Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hayatının hatasını yapmışsın eşim çok isterse ancak bitter alabiliyor yazayım mı nutellada neler var keyfin kaçmasın bir daha yemezsin
yazda bidaha almayayım ben kendime ttim çocuklarımada ettim demekki kahvaltı sofrasına nutella yada torku çikolata alırız hep eşimde seviyor çocuklarda

Can'ım arkadaşlarımın Boğaz'ı iyi hepsinin 2 şer çocuğu var onlarında Boğaz'ı iyi sence yeterli mi
canım çocuk da var diyorsun hatırladım bence yetmez kesinlikle bir kek bir patates salatası.
başka şeyler de yap kolay ama doyurucu,makarna salatası yapabilirsin mesela. tuzlu bir şeyler de al hazır,bir de börek al börekçiden çayın yanında onu da servis edersin doysunlar artık bir zahmet

Aynen oyle anne cok onemli anne değerli anne kıymetli ama anne bu degerleri hice sayildiginda sıfıri tuketiyor malesef almadigi icin verecek birsey kalmiyor kendinde
Çocuklarım benim degerlilerim onlar yaşama amacim haklısın onlar için daha güçlü durmam gerek evde huzur yaymak yerine onlarin hzurunu kaçırmaya hakkim yok kursa gittiler onlar gelene kadar biraz toparlarim umarım
Ben duşa kaçar

Cok gecmis olsun canım

Him anladım herkes mutlu oldugu gibi yapsın o zaman yapacak bir şey yok

Satıyor musu hala canım

yazda bidaha almayayım ben kendime ttim çocuklarımada ettim demekki kahvaltı sofrasına nutella yada torku çikolata alırız hep eşimde seviyor çocuklarda
Torku da şekerpancarı kullanıyor şimdilik para gözlerini açarsa onlarda artık aspartam vb kullanabilirler inşallah olmaz dediğim nutellada Palm yağı var ucuz bir yağ malesef bu Palm ağacından beslenen hayvanlar var orangutanlar hem onları öldürüyoruz hem de kendimizi o yağdaki zararlar beyin felci ,kanser ,obezite ,diyabet ayrıca bu yağı McDonald's ve burger kıng. Patates kızartmasında kullanılıyor o yüzden oradaki kızartma insanlara lezzetli geliyor

torku alalım ozaman bidaha

İnşallah Can'ım hepsi liseden arkadaşım 12-13 kişi olacaklar zaten beni sayma artarsa paket yaparım götürürler sadece patates salatası kalır Onuda bay tombalak yer

Canım bundan sonra sende bencil olup kendini ve çocuklarını düşüneceksin olay bu kadar basit

İnşallah Can'ım hepsi liseden arkadaşım 12-13 kişi olacaklar zaten beni sayma artarsa paket yaparım götürürler sadece patates salatası kalır Onuda bay tombalak yer
okadar fazlaysa bencede yetmez canım kısır yapabilirsin aslında daha bereketli oluyo
yanına brovni tarzda bişey
börek
kurabiye

Alırken etiketleri oku bizler malesef okuma özürlüyüz okumuyoruz sonra hasta oluyoruz malesef aslında birlerini gıdalar hasta ediyor
haklısın canım paramızla zehirleniyoruz yine sağlığımızı kazanmak için para döküyoruz. çok şükür hazır yiyecek yemeyiz evden yaparım tatlı pasta kurabiye pizza hamburger tarzı şeyleri ama çocuklara dışardaki hep güzel görünüyo. çikolata alırız en fazla artık onada dikkat edicem.

okadar fazlaysa bencede yetmez canım kısır yapabilirsin aslında daha bereketli oluyo
yanına brovni tarzda bişey
börek
kurabiye
Un almak istemiyorum Can'ım aslında yaptığımda hata farkındayım hazır karşımlar var ya doktor oetkerin ondan aldım canım hepsi ev hanımı alışmışlar böyle yemeye hepsi tombiş geçenlerde başkasında toplandık en az 9 çeşit vardı gözlerime inanamadım ben hiç birini ağzıma sürmedim biliyorum neler olduğunu sadece çay içtim oda poşet çay olmadığı için Türk kahvesi bile paketli insan üşenir mi çekirdekli taze kahveyi çektirip almaya

İşte niye tatlı bu yapay tatlandırıcıları kullandıkları için bizi bağımlı yapıyorlar ben olsam iskender ,lahmacun yada köfte yediririm çocuklara fazlası olamaz malesef benim için içecek olarak sadece su ayran açıksa olur kapalı asla içirmem yeğenlerim var kız ve erkek erkek olan benimle dışarda yemek yemekten nefret eder bu huylarım yüzünden

haklısın tabi bende şekeri baya baya bırakıyorum. haftasonu çocuklara brovni yapmıştım hiç yemedim yarısı dolapta duruyo demekki hep ben yiyomuşum. kahveyi şekersiz içemediğim için içmemeye çalışıyorum çay sevmem zaten onun yeirne yeşilçay tercih ediyorum. ekmekte çok yemem bi kahvaltıda anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…