Aferin öğrenmişsin bir nefer daha yetişti sayemdecanım belim de öyle inceciiik değil aslında 78 cm hala ama 44 beden için ince bir bel.
canım bak ben 2.5 aydır düzenli yürüyorum,yok canım yürüme öyle basen inceltmiyor söyleyeyim
yürümek sadece yağ yakımına yardımcı,kalbimize dost,insülin varsa onun için iyi vs
bizim bölgesel egzersiz yapmamız lazım canım,miyav'ın dediği gibi ağırlık çalışmalıyız,pilates yapmalıyız vs
ben deneyimledim çünkü sana da söyleyeyim
Canım şu siteden aldım Mutlu chef orada yazıyorbende merak ediyorum tarifini :)
valla canım şu kilolardan kurtulayım ilk işim çatlaklarla ilgili topik açmak olacak
Kız bu mu kaçamak
Ya iki gün yedim oda azcık ben haftalik kavurup yerdim nerde o eski günler
Tamam canım gündüz yerim
Aminnnn
bende izlerim ama ilk bi kaç gün ışık açık uyurum
Bende sabah kahvaltı da yapım verdiğin tarife göre
Aksam oldu ben hala sayfalara yetisemedim
Aslında benim de yapasim var da ajan boşver diyorum sonra kendime iyi yapmışsın ama sunuyoruz die salak yerine koyuyorlar
@ParteMoralll suçsuz ben şahidimMiyav_su ve blackswannina94 hep onlar bugün çeneleri düştü
Bende de doğum çatlakları var 4 yıllık krem de kullandım son ay catladim biri bu duruma çözüm bulsun
valla güzel olur canım bulalım istersen sana da güzel bir şeylerBende mi değiştirsem be yapsam ki şöyle afilli bir isim bulayım bari
kuzum sen bayramda yapmayacak mıydın kaçamak?Bana kalırsanız seneye Bahar'da yaparsınız kısır partisini
hayır miyav
teşekkür ederim canım,ben burada isim değiştirildiğini bilmiyordum sayende öğrendik ve puantiye'miz sayesindehayırlı olsun yeni adın cnm
bence de miyav kal bayır gülü olmaAma ben bu ismi daha çok seviyorum ve hatırası var olmaz böyle mutluyum ben
ben de,ölene kadar rafine şeker sokmam artık ağzımaBen almayayım tatlı böyle daha iyi
Misafir olduğu için biraz kaçamak oldu kahvaltı da bir krep, peynir, zeytin, domates. ARA: 2-3 tane mürdüm erik AKŞAM: tarhana çorbası 2 çatalda kızartmadan almıştım :/İyi olmuş hemen gitmiş bunalımınneler yedin yaz bakalım küçük hanım
sana bir şey diyeyim mianam nasıl tatlı çekti canım ya
Biraz kaçamaklı olduğu için yazasımda gelmediFarkettim kaçıyor kurnazgoksu3512 küçük hanım menünüzü niye yazmıyorsunuz boykot mu var anlayalım yani
Afiyet olsun canımSabah
Iki haslanmis yumurta,peynir,iki dilim fume,pastirma,zeytin, cay
Aksam
Tavuk sote,uc salatalik tursusu,yulafciklarim,sade soda, uc kasik yogurt.
Iki lt su
Aksam Kahve ve cay icerim
fitblack ben black olduğunu anladım canım vegan yazdigindan
teşekkür ederim canımIsim fiyakali olmus
canım yataktan çıkma ve bol bol terlemeye bak,ılık duş al yat terle ancak bu döngü ile iyileşirsin canımKuzum gribin en guzel ilaci uyumak valla uymadığın zaman griptrn yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?