Ama ben bu ismi daha çok seviyorum ve hatırası var olmaz böyle mutluyum benbayır gülü süper
benim eşim haftada bir istiyor o istemezse misafire yapıyorum evde kısır mutlaka bulunuyo yani 5ten önce ölçülü yiyince bi sorun olmuyor bende sabah eksiyle uyanıyorum oyle yapınca bide içine yeşilliği çok koyarım ben domates salatalık falanhep beraber kısır günü yapalım bir ara,ödül olarak
yanında da tatlı olarak trileçeBana kalırsanız seneye Bahar'da yaparsınız kısır partisini
değiştirme ozamanAma ben bu ismi daha çok seviyorum ve hatırası var olmaz böyle mutluyum ben
Ben almayayım tatlı böyle daha iyiyanında da tatlı olarak trileçe
anlamadım kuzum ya aksam agrım vardı ovdum kremledım sardım uyudum sabah kalktım basamıyorum yavas yavas kalktım eczaneden krem aldım sımdı bıraz ıyı ama agrım cok dun yoruldum sanrıım ters bısye yaptım
değiştirme ozaman
neyse canım iş olsunda bekle bakalım az daha ben çıkıyorum artık evrak götürcem valiliğe ordanda çocukları alıp annemden eve geçerim öpüldünüzDi mi ama haklısın of bir grup daha geldi 17.30 otobüsü ile giderim diyordum 60 kişi geldi ya birde Marmaris grubu of of belki iş olur inşallah bu sıcakta beklediğime değer
inanır mısın canım ben de
bende ayırdım gardrobun biri 38-40
diğeri 42-44 dolu atammıyorum hiçbirini bi bakıyorum 40 olmuş bi bakıyorum 44te olmuş
4 yıldır 38e hiç giremedim
Sorun her neyse kafana takma canım hersey olacağına varır. ..Merhabalar,
Bende geldim :)
Haftasonu pek iyi geçmedi. Bazı özel olaylardan dolayı moralim bozuktu. Biraz ondan biraz bundan derken sanırsam fazla yedim
Bugün kendimi toparlamaya çalışıyorum. Hala pek iyi değil moralim. Yememek için zor tutuyorum kendimi, birazdan dışarıya çıkıp hava alacağım belki iyi gelir.
Haftsonu baya yazışmışsınız , yavaş yavaş okurum :)
Çokkkk güzel bir hafta diliyorum
Ne kadar bi sürede geçiyo canimbenım kuzenım ve arkadasım aldı benden memnun kaldılar ama tabıkı bır ayda hemen gececek gozu ıle bakmamak lazım onlarda ılk basta hemen geececek mı olacak mı dıye bekledıler cunku zamanla oluyor
Bende tatil de catlasin patlasin istiyorum klasik se bayramın günü antalyaya gideceğiz en çok da bikiniler için simit den kurtulmak istiyorumSende inadına zayıfla etrafında pır dönsün gecen Rus müşteri ile ilgilendim neyse Ada'm gitti tekrar geldi eşim baktı oda dediki şu güzel bayan ilgilensin benimki alev aldıgörsen neyse Adam alışveriş yaptı gitti kafeye birşeyler içti tekrar geldi başka şeyler aldı gitti benimkisi tekrar gelirse yumruk Atıcam dedi o kadar hoşuma gitti ki tarif edemem benim ki fitil oldu dedim Zafer benimdir Adam otobüse bindi el salladı eşim orada koptu artık başladı küfür etti dedim neden ediyorsun sanki onunla birşeyler oldu dedim Ada'm resmen asıldı sana ölmeyi bayılmak sanıyor saydı da saydı hoşuma gitti beter olsun
Benim kinin de 5 kilosu var vermiyo ayva göbek iyi olurmuşkendı de tombıs aslında onun da var on kılosu ama pasıf bu koınudabakalım kım kazanacak :)
canım sen hamile misin folik asit kullanıyorsunkuzum baktırdım sorun sıkıntı cıkmadı hatta bebek ıcın folıc asıt verdı en son onu ıcıyorum bırkac gundur de hatta
Benim iç gidiklayan çok da içine sigamiyorum 2 çocuktan sonra ödül olarak zayiflayinca onları giyeyimÇok fazla ben yiyecek yerine iç gıcıklayan baştan çıkaran iç çamaşırları alıyorumo daha çok süper benim için
Valla yakacak bu kız benim başımıkulkedisi30 burada tatlıya düşkün didemdefne var Şam'ın senin ismi gördükçe gaza gelip tatlıya saldırmasın kız kızın başını yakma
Bende torku almaya çalışıyorum canım hem Türk malı hem helal hemde katkı maddesi yokyazda bidaha almayayım ben kendime ttim çocuklarımada ettim demekki kahvaltı sofrasına nutella yada torku çikolata alırız hep eşimde seviyor çocuklarda
Brovni diyorlar kurabiye diyorlar kek diyorlar biri de adını trilece yapıyor offf yaa offfokadar fazlaysa bencede yetmez canım kısır yapabilirsin aslında daha bereketli oluyo
yanına brovni tarzda bişey
börek
kurabiye
Hoşgeldin canimBen geldim guzeller
canım hoş geldin,nasılsın,gribin nasıl oldu geçti mi biraz?
Toparlancaz beraber kuzum senin neden moralin bozuldu kuzum
Nickmi degisti ben taniyamadim
Isim fiyakali olmusinanır mısın canım ben de
ama artık adım adım bedenleri atınca çok rahatlıyor insan,sen de zamanla öyle olacaksın
Kuzum gribin en guzel ilaci uyumak valla uymadığın zaman griptrn yoruluyorumcanım hoş geldin,nasılsın,gribin nasıl oldu geçti mi biraz?
Sagol fistik sendeSorun her neyse kafana takma canım hersey olacağına varır. ..
Aklında yemek de olmasın zayifladiginda giymek istediğin kıyafet lerde olsun onların için de hayal et kendini
Ne kadar bi sürede geçiyo canim
Bende tatil de catlasin patlasin istiyorum klasik se bayramın günü antalyaya gideceğiz en çok da bikiniler için simit den kurtulmak istiyorum
Benim kinin de 5 kilosu var vermiyo ayva göbek iyi olurmuş
canım sen hamile misin folik asit kullanıyorsun
Benim iç gidiklayan çok da içine sigamiyorum 2 çocuktan sonra ödül olarak zayiflayinca onları giyeyim
Valla yakacak bu kız benim başımı
Bende torku almaya çalışıyorum canım hem Türk malı hem helal hemde katkı maddesi yok
Brovni diyorlar kurabiye diyorlar kek diyorlar biri de adını trilece yapıyor offf yaa offf
Hoşgeldin canim
Biz eşimle çok beğendik of harika oldu hatta bugün onun bazı işleri var memleketine gidiyor oradan yeşil mercimek getirecek bundan sonra bol bol yaparım istiyorsan tarifini atayım
canım belim de öyle inceciiik değil aslında 78 cm hala ama 44 beden için ince bir bel.
Sen zekisin maşallahfitblack ben black olduğunu anladım canım vegan yazdigindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?