıkulkedisi30 burada tatlıya düşün didemdefne var Şam'ın senin ismi gördükçe gaza gelip tatlıya saldırmasın kız kızın başını yakma
Başka birşey olur Canım ille iç çamaşırı olmaz pantolon elbise ne seviyorsan o olsunyanlış anladın şekerim çamaşırlar hakkında dedim ben onu
Belli anladım zateno değilde kilomun yarısı adımda saklı
iki gardrop her bedenden kıyafet var doydum artık alasım gelmiyoBaşka birşey olur Canım ille iç çamaşırı olmaz pantolon elbise ne seviyorsan o olsun
iki gardrop her bedenden kıyafet var doydum artık alasım gelmiyo
aman Allahım
Çikolata sağlıklı değil sağlıklı olan acı kakao Can'ım Can'ın çok çekerse bitter ye Onuda Torku marka ye içinde tatlandırıcı yokaman Allahım
bu yaşıma kadar kilom kadar çikolata yemişimdir
öyle yapayım canım gerçi bir aya yakındır yemiyorum ama regl olduğumda nutella yemiştimÇikolata sağlıklı değil sağlıklı olan acı kakao Can'ım Can'ın çok çekerse bitter ye Onuda Torku marka ye içinde tatlandırıcı yok
gördümkulkedisi30 sorbitolun zararlarına bir bak
Hayatının hatasını yapmışsın eşim çok isterse ancak bitter alabiliyor yazayım mı nutellada neler var keyfin kaçmasın bir daha yemezsinöyle yapayım canım gerçi bir aya yakındır yemiyorum ama regl olduğumda nutella yemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?