Kelim merhemi olsa başına sürer malesef bende bir çözüm bulamadım
Kız bu mu kaçamak
Ya iki gün yedim oda azcık ben haftalik kavurup yerdim nerde o eski günler
Tamam canım gündüz yerim
Aminnnn
bende izlerim ama ilk bi kaç gün ışık açık uyurum
Bende sabah kahvaltı da yapım verdiğin tarife göre
Aksam oldu ben hala sayfalara yetisemedim
Aslında benim de yapasim var da ajan boşver diyorum sonra kendime iyi yapmışsın ama sunuyoruz die salak yerine koyuyorlar
@ParteMoralll suçsuz ben şahidimMiyav_su ve blackswannina94 hep onlar bugün çeneleri düştü
Bende de doğum çatlakları var 4 yıllık krem de kullandım son ay catladim biri bu duruma çözüm bulsun
Klima varsa evde birkaç gün kullanma olur muKuzum vucudum dökülüyor
Hadi bakalım göster kendiniaynen kuzum hep oyle deyıp gecıyoruz zaten ınsalah bu aksamdan ıtıbaren duzelecek hersey
tamam canım en güzelini yaparsın,olabildiğince yansıtmamaya çalış yine de çünkü onlar üzgün olursa sen çarpı beş daha üzüleceksin yine.onların mutlu olması seni toparlayacakAynen oyle anne cok onemli anne değerli anne kıymetli ama anne bu degerleri hice sayildiginda sıfıri tuketiyor malesef almadigi icin verecek birsey kalmiyor kendinde
Çocuklarım benim degerlilerim onlar yaşama amacim haklısın onlar için daha güçlü durmam gerek evde huzur yaymak yerine onlarin hzurunu kaçırmaya hakkim yok kursa gittiler onlar gelene kadar biraz toparlarim umarım
Ben duşa kaçar
Cok gecmis olsun canım
Him anladım herkes mutlu oldugu gibi yapsın o zaman yapacak bir şey yok
Bende mi değiştirsem be yapsam ki şöyle afilli bir isim bulayım barikızlaaar
ben de adımı,profilimi değiştirdim şimdi beni tanıyamazsınız falan
black ben
miyav aman karıştırma beni
çok doğru dedin canım palm yağı vegan da olsa asla ama asla kullanmam!Torku da şekerpancarı kullanıyor şimdilik para gözlerini açarsa onlarda artık aspartam vb kullanabilirler inşallah olmaz dediğim nutellada Palm yağı var ucuz bir yağ malesef bu Palm ağacından beslenen hayvanlar var orangutanlar hem onları öldürüyoruz hem de kendimizi o yağdaki zararlar beyin felci ,kanser ,obezite ,diyabet ayrıca bu yağı McDonald's ve burger kıng. Patates kızartmasında kullanılıyor o yüzden oradaki kızartma insanlara lezzetli geliyor
artacağını hiç sanmıyorum miyavİnşallah Can'ım hepsi liseden arkadaşım 12-13 kişi olacaklar zaten beni sayma artarsa paket yaparım götürürler sadece patates salatası kalır Onuda bay tombalak yer
aynen öyle miyav güzel bir noktaya parmak basmış.Canım bundan sonra sende bencil olup kendini ve çocuklarını düşüneceksin olay bu kadar basit
e tamam o zaman canım sen fit olma yolundasın iştehaklısın tabi bende şekeri baya baya bırakıyorum. haftasonu çocuklara brovni yapmıştım hiç yemedim yarısı dolapta duruyo demekki hep ben yiyomuşum. kahveyi şekersiz içemediğim için içmemeye çalışıyorum çay sevmem zaten onun yeirne yeşilçay tercih ediyorum. ekmekte çok yemem bi kahvaltıda anca.
hep beraber kısır günü yapalım bir ara,ödül olarakYeme Bencede sonra birlikte yeriz
Bana kalırsanız seneye Bahar'da yaparsınız kısır partisinihep beraber kısır günü yapalım bir ara,ödül olarak
Hiç belli olmuyor benden bahsettiğin sanki sen nefret etmedin
hayırlı olsun yeni adın cnmkızlaaar
ben de adımı,profilimi değiştirdim şimdi beni tanıyamazsınız falan
black ben
miyav aman karıştırma beni
inşallah canıme tamam o zaman canım sen fit olma yolundasın işte
bayır gülü süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?