Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

hep beraber kısır günü yapalım bir ara,ödül olarak
benim eşim haftada bir istiyor o istemezse misafire yapıyorum evde kısır mutlaka bulunuyo yani 5ten önce ölçülü yiyince bi sorun olmuyor bende sabah eksiyle uyanıyorum oyle yapınca bide içine yeşilliği çok koyarım ben domates salatalık falan

Di mi ama haklısın of bir grup daha geldi 17.30 otobüsü ile giderim diyordum 60 kişi geldi ya birde Marmaris grubu of of belki iş olur inşallah bu sıcakta beklediğime değer
neyse canım iş olsunda bekle bakalım az daha ben çıkıyorum artık evrak götürcem valiliğe ordanda çocukları alıp annemden eve geçerim öpüldünüz

bende ayırdım gardrobun biri 38-40
diğeri 42-44 dolu atammıyorum hiçbirini bi bakıyorum 40 olmuş bi bakıyorum 44te olmuş
4 yıldır 38e hiç giremedim
inanır mısın canım ben de
ama artık adım adım bedenleri atınca çok rahatlıyor insan,sen de zamanla öyle olacaksın

Sorun her neyse kafana takma canım hersey olacağına varır. ..
Aklında yemek de olmasın zayifladiginda giymek istediğin kıyafet lerde olsun onların için de hayal et kendini

benım kuzenım ve arkadasım aldı benden memnun kaldılar ama tabıkı bır ayda hemen gececek gozu ıle bakmamak lazım onlarda ılk basta hemen geececek mı olacak mı dıye bekledıler cunku zamanla oluyor
Ne kadar bi sürede geçiyo canim
Bende tatil de catlasin patlasin istiyorum klasik se bayramın günü antalyaya gideceğiz en çok da bikiniler için simit den kurtulmak istiyorum
kendı de tombıs aslında onun da var on kılosu ama pasıf bu koınuda bakalım kım kazanacak :)
Benim kinin de 5 kilosu var vermiyo ayva göbek iyi olurmuş
kuzum baktırdım sorun sıkıntı cıkmadı hatta bebek ıcın folıc asıt verdı en son onu ıcıyorum bırkac gundur de hatta
canım sen hamile misin folik asit kullanıyorsun

Çok fazla ben yiyecek yerine iç gıcıklayan baştan çıkaran iç çamaşırları alıyorum o daha çok süper benim için
Benim iç gidiklayan çok da içine sigamiyorum 2 çocuktan sonra ödül olarak zayiflayinca onları giyeyim
kulkedisi30 burada tatlıya düşkün didemdefne var Şam'ın senin ismi gördükçe gaza gelip tatlıya saldırmasın kız kızın başını yakma
Valla yakacak bu kız benim başımı
yazda bidaha almayayım ben kendime ttim çocuklarımada ettim demekki kahvaltı sofrasına nutella yada torku çikolata alırız hep eşimde seviyor çocuklarda
Bende torku almaya çalışıyorum canım hem Türk malı hem helal hemde katkı maddesi yok
okadar fazlaysa bencede yetmez canım kısır yapabilirsin aslında daha bereketli oluyo
yanına brovni tarzda bişey
börek
kurabiye
Brovni diyorlar kurabiye diyorlar kek diyorlar biri de adını trilece yapıyor offf yaa offf
Ben geldim guzeller
Hoşgeldin canim

Sagol fistik sende
Hosgeldin

fitblack kuzum ne guzel.belin incecik olmus benim simitlerimde var beni cok seviyorlar birakmadila benim yakami

Yürüyüş bizim.isimize cok yarar basen kalca en iyisi yürüyüş dimi kuzum Miyav_su
canım belim de öyle inceciiik değil aslında 78 cm hala ama 44 beden için ince bir bel.
canım bak ben 2.5 aydır düzenli yürüyorum,yok canım yürüme öyle basen inceltmiyor söyleyeyim
yürümek sadece yağ yakımına yardımcı,kalbimize dost,insülin varsa onun için iyi vs
bizim bölgesel egzersiz yapmamız lazım canım,miyav'ın dediği gibi ağırlık çalışmalıyız,pilates yapmalıyız vs
ben deneyimledim çünkü sana da söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…