cıksa daha cok mu acır kı canım ya agrı varçıkmış olabilir mi canım
Teşekkür ederim canım sağol Mutlu ettin beni neden ağzın çalışsın diye düşünüyorsun biliyor musun vücudunun istediği gıdayı vermiyorsun vücut açım diyor sen boş gıda verip oyalıyorsun oda beynine açıklık mesajı gönderiyor insülin iniyor çıkıyor bu böyle kısır döngü bu konuları oku araştır önce motivasyon kitapları oku kitap isimleride veririm sana yeterki istekız ne guzel motıve edıyorsun sen ınsanları oyle maasallah ınsallah benım gozum de doymuyor sankı kalorısız boıseyler yıcem hep agzım calıssın bı sure
Olmaz şekerimizi yükseltip düşürür açlık krizine sokar beniben karpuz isterim
benim çok çıkar ayakalrım gençken çok topuklu giyerdimcıksa daha cok mu acır kı canım ya agrı var
Bu iş inşallah ile maşallah ile olmaz önce beslenme düzenini değiştir ve düzenli egzersiz yapmalısın başka yolu yordamı yok üzgünümay kuzum ınsalah olmam ne dıyım kı o zamna
Bebeğim Canım benim
Toparlancaz beraber kuzum senin neden moralin bozuldu kuzumsen mı ben mı canım ya moral kalmadı valla bende de
Nickmi degisti ben taniyamadimLR diye bitkisel bir marka var canım baya etkili bi araştır
ivet ben mavijiklettim eskiden arkadasın biri sakızdan nefret ediyomuş değiştirdim
Toparlancaz beraber kuzum senin neden moralin bozuldu kuzum
Nickmi degisti ben taniyamadim
Kuzum vucudum dökülüyorFıstık Nasıl oldun bitanem
Bu daha guzel olmuşivet ben mavijiklettim eskiden arkadasın biri sakızdan nefret ediyomuş değiştirdim
tesekkür ederimBu daha guzel olmuş
ya yapamıuorym gıbı gelıyor kuzum uzuluyorum sısmanım ben sısmanım dıye sarkı soyluyorum bazen hatta oturup yıyorum
Toparlancaz beraber kuzum senin neden moralin bozuldu kuzum
Nickmi degisti ben taniyamadim
aynen kuzum hep oyle deyıp gecıyoruz zaten ınsalah bu aksamdan ıtıbaren duzelecek herseyBu iş inşallah ile maşallah ile olmaz önce beslenme düzenini değiştir ve düzenli egzersiz yapmalısın başka yolu yordamı yok üzgünüm
ver kuzum ısımleırnı alamaya calısayım ınsallah bende ıyı olur motıve olmak en kotu normal kıtap okurum acıktıkca :)Teşekkür ederim canım sağol Mutlu ettin beni neden ağzın çalışsın diye düşünüyorsun biliyor musun vücudunun istediği gıdayı vermiyorsun vücut açım diyor sen boş gıda verip oyalıyorsun oda beynine açıklık mesajı gönderiyor insülin iniyor çıkıyor bu böyle kısır döngü bu konuları oku araştır önce motivasyon kitapları oku kitap isimleride veririm sana yeterki iste
Kız bu mu kaçamakSelam kizlar
Sabah
omlet,domates,salata,zeytn,peynir
Cay (sicacik ramazan pidesi vardi dokunmadim)
Aksam
Disardaydim izgara,ayran,5tane firinlanmis patates..(kacamak)
Esim tatli yiodu yaninda dondurma vanilyali onun dondurmasindan catalin ucuyla aldm.(yine kacamak)
Cayy su fazla icemedm disardydm yeni girdim eve..
Bugun ancak bukdr kurtrdim disarda me zorr bee pff
Durustlukten zarar gelmez
Ya iki gün yedim oda azcık ben haftalik kavurup yerdim nerde o eski günlerAman olsun Canım 40 yılda bir kaçamak yapmışsın ona bakarsandidemdefne hergün irmik tatlısı yiyor KUMKUM06 iki günde bir kısır yiyor sen yemişsin çok mu yanlız ben olsam Ramazan pidesinide yerdim olmuşken tam olsun diye
Tamam canım gündüz yerimMeyveyi sabahları ye Canım gece yenen meyveler yağ olarak depolanıyor bilgine
Aminnnnallah kimseyi miyav'ın eline düşürmesin
bende izlerim ama ilk bi kaç gün ışık açık uyurumBende severim ama korku filmi izlemiyorum malesef en son sinemada bayılmıştım korku filminde hatırlamak bile istemiyorum yıllar geçti arkadaş halen daha dalga gecer benimle
Bende sabah kahvaltı da yapım verdiğin tarife görepancar değil pancar black
ben de fırında patates yapıyorum şimdi gömerim 4 tane,4 dilim değil 4 tane
Aksam oldu ben hala sayfalara yetisemedimGünaydın kızlar sabah sabah ne cok ilerlemis sayfalar
Aslında benim de yapasim var da ajan boşver diyorum sonra kendime iyi yapmışsın ama sunuyoruz die salak yerine koyuyorlarhaha hiç güleceğim yoktu biriyle baya büyük bir tartışma yaşadık gemileri yaktım. aileden biriyle
@ParteMoralll suçsuz ben şahidimcanım ben yetişemiyorum sayfalara bir yandan bir şeyler okuyorum bir yandan size yazıyorum hep 5-6 sayfa gerideyimsonra gördüm yoksa ele verir miyim bizi
Bende de doğum çatlakları var 4 yıllık krem de kullandım son ay catladim biri bu duruma çözüm bulsuntamam canım ama badem yağı çatlamayı engelliyormuş oluşmuşa bir şey yapmıyor diyorlar
Hiç belli olmuyor benden bahsettiğin sanki sen nefret etmedinivet ben mavijiklettim eskiden arkadasın biri sakızdan nefret ediyomuş değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?