Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kız ne guzel motıve edıyorsun sen ınsanları oyle maasallah ınsallah benım gozum de doymuyor sankı kalorısız boıseyler yıcem hep agzım calıssın bı sure
Teşekkür ederim canım sağol Mutlu ettin beni neden ağzın çalışsın diye düşünüyorsun biliyor musun vücudunun istediği gıdayı vermiyorsun vücut açım diyor sen boş gıda verip oyalıyorsun oda beynine açıklık mesajı gönderiyor insülin iniyor çıkıyor bu böyle kısır döngü bu konuları oku araştır önce motivasyon kitapları oku kitap isimleride veririm sana yeterki iste

ver kuzum ısımleırnı alamaya calısayım ınsallah bende ıyı olur motıve olmak en kotu normal kıtap okurum acıktıkca :)

Kız bu mu kaçamak
Ya iki gün yedim oda azcık ben haftalik kavurup yerdim nerde o eski günler
Meyveyi sabahları ye Canım gece yenen meyveler yağ olarak depolanıyor bilgine
Tamam canım gündüz yerim
allah kimseyi miyav'ın eline düşürmesin
Aminnnn
Bende severim ama korku filmi izlemiyorum malesef en son sinemada bayılmıştım korku filminde hatırlamak bile istemiyorum yıllar geçti arkadaş halen daha dalga gecer benimle
bende izlerim ama ilk bi kaç gün ışık açık uyurum

pancar değil pancar black
ben de fırında patates yapıyorum şimdi gömerim 4 tane,4 dilim değil 4 tane
Bende sabah kahvaltı da yapım verdiğin tarife göre
Günaydın kızlar sabah sabah ne cok ilerlemis sayfalar
Aksam oldu ben hala sayfalara yetisemedim
haha hiç güleceğim yoktu biriyle baya büyük bir tartışma yaşadık gemileri yaktım. aileden biriyle
Aslında benim de yapasim var da ajan boşver diyorum sonra kendime iyi yapmışsın ama sunuyoruz die salak yerine koyuyorlar
canım ben yetişemiyorum sayfalara bir yandan bir şeyler okuyorum bir yandan size yazıyorum hep 5-6 sayfa gerideyim sonra gördüm yoksa ele verir miyim bizi
@ParteMoralll suçsuz ben şahidim Miyav_su ve blackswannina94 hep onlar bugün çeneleri düştü

tamam canım ama badem yağı çatlamayı engelliyormuş oluşmuşa bir şey yapmıyor diyorlar
Bende de doğum çatlakları var 4 yıllık krem de kullandım son ay catladim biri bu duruma çözüm bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…