Çok iyi yapmışsın canım yavaştan başlamışsın uzaklaşmayahaklısın tabi bende şekeri baya baya bırakıyorum. haftasonu çocuklara brovni yapmıştım hiç yemedim yarısı dolapta duruyo demekki hep ben yiyomuşum. kahveyi şekersiz içemediğim için içmemeye çalışıyorum çay sevmem zaten onun yeirne yeşilçay tercih ediyorum. ekmekte çok yemem bi kahvaltıda anca.
biz çok dışarı çıkmayız yemeğe. etlerine güvenmiyorum lokantaların. bi ara hazır çiğkofteye gömüldüydük onuda bıraktım artıkİşte niye tatlı bu yapay tatlandırıcıları kullandıkları için bizi bağımlı yapıyorlar ben olsam iskender ,lahmacun yada köfte yediririm çocuklara fazlası olamaz malesef benim için içecek olarak sadece su ayran açıksa olur kapalı asla içirmem yeğenlerim var kız ve erkek erkek olan benimle dışarda yemek yemekten nefret eder bu huylarım yüzünden
Kızlar bu konuyu özelden konuşun ban yersiniz site yönetimine takılırsınız ona göre uyarmak istedimaynen canım devam edıyorum bıraz uyem de var ıyı kotu gıdıyoruz :)
vegan olmadan önce benim de en sevdiğim tatlıydı gün aşırı yerdim hattatriliçeye ölürürmmm
kısır yapcaktımda türkçe harfi kabul etmiyo sistem
ay yok ben yemem valla uzun bı sure :))))
vegan olmadan önce benim de en sevdiğim tatlıydı gün aşırı yerdim hattaallah seni n'apmasın bir de diyet topiğindesin
haklısın canım benım ırade hep zayıf bıseye heveslenır baslarım bıter hemenO zaman iraden zayıf sana tavsiyem akşam tok kalk protein ve sebze ağırlıklı beslen yanında çiğ kavrulmamış ceviz fındık Yemen birde motivasyon kitapları okuman
Yeme Bencede sonra birlikte yerizay yok ben yemem valla uzun bı sure :))))
ıste bılmıyorum kı kuzum doktor yok suan dedı ama ılerıde dıkkat etmezsen olur deduReglin yaklaşıyor olabilir canım birde insülin direncine bir baktır
O zaman bu konuda kitap okumanı tavsiye ederimhaklısın canım benım ırade hep zayıf bıseye heveslenır baslarım bıter hemen
haha benim de var ya ayırdım ama bunlar kırkdörtttt bunlar kırkikiiii bunlar kırkkkkiki gardrop her bedenden kıyafet var doydum artık alasım gelmiyo
Üzgünüm ama olmana az kalmış hemen düşük glisemik indeksi beslenmeye başla sonra benim gibi koşarsın koşarsın kilo veremezsinıste bılmıyorum kı kuzum doktor yok suan dedı ama ılerıde dıkkat etmezsen olur dedu
kız ne guzel motıve edıyorsun sen ınsanları oyle maasallah ınsallah benım gozum de doymuyor sankı kalorısız boıseyler yıcem hep agzım calıssın bı sureÖyle düşünürsen hep başa sararsın Canım eşin onu yerken kitap oku, film izle ,okuduğun kitaplar motivasyon üzerine olsun Canım olayı şöyle düşün ben zayıflarken o kilolu olucak boşver yesin diye düşün
ay kuzum ınsalah olmam ne dıyım kı o zamnaÜzgünüm ama olmana az kalmış hemen düşük glisemik indeksi beslenmeye başla sonra benim gibi koşarsın koşarsın kilo veremezsin
Nereye daha şampanya patlatacaktıkçok çene çaldım ben masamda bekleyen evraklar var onları teslim etmem lazım
yarın görüşürüz öpüyorum
oo ınsallah kusum Ç:)Kazanan belli şimdiden canım
haha benim de var ya ayırdım ama bunlar kırkdörtttt bunlar kırkikiiii bunlar kırkkkkkırkaltılar atıldı canım yavaş yavaş boşalıyor
ben karpuz isterimNereye daha şampanya patlatacaktık
a tamm canım tsk ederızKızlar bu konuyu özelden konuşun ban yersiniz site yönetimine takılırsınız ona göre uyarmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?