Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Aferin öğrenmişsin bir nefer daha yetişti sayemde

valla canım şu kilolardan kurtulayım ilk işim çatlaklarla ilgili topik açmak olacak
seni de etiketlerim,ayrıca ben black adım falan değişti sonra kim bu demeyin

Bana kalırsanız seneye Bahar'da yaparsınız kısır partisini
kuzum sen bayramda yapmayacak mıydın kaçamak?
yapmaman süper ama ben sana uyarım,zaten dilediğimi yiyorum ben bana kısır falan yasak değil ama çok sevmediğimden pek yapmıyorum.annem isterse yaparım.
sen yapacağın zaman söyle eşlik ederim

anam nasıl tatlı çekti canım ya
sana bir şey diyeyim mi
eskiden ben de böyleydim,yani diyet yapardım hep tatlı krizlerim tutardı
ve aşırı tatlıya düşkün bir insandım ben,annem bıkmıştı benden seni pastacıya vereceğim falan derdi.günde 6 öğün çikolata yiyip doyabilirdim,hatta bir kahvaltıcımız vardı.çikolata çeşmesi vardı,oradan alırdım hep nutellalar yanında halt etmiş.
bence tatlı ve şeker de bir bağımlılık.gerçekten bağımlılık,sigaradan bile daha fazla.
annem deli gibi çay kahve içerdi ve 1 bardak çaya 10-12 küp şeker atardı,bakın kızlar abartmıyorum.sonuç ne oldu biliyor musun? kanser.
çok zor zamanlar geçirdik konusunu bile açmak istemiyorum,ama çok korktum cidden sarsıldım ve beynimde bitirdim.şu an çok şaşkınım canım tatlı istemiyor.bence bizim Miyav_su ile sırrımız beyinde bitirmek.yoksa bizim de canımız çekerdi normal değil çekmemesi.
ve şundan da olabilir şeker de sigara gibi bağımlılık ve bağımlı yapan şeyleri birden komple kesmek gerekiyor.azaltmak diye bir şey yok,azaltarak ancak vücudunuza işkence yaparsınız.ben hepten birden kestiğim için canım istemiyor bence.
öyle kısaca anlatayım dedim.
bir de that sugar film diye bir belgesel var muhakkak izleyin,miyav sen de izle bayılacaksın.ne kadar haklıyız bir kere daha anlayacaksın,şeker değil resmen zehir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…